Melyek a kedvenc játékfejlesztőid?

Szerző: , 2010. May 20., téma
Fórum » Játékokról általában
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?

Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Surrano130 avatar
Infinity Wards, EA, RockstarGames
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
Eggyértelmű Frictional Games
3 tagból áll garázsmunka az egész és mégis ők csinálták a világ leg rémisztőbb játékát és briliáns a játékmenet is ahogy a többi játékuknál is 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
mindenképpen a naughty dog itt a unchartedekre gondolok és a
THQ pl killzone 3...
0
0
0
0
Neaton21 avatar
Áhh azt se tudják miket írogatnak.A Rockstar Games az csak kiadó,a Rockstar North a fejlesztő!Az Ubisoft egyébként kiadó is és fejlesztő is.
0
0
0
0
Reptile110 avatar
R*(Rockstar games,GTA) és Ubisoft (Assassin's Creed)
0
0
0
0
Giovanni_Auditore avatar
BIoware
EA games
Crytek
Activision
és nem tudom,hogy vagytok vele de sztem a Capcom és a Konami is egy elég jó játékkészítő cég!!
Mondjuk inkább konzolos játékok kerülnek tőlük piacra de a Resident Evil és a Silent Hill (hogy csak az egyik legnagyobb játékokat említsem tőlük) nagyon igényes játékok!!!Én ezeket szeretem még kifejezetten!!!
0
0
0
0
Soap 2001 avatar
Activision
Crytek
Codemasters
Electronics Arts

Én ezeket szeretem.
0
0
0
0
MrSonic avatar
vannak jó cégek szóval minden cégnek van egy biztos nagyon jó sikeredet játékuk amivel nagyot kaszálnak de h melyik a legjobb cég hm.... ezt szerintem alaposan át gondolom
0
0
0
0
Neaton21 avatar
De az EA Games az nem játékfejlesztő,az csak kiadó!Értsétek már meg!😃
0
0
0
0
no avatar
Szerintem, ezek a legjobbak:

1. BioWare
2. 2K Games
3. Codemasters
4. EA Games
5. Rockstar Games <-- ez a cég, egy rakat nulla 😃 (No Comment)
0
0
0
0
Vin Diesel avatar
2K games(Bioshock,Metro 2033,Bioshock II,Maffia II)
EA (NGS Underground II,NFS Hot Pursuit,Dragon Age 2)
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
CatchO írta:
EA-t ne írjátok már, nem játékkészítő, hanem kiadó 😃
az EA-nek is vannak saját név alá tartozó stúdiói, mint pl a Ubisoftnak
0
0
0
0
Neaton21 avatar
Legjobb?
Szerintem:Infinity Ward,Bethesda Softworks,Crytek😆
0
0
0
0
JaniWalker avatar
InfinityWard,Ubisoft meg az EA amikor jó kedve van.😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
pukkancs írta:
Tesla GoD írta:
pukkancs írta:
kolbisoft, rockstar, meg codmasters
codmasters? az valami speciális kiadó, ami csak call of duty részeket forgalmaz? ejj, így is van már belőle majd' tucatnyi😂 ám a kolbisoftodat lájkolom, az tetszett

codemasters akart lenni
gondolom,csak szórakoztam 1 sort
0
0
0
0
pukkancs avatar
Tesla GoD írta:
pukkancs írta:
codmasters? az valami speciális kiadó, ami csak call of duty részeket forgalmaz? ejj, így is van már belőle majd' tucatnyi😂 ám a kolbisoftodat lájkolom, az tetszett

codemasters akart lenni
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MaximumGame írta:
Tesla GoD írta:
MaximumGame írta:
Hát én mai napig toltam tavaj Commandos 1 et... annak megjelenéskor volt Grafikája...
nagyon szerettem, néha dög nehéz volt, főleg a beyond the call of duty, de jó volt, én asszem 1-2 éve tettem fel, de akkor nem tudtam a sebességét jól belőni, ha szabadon futott túl gyors volt, ha meg lefogtam a CPU-t akkor nagyon lassú, de majd megint nekiesek valamikor, mert hangulatos játék

Én alapon hagytam a CPU-t és normálisan futott 😃
mindenképp ki lesz próbálva, mert nagyon bírom azt a játékot
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Tesla GoD írta:
MaximumGame írta:
Hát én mai napig toltam tavaj Commandos 1 et... annak megjelenéskor volt Grafikája...
nagyon szerettem, néha dög nehéz volt, főleg a beyond the call of duty, de jó volt, én asszem 1-2 éve tettem fel, de akkor nem tudtam a sebességét jól belőni, ha szabadon futott túl gyors volt, ha meg lefogtam a CPU-t akkor nagyon lassú, de majd megint nekiesek valamikor, mert hangulatos játék

Én alapon hagytam a CPU-t és normálisan futott 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MaximumGame írta:
0
0
0
0
MaximumGame avatar
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MaximumGame írta:
Tesla GoD írta:
MaximumGame írta:
Ha azt nézzük ki ad ki minöségi játékot akkor: Codermasters
Ha azt nézzük melyik készitette eddig a legtöbb Híres játékot akkor :
Eidos (megszönt)
Ha Egyik legjobb készitöt nézzük ami sorozatok folytatását sorra elbaxa :
Ubisoft
Ha Tömeggyártásról van szó Activision és EA....
Ha Történetre megyünk : BioWare
Ha részletre és Minöségre : THQ
az Eidos-t bírtam, sok jó széria ment náluk, de mióta a square enix megette, nem nagyon megy a szekér a kedvenc címeimmel, am én még az acclaim-et bírtam, de ők már nagy kiadóként régen lehúzták a rolót, F2P olnine játékokkal foglalkoznak már csak...

melyik volt a kedvenc cimed?

