olyasmi oldal nézetes mint a mostani rayman legends ! de szép mesebeli grafikával bír !és oda van írva ha eltudnád olvasni hogy ubisoft !múfaja ügyességi !
1. Rossz topic.
2. Erre minimum 20 játékot lehetne mondani (az adott időintervallumra lecsökkentve kevesebbet, de akkor is szűkíthetnéd a kört: téma, kiadó, műfaj stb...)
3. Caps Lock OFF! Nem kell ordítani!
hellósztok! SEGÍTSETEK MÁR NEKEM KERESEK EGY JÁTÉKOT ÉS MÁR JÁTSZOTTAM IS VELE DE VALAHOGY MÁR NEM TALÁLOM 2011-2012 KÖZÖTT ADTÁK KI AZ UBISOFT AZTHISZEM! 3 KARAKTER KÖZÖTT LEHETETT PÁRHUZAMOSAN CSERÉLGETNI!VOLT EGY NŐ ÍJJAL A KEZÉBEN ,EGY VARÁZSLÓ,ÉS EGY KALAPÁCSAL A KEZÉBEN LÉVŐ EMBERKE !A JÁTÉK CÍMÉT SZERETNÉM HA VALAKI TUDJA AZ SEGÍTSEN ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!😀
defdani Valahogy ki lehet ingyenesen is próbálni, vagy csak fizetős van?
Én ma álltam neki megint Mass Effectnek, úgyhogy Mass Effect 1. Plusz közben Star Wars: The Old Republic is megy. Plusz ahogy kedvem tartja, Crysis 2, Battlefield 3 multi.
Én a Far Cry 3 mat egyszerűen meguntam.. Annyit játszottam velem ár mindent tudtam hol van de egyszer jött valami aztán meguntam de msotm ár nem is tetszik anyira pedig régebben vagy 5x kijátszottam 😃 ez van Amúgy én most BF 3 PAYDAY 2 meg wot 😃
mostanában:
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
Call of Duty Black Ops - Multiplayer
Fallout New Vegas
Orcs Must Die! 2
Dungeon Defenders
ORION Dino Horde
chrono02: én már ugy nézik ki az old republicba mint egy elöfizetö az igaz hogy rengeted játékidőbem és kb 10 milla creditbe került de az expansion kivül minden megvan 😃 (egyébként az eslő karaktert felhuzni a szivás a másodiknál már észre se veszed hogy f2p vagy csak persze kell egy haver aki segit mert tradelni nem tudsz pl 😀😉
xoki Old Republicot most töröltem le, nem igazán jön be. Mármint a játék jó, de a megvalósítás a korlátozásokat nézve egy kalap valami. 10-es szintig élveztem, de utána elvesztettem az érdeklődésem. Úgyhogy délután elkezdtem The incredible advantures of Van Helsinget.
2. Erre minimum 20 játékot lehetne mondani (az adott időintervallumra lecsökkentve kevesebbet, de akkor is szűkíthetnéd a kört: téma, kiadó, műfaj stb...)
3. Caps Lock OFF! Nem kell ordítani!
Most az Inversion van porondon.
Én ma álltam neki megint Mass Effectnek, úgyhogy Mass Effect 1. Plusz közben Star Wars: The Old Republic is megy. Plusz ahogy kedvem tartja, Crysis 2, Battlefield 3 multi.
Single: Euro Truck Simulator 2, Skyrim.
-GTA IV/EFLC
-Battlefield 3
-BF Bad Company 2 Multy(aki akar játszani annak tudok segíteni de ez csak tört multy)
EZZEL A ***OTT SZARRAL NEM LEHET JÁTSZANI!
A RÉGI MOST WANTED-et HIGH-on '" FPS-el vitte MI EZ HA NEM SZAR???
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
Call of Duty Black Ops - Multiplayer
Fallout New Vegas
Orcs Must Die! 2
Dungeon Defenders
ORION Dino Horde
-MW2
-Bioshock Infinite
For PS3 😃D
FarmFrenzy4
- Tomb Raider (2013)
- Bioshock Infinite