Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
far cry new dawn
watch dogs 2
Lost Planet 3
Forza Horizon 3
Far Cry® 5 Gold Edition & Far Cry ® New Dawn Deluxe Edition Bundle
Dark Souls Remastered
Bioshock Infinite Season Pass ROW
Delta Force: Platinum Pack
Immortal Redneck
Planescape: Torment: Enhanced Edition
Icewind Dale: Enhanced Edition
Sam and Max Hit the Road
Regions Of Ruin
This Strange Realm Of Mine
High Hell
Imperium Galactica
Day of Defeat: Source
Day of Defeat
Deathmatch Classic
Ricochet
Counter-Strike: Source
Left 4 Dead (DE)
The Lab (Bundle-only)
Devil May Cry 4
Sekiro
Middle-Earth Shadow of War
Glory of the Roman Empire
American Conquest: Fight Back
Ghost Recon Wildlands
Injustice 2 legendary edition(Pc)
Spider-man(Ps4)
Witcher 3 Game of Years editions
Marvel Spider Man
Mind a hármat Ps4-re vettem meg most az assassin's creed-del játszom ha az megvan jöhet a pokember a Witcher csak néha fogom játszani PC megvan azon már jó párszor kijátszottam de most már csak ps4-en játszom.
-XCOM: Enemy Unknow
De most gyűjtök anno 1800-ra
Green Hell
Far Cry New Dawn
Ígéretesnek tűnik az 5, bár a new dawn-tól egy kicsit félek 😃
Shadow Of The Tomb Raider
Én inkább vettem egy PS4 Pro -t, nem vagyok az a türelmes fajta. 😃
[img]https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s--N-H71-rX--/t_Preview/b_rgb:ffb81c,c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1552168524/production/designs/4335184_4.jpg[/img]
Aztán valahol a 2.óra körül kezdődnek az openworld küldetések, de nem tudom igazán.. megölöm őket (enemy) de semmi érdekes nincs benne vagy nem is tudom hogy mondjam, vagy stealthbe lopakodva hátulról megölöm vagy 1 shot headshot aztán annyi. De van hogy egyik AI közel a másikhoz és aztán nem is foglalkozik vele hogy a barátját lelőtték. Az is fura hogy néha pár lővés után úgymond letörik a silencer a fegyódról és tök hangos leszel ha lövöldözöl. Meg nem vesznek észre ha előttük bóklászolsz egy lóval csak ha már kb a szájukba vagy. Eddig nem hatott meg a játék annyira, de még majd játszok vele aztán hátha jobban leköt. Stealthbe azért stealth a játék de néha túl egyszerű. Viszont ha észrevesznek az enemyk akkor nagyon könnyen emberfölénybe tudnak kerülni, főleg ha előre látod hogy sokan vannak.
5$ volt a definitive edition gameplaneten szóval minden dlc meg ground zeroes játék is járt hozzá, mondom egy próbát azért megér. 😃
Meg még egy ***a autos játékot keresek single player only-t amiben lehet ugy rendesen tuningolni a kocsidat mint az nfs 2005-ben és win 7-el kompatibilis legyen
Egyéb opciókat még itt találsz: (standard,definitve edition etc.) [LINK]
lehet olcsón találni azt is
Wolfenstein the new order
Wolfenstein 2 the new colossus összes dlc-vel
Igaz kitoltam már öket 2-szer de mivel az új játékok nemkötnek le (szerintem hót unalmasak vagy ugyanaz csak más skinben)
A napokban vasaroltam uj gepet es a videokartyahoz online letoltheto ingyenes ajandek jatek valaszthato (Anthem, Metro Exodus vagy Battlefield V). Ti melyiket valasztanatok inkabb? Anthem-et nem ismerem par vidot neztem rola, tetszik-erdekes. Regebbi metrokat kivittem bejon a sztori es csak jot hallok rola. Battlefield sorozattal mar nagyon reg jatszottam, szerettem is. Par resz kimaradt, de ez az 5 igen csak tetszetos. Legszivesebben mind a 3 at valasztanam de nem lehet 😃
ARK
NFS Shift 2 <--- Az egyetlen nfs ami hiányzott a gyűjteményből. Játszani nem biztos fogok vele, de a helyére kellett kerüljön. 😀
Batman Arkham City GOTY
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Knight
Sleeping Dogs Definitive Edition
Lassan körül kell nézzek mert már csak a Sleeping Dogs van vissza. :/
Régen próbáltam már viszont sohasem vittem végig.
A játék nagyon jó és még szép is. 😃
Nekem már akkor megtetszett nagyon a videók alapján mikor még True Crime: Hong Kong néven ment.
Gears of War 4
Flat Out Anthology Pack
Bioshock Infinite
Need for Speed Underground 1-2 😃 (Most az NFS széria megy végig nálam.)
Én ezeket szereztem ma be és ezeket is fogom tolni igy húsvéti kajálás közben 😃
Wolfenstein The old blood
Wolfenstein the new order
Resident Evil 7+a 2 story dlc
Tomb Raider 2013 goty
Ryse of the tomb raider 20 th year edition
The evil within+dlc-k
The evil within 2
És még magyaritás is van szerencsére hozájuk
Az Evil Within-t én is tervezem nagyon bejövős.
El leszel az ünnepek alatt az tuti. 😃
Szerk: Most megvetetted velem az Evil Withint-t :'(