nekem tőlük : Commandos és a Hitman főleg..
kb nekem is, meg a legacy of kain is jó kis sorozat volt, remek hack n slash-t lehetne belőle csinálni most is, ahogy egy új hitman résznek is illene már kijönni, klasszikus commandosra nem tudom mekkora lenne a kereslet, az FPS verzió meg nem adta vissza a hangulatot
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Tesla GoD írta:
MaximumGame írta:
Eidos (megszönt)
Ubisoft
az Eidos-t bírtam, sok jó széria ment náluk, de mióta a square enix megette, nem nagyon megy a szekér a kedvenc címeimmel, am én még az acclaim-et bírtam, de ők már nagy kiadóként régen lehúzták a rolót, F2P olnine játékokkal foglalkoznak már csak...

melyik volt a kedvenc cimed?

nekem tölük : Commandos és a Hitman főleg..
0
0
0
0
no avatar
EA,2K Games,Crytek,4A Games,Criterion Games
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
MaximumGame írta:
Eidos (megszönt)
Ubisoft
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Eidos (megszünt)
Ubisoft
0
0
0
0
almos avatar
Rockstar,IW,id,Epic,Visceral Games,2K Games,Valve,Bethesda Softworks,BioWare,Treyarch,EA,Dice - hirtelen csak ennyi jutott eszembe 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
pukkancs írta:
0
0
0
0
pukkancs avatar
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Infinity ward Codemasters és az EA-k sem rosszak 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ubi, és Capcom, meg Rockstar Games
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Synda írta:
Sziasztok

Ha nem vettétek volna észre😀

Már csak 2 dolog érdekli őket,grafika,bevétel.

Sztori,játékidő,kihívás,már szinte semmi,nullának is lehetne nevezni(3éveseknek gyártanak? 😜)

Van igazság benne, de azért rövidek a sztorik, mert a legtöbb játékhoz van multi, és inkább arra fektetik a hangsúlyt.
0
0
0
0
Slipknot1990 avatar
Szerintem EA volt sok ideig a legjobb de az Ubisoft mar 100szor jobb. Assassin's Creed-el es persze ott a Prince of Persia sorozat ami nem elhanyagolhato.
0
0
0
0
Sexy Girls avatar
egyértelmű hogy City Interactiv 😆(FreddyD -nek biztos hogy a kedvence 😆😉
De amúgy EA,Activision,Ubisoft
0
0
0
0
zsivko avatar
Régen szinte vakon megbíztam az EA-ben, de most már ritka hogy valami tetsszen tőlük. Most az ubisoft termékei szoktak felcsigázni.
0
0
0
0
Husi99 avatar
Activision,Atari,EA,Ubisoft
0
0
0
0
Bill Maniac Gates avatar
UBISOFT, UBISOFT és harmadszor is UBISOFT
0
0
0
0
ricshard004 avatar
Annó az EA, Rockstar Games volt a 2 legnagyobb számomra, ma már nagyon sok jó csapat van.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
City Interactive!!! 😆 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Activision, EA games, Ubisoft,
0
0
0
0
no avatar
infanity ward,rokstar games , sierra
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
thug85 írta:
Tesla GoD írta:
thug85 írta:
Tesla: Nem csak az EA csinál ilyet! Ez szerintem azért van, hogy az ember szemét kiüsse, hogy ez akciós lemez!
tudom, de nekik a mániájuk ez, hogy mindent rövid időn belül átváltoztatnak ilyen színes szagos borítóra, de akkor inkább ragasszanak matricát a tokra(ezt sok 100% sorozatos játéknál láttam) vagy tegyenek bele megfordítható borítót, mert ez így eléggé illúzió romboló tud lenni

Hát nekem a játékaim többsége ilyen jellegű borítóval rendelkezik, mert én csak akkor veszem meg, ha emberi áron adják! Így vannak meg a Crysis-ek, vagy a Gears Of War is, de érdekes módon a Dirt 2 nem! Az eredeti borítóval kerül 1000 forintba! engem mondjuk nem izgat, mert nem is látom a borítóját, csak a hátcímkéjét!
az én játékaim is főként így vannak meg, bár sikerült pár darabból elkapnom a leárazás utáni premier borítós darabokat, am még ezekkel a classic cucokkal kapcsolatban, hogy egyes kiadók ezekbe nem adnak kézikönyvet például, amit azért illene beletenni, más kiadóknak is belefér annyi pénzből, igaz sok játékhoz eléggé banális dolgokat írnak, meg a sok torrentezéstől rászoktam hogy magamtól jövök rá dolgokra....
0
0
0
0
thug85 avatar
Tesla GoD írta:
thug85 írta:
Tesla: Nem csak az EA csinál ilyet! Ez szerintem azért van, hogy az ember szemét kiüsse, hogy ez akciós lemez!
tudom, de nekik a mániájuk ez, hogy mindent rövid időn belül átváltoztatnak ilyen színes szagos borítóra, de akkor inkább ragasszanak matricát a tokra(ezt sok 100% sorozatos játéknál láttam) vagy tegyenek bele megfordítható borítót, mert ez így eléggé illúzió romboló tud lenni

Hát nekem a játékaim többsége ilyen jellegű borítóval rendelkezik, mert én csak akkor veszem meg, ha emberi áron adják! Így vannak meg a Crysis-ek, vagy a Gears Of War is, de érdekes módon a Dirt 2 nem! Az eredeti borítóval kerül 1000 forintba! engem mondjuk nem izgat, mert nem is látom a borítóját, csak a hátcímkéjét!
0
0
0
0
tibor560sec avatar
thug85 írta:
Már akinek! Nekem egyik kedvenc játékom!

Nem rossz játék szerintem se , én az eladott shift-ekre gondoltam .
Ők érték meg csalódásként 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció