Youtube

Szerző: Mort2195, 2012. August 24., téma
Fórum » Társalgó
Hozzászólások: 457
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok!
Ha megszeretnék válni a partnerségtől, akkor elég annyi, hogy a csatornán rámegyek, hogy csatorna leválasztása ( vagy mi ) a beállításoknál? Vagy egyéb más teendőim is vannak? Hátha itt hamarabb megtudom... esetleg már vannak tapasztaltak. 😀 TGN-ről van szó.
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Szeretjük, de meg sem közelítik a jót.
0
0
0
0
RatedGEnigma avatar
https://www.youtube.com/user/RatedGEnigma

Van egy YT csatornám amin végig játszásokat meg gameplayeket csinálok, tervezem majd hogy szerzek egy mikit és akkor besz élek a videok alatt is. de addig is van pár videom amit megnézhetek ha érdekel titeket, meg van FB oldalam is ahova teszem majd ki az új videokat
0
0
0
0
GeRaR avatar
sudosu:


A commentek,like/dislike arány nem túl biztató 😀
Egyébként se lenne szerintem nagyon sok értelme még új csatornával partnernek lenni, bevétel nem igazán jönne, meg nem nagyon szoktak ilyenkor még küldözgetni...😕
Amúgy régen én is kaptam valami hasonlót, de az tuti fake volt😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Ismeritek a Filmstudios nevezetű partnercéget? Tőlük kaptam invitációt partnerséghez! Nem igazán értem, nincs is akkora megtekintés azon a csatornán! Vagy ez nem lenne releváns?
Podcast-es csatornát csinálunk néhány emberrel!

https://i.imgur.com/HKlCUvu.png

Mennyire megbízható ez a partnercég?
0
0
0
0
winrar avatar
Át lehet importálni a tűzrókába, telepítéskor meg is kérdezi. Ugyanúgy el tud menteni a Firefox mindent, létezik Firefox Sync nevű dolog.
0
0
0
0
prismateech avatar
Chromet használok, egész jó bár engem nagyon idegesít, hogy ha kirakom full képernyőre a videót akkor a lejátszó alsó sávja is 3x nagyobb mint eddig volt, olyan érzést kelt mintha hirtelen 800x600-ra váltottam volna. De gondolom egy idő után ez is meglesz szokva.

Gondolkozom, hogy váltok Firefox-ra, csak a chrome elment minden jelszót, könyvjelzőt, mindent ami kell ha újrarakom a gépet és nincs kedvem mindent bepötyögni Firefoxba főleg, hogy a felére nem is emlékszem.
0
0
0
0
winrar avatar
Én csak Firefox-ot használok, ott jól működik. Nekem tetszik, szép letisztult.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Nekem tetszik,olyan material designes.Szerintem elegans lett.
Patkos2:Nekem mar regota ilyen a Chromba is ,sok felhasznalonak valtozott mas idoben,egyik haveromnak tegnapelott valtozott masiknak tegnap,nekem talan van mar egy hete is
0
0
0
0
winrar avatar
Mit gondoltok az új Youtube lejátszó dizájnról? Nektek hogy tetszik?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
sudosu: Ha esetleg Frapsel vetted fel akkor ajánlanám a VirtualDub nevű programot.
0
0
0
0
sudosu avatar
Először is köszi a gyors választ.

Superlompos:
Nekem a Vegas is viszonylag jól renderel, csak nem akarok egy podcasthez 800 megát feltölteni.
Mert ha egy gameplay lenne akkor megértem hogy akkora a fájl méret, de ez csak egy hangfájl + 1 kép 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Roxio Creator NXT 3. MPEG-2 formátumot használj. Nekem egy 20 perces 1080p videó kb. 7 percig tart.
0
0
0
0
sudosu avatar
Egy kérdésem lenne hozzátok:
Nem tudtok olyan beállítást, ami nem renderel sokáig és nem lesz orbitális nagy fájl a végeredmény?
A kép minősége nem releváns, hisz csak egy podcast-et szeretnék feltölteni, amin végig egy kép van feltüntve. A hangminőség fontos igazából.
Sony Vegas Pro 13.0-as verzióját használom.

