poker9876 írta:
Nekem most egy ASUS M3N78-vm lapom van ami am2,am2+.
Szeretnénk venni nem sokára egy AMD Phenom II 550 3,1 GHZ-s procit,az nem baj ha nem lehet nekem 4 magosítani, de a proci működne rendesen ?
Válasz előre is köszi !
Szeretnénk venni nem sokára egy AMD Phenom II 550 3,1 GHZ-s procit,az nem baj ha nem lehet nekem 4 magosítani, de a proci működne rendesen ?
Válasz előre is köszi !
nyaloka írta:
egy videókártya élettartalma mennyi idő? illetve mennyi idő egy gép élettartalma?
Ha normális hőfokon tartod a komponenseket, akkor kibír több évtizedet is, de ha nagyon OC-zel s nem vigyázol a hőfokokra akkor lehet hogy a másnapot sem éri meg valamelyik komponens!
ezt szerintem nem lehet megmondani mert pl. nekem van egy 1995 ös számitógépem ami mai napig is tökéletesen működik (16Mb ram 1Mb VGA 40Gb HDD és asszem 200 Mhz processzor bár a proci nem biztos) itt inkább az elavulás jáccik nagy szerepet szerintem... bár az alkatrészek minősége meg márkája ienek befolyásolhatják... nameg ki hogy nyúzza szóval szerintem ez nem megjósolható 😃
Az miért van, hogy nem enged belépni az e-mail-embe? Beírom a felhasználó nevet és a jelszót, miután begépelem HELYESEN, visszadob a főöldalra. Délután még semmi baja sem volt. Mit lehet tenni ilyenkor?
És még cod4be lehet olyan-t hogy /record (név, pl asd) és akkor felveszi a gameplayt, és utánna lejátszani hogyan ? mert a /demo asd nem müködik, azt irja hogy ERROR blablabla nem található
levi, ezt nemtudom :S
Nem tudom hogy jóhelyre írom-e de az volna a gond hogy van egy ASRock lapom ami támogatja az AMD Cool'n'Quiet cuccot....de nem működik hiába van bekapcsolva a bios-ba😞
szoval hogy lehetne megcsinálni h működjön?
Nekem egy jó kis program kéne, ami lehetőleg ingyenes (vagy van rá licensz). Fragmoviet szeretnék összeállítani (cod4), összevágni a lövéseim , belassítani, stb..
PLS HELP
tudom hogy nem érdemes belefektetni de i7 re meg i5 re nincs pénzem így egy ien lappal beújíjtanék meg később még egy Q9550essel az pont elég lenne a HD5850esemhez sőt ha sikerül egy teljesértékü CFet biztosító lapot szerválnom mint ami Richardnak van akkor még az is jó lenne egy ideig és amint Gaboo modnta Q9550 tuningolva még kihajtana egy HD5850 CF et 😃 lehet nem érdeme másr vele foglalkozni de sajnos akinek nincs pénze annyi annak még jó ráadásul még eléggé helytálló 😃 szerintem
laci503 írta:
valaki tudna nekem ajánlani egy olyan 775 ös lapot amiben jól lehet tuningolni a procit meg minden?? de azért nem kell elszállni az árakkal de még is jó legyen 😃 esetleg CF is beleférhetne 😃 de nem lényeg 😃
Az egyik legjobb 775-ös lap - Asus P5Q Deluxe
[LINK]
u.i.: Amúgy 775-be már nem nagyon érdemes fektetni, felejtendő technológia
valaki tudna nekem ajánlani egy olyan 775 ös lapot amiben jól lehet tuningolni a procit meg minden?? de azért nem kell elszállni az árakkal de még is jó legyen 😃 esetleg CF is beleférhetne 😃 de nem lényeg 😃
HeLLo!
Szerintetek egy Intel Celeron D 2.40 Ghz egy GigaByte alaplappal meger 5 ezret?
Havertol vennek csak ugy egy kis kiegeszito gepnek.... 😆
Csak a lap meg a proci 😃
Es tokeletesen megy 😀
HeLLo!
Nekem az lenne a kerdesem, hogy a kovetkezo konnfighoz eleg lenne boven egy Cooler Master Hyper TX3?
AMD Athlon II x3 435 2,9Ghz
2GB KingMax
nVIDIA GTS 250 512MB DDR3 256Bit
laci503 írta:
nos az a probléma hogy rivatuner nem ismerte fel a múltkor sem a VGA-m és OC-zni sem tudtam meg semmit sem :S azért akarom fentébb tenni a fordulatot mert marhára melegít és meggyulladok a gép mellet és gondoltam ha alapjáraton is jobban le van hűtve nem fog nekem annyira bemelegíteni másfelöl meg nem tesz jót a kártyának sem ez a nagy hőingadozás
Nem lesz hőingadozás akkor lesz hőingadozás ha 40 százalékra hagyod mert terhelés alatt felmelegszik és mikor abbahagyod lehűl.... Rakd autóra mert a kártya szabályozza magának a hőmérsékletét
Szilard96 írta:
Rákattolsz arra a meghajtóra amelyikre akarod rakni a telepítésnél és ott van alól egy olyan alpont hogy több művelet vagy egyéb vagy nem tudom de kékkel írja és arra katt rá és eléjönnek azok hogy megosztás formattálás frissítés törlés meg ezek katt ott a formattálásra és formázza a merevlemez az t a perticióját amelyiket kiválasztottad... katt tovább s intézi tovább magának 😃
itt egy kép kiválasztja és katt format csak angolul
Köszi akkor most D meghajtón van akkor azt leformázom elveszik minden de akkor utánna futni fog a win7
nos az a probléma hogy rivatuner nem ismerte fel a múltkor sem a VGA-m és OC-zni sem tudtam meg semmit sem :S azért akarom fentébb tenni a fordulatot mert marhára melegít és meggyulladok a gép mellet és gondoltam ha alapjáraton is jobban le van hűtve nem fog nekem annyira bemelegíteni másfelöl meg nem tesz jót a kártyának sem ez a nagy hőingadozás
laci503 írta:
lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy referencia HD5850esem és lesz e valami baj abbol ha én fixre beállítom a ventillátorát 40% ra??
Nem nagyon de jobb ha auton hagyod. A vgak nem valami hőérzékenyek még 90 fokon is vígan mennek. de ezen a fokon a vga már úgyis felkapcsol 70-100% ra ha auton van
Amúgy 100% venti fordulatnál se mennének tönkre 2-3 évig.. elvileg. Hisz a gépben lévő házventik is max fordulaton mennek vígan évekig.
Amúgy itt egy cikk arról hogy hogy állíthatod be hogy milyen hőmérsékleten hány % on menjen a vga ventije
[LINK]
Rákattolsz arra a meghajtóra amelyikre akarod rakni a telepítésnél és ott van alól egy olyan alpont hogy több művelet vagy egyéb vagy nem tudom de kékkel írja és arra katt rá és eléjönnek azok hogy megosztás formattálás frissítés törlés meg ezek katt ott a formattálásra és formázza a merevlemez az t a perticióját amelyiket kiválasztottad... katt tovább s intézi tovább magának 😃
itt egy kép kiválasztja és katt format csak angolul:
laci503 írta:
lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy referencia HD5850esem és lesz e valami baj abbol ha én fixre beállítom a ventillátorát 40% ra??
madchief írta:
Szasztok nekem az lenne a kérdésem h most megvan a win7 sajnos 32bites és ha letöltenék 1 64bitest akkor azt is csak simán felrakom?
Nem, le kell formázni, és újra kell telepíteni!
32 bites rendszerre nem lehet 64-est frissíteni!
ööööööö.....Akkor valószínűleg elviszem az egyik gépszerelő ismerősömhöz 😆
Ugyanúgy kell felrakni mint ahogy felraktad a 32-bit est!!!
