mondom júniusival jött együtt 😆 és a 2 volt együtt 230 😆 de nekem nincs paypalom meg ilyenem,szóval direkt így kértem 😆 meg nem is tudom hogy működik 😆
ha a dollárt szépen átváltod forintba annyi volt,küldték szépen a csekket,irány a bank és kp-ba K&H-ban kifizették,beszedés se kellett,meg is lepődtem 😆
230 ezret szedtem be külföldi bevételekből júniusban,magyar megtekintés semmit nem fizetett kb.. ennek az összegnek a 5%-át ha kitette,holott 300 ezer megyar megtekintés volt 1 hónapban... külföldi már jóval több,szóval ha pénzt akarsz,akkor ne a magyaroknak gyártsd a videókat😆😆 usa,uk,brazília,németország,stb... innen kell megtekintés,erre is vannak módszerek,ilyen olyan közösségi oldalak,na meg a protekció se hátrány egyes helyeken,oldalakon 😆
Ő iegnis dolgozik, ez a munkája.. Emellett plakátokat, bennereket, képeket, logókat készít embereknek...
Socialblade meg sokszor f*szságot ír.. Semmit nem ér..
robinho89 őő pewdiepie statisztkáját a socialblade-nél megnéztem a minap és nem akarod tudni mennyit tesz zsebre (http://socialblade.com/youtube/user/PewDiePie/monthly)
Viszon elfelejtettem hogy a kis nyílnál nincsen már válasz lehetőség így kaptál egy bejelentést. Írok privátot intézzük el valahogy!
400eu köröl akkor?😲 Nem semmi, még dolgoznia se kell. Megél a youtube-ból simán. Meg se merem kérdezni, h pewdiepie mennyit tesz zsebre hónaponta akkor. 1000eu min. megvan neki sztem.
Szasztok! Segítene valaki? Akarok gameplay-t, vlogot, és biketrial videókat feltölteni youtube-ra de abba a problémába ütköztem hogy a videók vagy megakadnak feltöltés közben vagy a végén feldolgozás alatt sosincs kész. 720p-ben rakok fel videókat 2 videó ment eddig fel, de nagyon lassan és csak 15 mp-es a leghosszabb. most van egy pár videóm felvéve a legrövidebb 7 perc de sehogysem tudom feltölteni :/ Valaki tudna ebben segíteni? 10 mb-os nettel rendelkezem a t-home nál. 2 routert használok, ugyanis sok a laptopos hétvégén.
Én nem fogok kapni sokat, mivel nem csinálok minden nap videót, maximum 1 hónapban 2x. Viszont a nagyon projecteket szokták hype-olni (callofduty.hu-n, wildclan.hu-n, meg más helyeken), így kapom a nézettséget. De ezek csak a nagyobb projecteknél van.
Ha tiszta a fiókod, akkor jelentkezzél itt: [LINK]
Én is csapatom, bár az első hónapot nem fizették ki, s mindig 2 hónappal később fizetnek. Tehát pl. most november elején fizették ki a szeptemberi hónapot. December elején meg az októberit fogják kiperkálni. Átlag 150-180$ szokott összejönni egy hónap alatt nekem. De dolgozok rajta, hogy ez a szám minél nagyobb legyen. 😆
Superlompos: Nem zenét töltök fel, hanem olyan zenét használok a videóim alatt, amelyek jogvédettek. Még a régi profilommal akartam partner lenni, és írták is, hogy jogvédett zene használata miatt nem lehetséges (Mostani: [LINK] --> most is jogvédetteket használok, de már nem érdekel).
Demoz: Ne zenét tölts fel! 😆 Annak mi értelme van? 😆
Valóban nem lehet zenét felrakni, de akármilyen játékról csinálhatok végigjátszást, s nem szólnak azért, mert megy alatta jogvédett zene. PL. a Bf4 elején hallható zene (Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart ) tuti jogvédett. De nem reklamáltak érte, mert saját végigjátszás miatt hallhó benne. De amúgy kb. minden zene szerintem jogvédett, így ennyi erővel semmit se lehetne felrakni.
Jó lenne partnernek lenni, viszont sose találok normális nem jogvédett zenét...és ha jól tudom, akkor ez egy követelmény, hogy jogvédett zenét ne töltsünk fel.
Valaki nem tudja, hogy mostanában mi ez a suxx a YT részéről? Valami kegyetlen egy ratyi lett, nem lehet zárójelet se tenni a videó címébe, meg minden áron ez a ratyi Google+...
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Nem hiszem el komolyan ezt a Youtube-ot. Most fogadni mernék annyira megszigorítják a szerzői jogokat hogy már zenét se lehet feltölteni.
Elkezdem gyűjteni a kedvenc AMV-imet mert ha le lesznek tiltva kicsit morcos leszek!