Vagy esetleg valami más videószerkesztőt tudtok ajánlani ami jobban renderel és működik a CUDA is benne vagy gyorsan kirenderel egy ilyen típusú videót?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Ha adok egy intrót akkor a nevet átírja nekem benne valaki?
0
0
0
0
Pixx avatar
valaki esetleg nemtudja ennek a zenének a címét ?😃

[LINK]
0
0
0
0
winrar avatar
Második videóm, Need for Speed World emlékére:
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, és a 2. középkori házépítős videóm utolsó része is felkerült a youtube oldalamra, nézzétek és fogyasszátok egészséggel, ha tetszett a videó nyomj egy lájkot, oszd meg a csatornámat és iratkozz fel. Előre láthatólag ez az utolsó kommentár nélküli videóm
Csatornámat leginkább azoknak ajánlom akik igényes, szép középkori házakat szeretnének látni, és nem ragadnak le a 3x3-as kockaházaknál. Később más stílusú házak is kerülnek fel, de nem akarok rossz munkát kiadni a kezeim közül.
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok! Be szeretném nektek mutatni az én Youtube csatornámat. Itt egyedien megépített Minecraft házakat fogok bemutatni, illetve elkészíteni, és mindenkinek elérhetővé tenni, remélem tetszeni fognak a videóim. Internet sebességem miatt csak a bemutató videók vannak full hd-ban. Hamarosan kommentár is elérhető lesz a videóim alatt, illetve olyan sorozatot fogok indítani amihez hasonlót még nem is láttam, ha felkeltettem az érdeklődésedet nézz fel a csatornámra, iratkozz fel, hogy ne maradj le a videókról,
https://www.youtube.com/channel/UC31--YEGT32uLFAofzkKM4A

Itt van egy kis ízelítő:
0
0
0
0
acsricsi avatar
[LINK]
[LINK]
[LINK]

Sziasztok! Nézzétek meg a többi videóinkat is! Ha tetszenek akkor iratkozzatok fel és likeoljátok! Várunk építőjellegű kritikákat! Köszönjük!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Igaz, hogy nem a játékokhoz kapcsolódik de szerintem jó 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Valaki tudna nekem egy Intro-t csinálni?
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Kis GTA 5 Online szórakozás 😀 (60FPS, max beállítások)
0
0
0
0
no avatar
És lassan a panorámaképek után itt vannak a panorámavideók is 😃 (nézd YouTube-on, lehetőleg Chrome-al)
0
0
0
0
Streky avatar
Egy kis rage game!😜

0
0
0
0
Liptik avatar
Már a Youtubon mindenki Youtube partner lehet. Én is 16 feliratkozóval az vagyok.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nagyon szar ez az új HTML lejátszó, akadnak rajta a videók, a videóba néha van ilyen sárga cucc a szürkébe, meg minden, a régi 2012-es november előtti lejátszóba, pedig nem is akadt, vitte 60 fpssel a videókat, most meg bugos és akad is.
0
0
0
0
gigazte avatar
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy egyszerűen nem tudott like-olni? Én most vettem azt észre, hogy like-oltam egy ismerősöm videóját, és nem kapta meg! Több videónál is teszteltem, és sehol se látszódik!
0
0
0
0
Streky avatar
Sziasztok. Nemrégiben elindult saját gameplay csatornám. Ha unatkoznál, nézz fel, hátha megtetszik!😀
[LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Bicike:
Aha hát köszi a tanácsot, majd megpróbálkozok vele. Egyébként találtam egy oldalt ahol elvileg vannak szabadon felhasználható zenék is, de nem valami kecsegtető a választék eddig. Mindegy akit érdekel itt van:
[LINK]
Itt lehet filtereket beállítani kereséshez.

Sajnos itt tart Magyarország, nem elég hogy a közmédiában megy a szutyok már Youtube-on is kezd elterjedni. Viszont egy nagy előny van hogy nem határozzák meg mit nézzél (még). Akkor is felháborító.
0
0
0
0
Bicike avatar
@sudosu
Én használok mindenféle zenét, viszont nincs ének, tehát csak az alapot használom, azt is minimálisan eltorzítom és leveszem a sebességét 0.90-0.95-re, eddig nem volt gond. Meg néha Tritam - Shine c. zenét használom, azt úgy, ahogy fent van YT-on, abból egszer sem volt még gond, meg egyzer használtam a Feel this momentet is, azt meg úg, hogy leloptam egy hegedű verziót.