Csak mikor választod ki hogy melyik merevlemezre rakod rá akkor ott van hogy formázás katt rá és már meg is van enyi!
Válasz előre is köszi !
Válasz előre is köszi !
egy videókártya élettartalma mennyi idő? illetve mennyi idő egy gép élettartalma?
Ha normális hőfokon tartod a komponenseket, akkor kibír több évtizedet is, de ha nagyon OC-zel s nem vigyázol a hőfokokra akkor lehet hogy a másnapot sem éri meg valamelyik komponens!
levi, ezt nemtudom :S
szoval hogy lehetne megcsinálni h működjön?
PLS HELP
Szerk.: Megoldva!
Atomerőműhöz gigabyte a jobb! Ha nem atomerőműved van akkor bőven elég a corsair.
Azért ebben nem lennék olyan biztos! Érdemes megnézni a 12V-os ágat:
[LINK]
[LINK]
nyaloka: molex-pci-e átalakító kábellel 😀
de én ugy értem hogy az 5850-70nek 2 tápegységkábel kell neki de a superb 550Wnak csak 1 pcie tápcsatlakozója van
Átalakító...
laci503 Ezért kell AM3-at venni... 😃
Gigabyte SuperB 550W táp jó az 5850-70-hez és ha nem akkor milyen tápot ajánlotok hozzá?
Az egyik legjobb 775-ös lap - Asus P5Q Deluxe
[LINK]
u.i.: Amúgy 775-be már nem nagyon érdemes fektetni, felejtendő technológia
Akkor megeri?
5 ezerert? 😆 ?
Szerintetek egy Intel Celeron D 2.40 Ghz egy GigaByte alaplappal meger 5 ezret?
Havertol vennek csak ugy egy kis kiegeszito gepnek.... 😆
Csak a lap meg a proci 😃
Es tokeletesen megy 😀
jah csak gondoltam hüvösebben tudom tartani így... apropó lehet hűtést cserélni ezen a kártyán???
Lehet csak más cooler kell rá!
Akkor itt egy kerdes 😃
Melyik kartya jobb szerintetek?
nVIDIA GTS 250
ATi HD 5670
GTS250
Melyik kartya jobb szerintetek?
nVIDIA GTS 250
ATi HD 5670
Amugy koszi a segitseget. 😃
Nekem az lenne a kerdesem, hogy a kovetkezo konnfighoz eleg lenne boven egy Cooler Master Hyper TX3?
AMD Athlon II x3 435 2,9Ghz
2GB KingMax
nVIDIA GTS 250 512MB DDR3 256Bit
Nem lesz hőingadozás akkor lesz hőingadozás ha 40 százalékra hagyod mert terhelés alatt felmelegszik és mikor abbahagyod lehűl.... Rakd autóra mert a kártya szabályozza magának a hőmérsékletét
itt egy kép kiválasztja és katt format csak angolul
Köszi akkor most D meghajtón van akkor azt leformázom elveszik minden de akkor utánna futni fog a win7
Nem nagyon de jobb ha auton hagyod. A vgak nem valami hőérzékenyek még 90 fokon is vígan mennek. de ezen a fokon a vga már úgyis felkapcsol 70-100% ra ha auton van
Amúgy 100% venti fordulatnál se mennének tönkre 2-3 évig.. elvileg. Hisz a gépben lévő házventik is max fordulaton mennek vígan évekig.
Amúgy itt egy cikk arról hogy hogy állíthatod be hogy milyen hőmérsékleten hány % on menjen a vga ventije
[LINK]
itt egy kép kiválasztja és katt format csak angolul:
Nem hiszem csak ne melegedjen túl
Szasztok nekem az lenne a kérdésem h most megvan a win7 sajnos 32bites és ha letöltenék 1 64bitest akkor azt is csak simán felrakom?
Ugyanúgy kell felrakni mint ahogy felraktad a 32-bit est!!!
Csak mikor választod ki hogy melyik merevlemezre rakod rá akkor ott van hogy formázás katt rá és már meg is van enyi!