úúú ezek a YT-s Reklámok mikor beindultak, engem is kikészítettek... utána néztem ennek az adblock nak mert már nem bírtam zenehallgatás listába vagy akármi, és reklám full hangerőn... omg.... de most ezzel a kis adblock al zsír
így akarják ráerőltetni az emberekre a google+ -t nem hülye a google 😆 de ritka gagyi...de az a gond akármit fejlesztenek,cserélnek a yt-n,egyre ganébb az egész...de komolyan... 2012 év vége volt a teljesen jól müküdő és számomra tetsző korszak YT-n...
ha valaki nézettséget akar,akkor csak YT a megoldás,és persze mindenki pénzt is akar... ami megint csak YT-n a legegyszerűbb... Vimeo-val és Dailymotionnal is lelehet szerződni,de az nem piskóta meló... oda tehetség kell és nagyon jó videók,ami az emberek 99%-ának nincs meg aki YouTube "partner"
Ez a google+ engem is idegel.Nagy szar az egész,senki se használja.Ja meg a commentelés...nem tudom megnézni commentre a válaszokat,helyette bedobja újra a videót....miért kellett szétbarmolni ? legalább jól működött eddig.Ja meg a sok reklám...szerencsére van adblock,de ha nem lenne beteszel egy lejátszó listát zenére és minden 3-dik zenénél reklám,full hangerőn...
Demoz: Sok videómegosztó van ami fényévekkel jobb mint a YT, lassan már komolyan mondom a IndaVideó is jobb lesz. Jó példa erre a Vimeo, csak az a probléma vele hogy a szervereik nem nagyon bírják a strapát, meg van több HTML5 alapú videómegosztó is, csak keresni kell!
Más videomegosztóra nehezen fognak átállni az emberek, mivel a YT a leghíresebb még a szomszéd Mariska néni is ott keresi a mulatós zenéjét.
Ez az új kezelőfelület nevetségesen rossz. Ráerőltetik mindenkire ezt a Google+-os idiótaságot, de nem veszik észre, hogy minden egyes felhasználó tiltakozik ellene. A lényeg, hogy jöjjön be a sok pénz, a "néppel" meg nem kell foglalkozni. Előbb-utóbb az lesz, hogy találnak az emberek egy másik ehhez hasonló videómegosztót, amelyik még foglalkozik is a felhasználókkal.
Én nem írtam nekik semmilyen választ. Csak felmentem az oldalukra, s jelentkeztem a felkeresés után. 😆 Gondolom egy bukónak tartanak. 😆 Na jó szerintem örültek, hogy nem zaklatja őket még egy marha. 😆
Mi is partnerek lettünk ma a ZoominGames nél ! A fölkeresésük után írtunk egy levelet amit kb 30 perc alatt meg is válaszoltak és már sínen is volt a dolog 😃
ez a májusi 😆 de a juniusival együtt jött 😆 az meg a maradék bevétel volt😆
és azzal 230k kb 😆
Ilyen áron nekem sem kellene ez a munka, egész nap otthon ülni...beleőrülnék.
Ráadásul 120k forint sem valami nagyon sok lóvé.
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Socialblade meg sokszor f*szságot ír.. Semmit nem ér..
Viszon elfelejtettem hogy a kis nyílnál nincsen már válasz lehetőség így kaptál egy bejelentést. Írok privátot intézzük el valahogy!
Én is csapatom, bár az első hónapot nem fizették ki, s mindig 2 hónappal később fizetnek. Tehát pl. most november elején fizették ki a szeptemberi hónapot. December elején meg az októberit fogják kiperkálni. Átlag 150-180$ szokott összejönni egy hónap alatt nekem. De dolgozok rajta, hogy ez a szám minél nagyobb legyen. 😆
Valóban nem lehet zenét felrakni, de akármilyen játékról csinálhatok végigjátszást, s nem szólnak azért, mert megy alatta jogvédett zene. PL. a Bf4 elején hallható zene (Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart ) tuti jogvédett. De nem reklamáltak érte, mert saját végigjátszás miatt hallhó benne. De amúgy kb. minden zene szerintem jogvédett, így ennyi erővel semmit se lehetne felrakni.
zárójelet meg enged írni szóval azzal sincs gond...
Elkezdem gyűjteni a kedvenc AMV-imet mert ha le lesznek tiltva kicsit morcos leszek!
De ellenben telón nem látok 1 kommentet sem.. Szánalom...
ha valaki nézettséget akar,akkor csak YT a megoldás,és persze mindenki pénzt is akar... ami megint csak YT-n a legegyszerűbb... Vimeo-val és Dailymotionnal is lelehet szerződni,de az nem piskóta meló... oda tehetség kell és nagyon jó videók,ami az emberek 99%-ának nincs meg aki YouTube "partner"
Más videomegosztóra nehezen fognak átállni az emberek, mivel a YT a leghíresebb még a szomszéd Mariska néni is ott keresi a mulatós zenéjét.
[LINK]