Mi ez a YT sztárkodás, csak én nem hallottam róla?
0
0
0
0
sudosu avatar
Srácok valaki tudna javasolni valami oldalt ahol van lista azokról a zenékről amiktől 100% hogy nem kapok harmadik személytől származó tartalomra utaló üzenetet? Mert már kezdem unni hogy semmi normális zenét nem tudok háttérzenének rakni hogy ne kapjak rá.

Kimittube-ról:
Ne már, minek X faktor meg csillag születik már a Youtube-ra is? Az lesz belőle hogy 1 ember nyer akit 1 hét után mindenki elfelejt, és a tulajdonosok kaszálják a nagy pénzt. Szánalmas hogy már a TV-t akarják beköltöztetni az internetre is. Ha valaki ki akar emelkedni az alkosson egyedit, ami érdekelhet mást is. Persze jó marketing érzék is kell hozzá, tudni kell a megfelelő helyek hol reklámozd a csatornád, hol már nem pofátlanság ezt tenni. Gondolom ugyanúgy működik YT-n is mint FB-nél.
Persze mindenestre aki jelentkezni akar rá az tegye meg.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Machinima-hoz nehéz bekerülni. Oda nagyon komoly nézettség kell.
0
0
0
0
gigazte avatar
Az lehet, hogy 80%-át odaadják a bevételnek, de promózás szempontjából egyenlőek a nullával! A ZoominTV nem véletlen csak a 21. a partnercégek listáján! A Maci, és a Full sokkal több, és sokkal jobb szolgáltatásokat nyújt, sőt még megkockáztatom azt is, hogy több rajongót is vonz!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A többinél meg sokkal többet vonnak le. Pl. a Fullscreen-nél 50%-át kapod meg az összegnek. A Machinima-nál pedig a 60%-ot.
0
0
0
0
gigazte avatar
Első eset volt, de közel nem olyan jó partnercég, mint amilyennek gondoltuk az elején!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nálam ez volt az első ilyen eset. Szóval én még ezt nem érzem olyan vészesnek. Abban én is bízom, hogy nem ment a levesbe az a 185$.
0
0
0
0
gigazte avatar
Már több mint 1 hetes csúszás van, és nem akarom én azt elhinni, hogy ennyi idő alatt nem lehet korrigálni egy ilyen hibát! Remélem nem az lesz a vége, hogy valahol az éterben elveszett a fizetség! Lassan már kártérítést is lehetne kérni! Egyre rosszabb lesz ez a Zoomin TV, amikor vége lesz az 1 éves szerződésnek, akkor mi lehet továbbállunk!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Na én is írtam egy levelet.

Bakker most olvastam ezt el a Zoomin TV Dashboard-on:

"Dear partners,

Last Friday we made the payment for the month of June, but PayPal has informed us that most of the payment we try to make were denied by them because of an internal problem. They are currently investigating which was the reason that caused this issue.

Unfortunately, in this moment, there is nothing we can do as we are waiting for their answer or solution for this. Hope this issue is sorted soon and our apologize for the inconvenients this may have caused.

Best,

Zoomin.TV Team"


Szóval a Paypal rendszerével van valami gubanc.

https://kephost.com/images/2014/08/15/zoomin.jpg
0
0
0
0
gigazte avatar
Megpróbálok írni nekik, de ezt a problémát többektől is hallottam! Remélem minél előbb jön a válasz, mert nem szeretném, ha kárba veszne az összeg!
0
0
0
0
Bicike avatar
@gigazte
Régebben nálam is szarakodott az egész, írtam egy e-mailt, korrektül meg is mondták, hogy elnézést, de valami hiba volt náluk. Szerintem kérdezz rá te is a dologra, mert már rég meg kellett volna érkeznie a pénzednek.
0
0
0
0
gigazte avatar
Srácok valaki nem tud valami kis információt a Zoomin TV-ről? Kezdek aggódni a pénzemet illetően! Már 1 hete meg kellett volna kapni a fizetést, de semmi se történik!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
A szerződésbe írnak valami ilyesmit hogy itthon ha megadóztatják azért nem vállalbnak felelősséget vagy mi.... Neked kell külön adózni utána, mi után levonták? Itthon? Remélem nem : DD
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor szerencséd volt. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció