Na sikerült formáznom és felraknom a Win7-et, de most kipróbálom a 64-bites verziót, egyenlőre az aerommal semmi baj nincs, de játékok még nincsenek fent szóval arról még ne mtudok nyilatkozni 😃
hajj ezt havonta mindíg le kell írnom valakinek! Nero program
Azon belül nero express ha elindult a nero express akkor kép project másolására menj majd a lemez kép vagy elment projektre és kiválasztod az iso fájlt kiírod és kész már telepítheted is a win7 et!
Sziasztok, van egy win7 telepítőm DVD-n, de nem bírom úgy megcsinálni hogy restartnál bootolja be a telepítőt, pedig fontos lenne, hogy tudnám megcsinálni? a boot sorrendben is a dvd olvasó az első, mégis elindítja a windowsot :/
Sziasztok, van egy nagy gondom...
valamiért s***akszik a gépem, szaggattak a játékok, a prototype például játszhatatlan volt, windows aerom nem volt... felraktam egy másik drivert, újraindítás után minden csodálatosan működött, következő újraindítás után pedig megint minden s*** lett, ezt már jó párszor eljátszotta velem, mi lehet a baj??
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy fater vett egy LG monitort amihez adtak egy telepítő lemezt, ez eddig oké, de miért nincs benne egyetlen egy setup.exe sem? nincs driver a lemezen, kell egyáltalán driver a monitorthoz? mert akkor nem tom miért adták a lemezt, lécci segítsetek, köszi^^
Adott a gépem! Van benne egy satás WD hdd az rendben van! De raktam bele+2 IDE hdd-t de nem nagyon akarja látni a gép! Max ha slave re rakom a samsungot akkor a maxtort látja de nem tudok belelépni mint meghajtó nem jelenik meg a gépen és csak a progik látják! A maxtor van az alsó a samsung a felső IDE kábelen!
Valaki segítsen.Van egy sd kártya ami van egy pár darab kép.A gép aztjelzi, hogy a képek foglalják a helyett de a mappa üres.A fényképező is aztírja, hogy nincs kép.De viszont a fényképezó a 2860 képből aminek kéne lennie ha üres lenne a kártya csak 2720 van.Tud valaki olyan programot amivel helyre lehetne állítani?De a képek megmaradjanak ne vesszenek el.
jelenlegi config
Processzor: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Memória: 2x512 MB SDRAM
Videókártya: ATI Radeon 9600 XT
Alaplap: Asus A7N8X-X (vidkártyafoglalat: AGP 3.0/ AGP 8X, Procifoglalat: Socket A)
ezt akarnám erre felhúzni.
ez az alaplap még bírná az amd sempron 3000+-os procit és egy
Sapphire HD3450 512mb DDR2 AGP-t gondoltam mellé. amugy a táppal nemlesz baj sztem mert most 1 400W-os codegen van bent.
ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy öszzeillenek-e az alkatrészek (mármint úgy értve, h nemfogja lassítani az egyik a másikat)?
ui. utólag észrevettem h a hd 3650 450 wattot eszik. ugyh hd3450-et választom inkább, az csak 300 wattos
ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?
Valaki segítsen.Van egy sd kártya ami van egy pár darab kép.A gép aztjelzi, hogy a képek foglalják a helyett de a mappa üres.A fényképező is aztírja, hogy nincs kép.De viszont a fényképezó a 2860 képből aminek kéne lennie ha üres lenne a kártya csak 2720 van.Tud valaki olyan programot amivel helyre lehetne állítani?De a képek megmaradjanak ne vesszenek el.
thug85 írta:
A biost én sem igazán babrálnám!
Bár a dual-bios-os Giga lapommal talán már bátrabb lennék!😀
Csak Én vagyok olyan bátor hogy amint kint a legújabb már felis teszem?! 😊 😎..ez vonatkozik a VGA BIOS-ára is.
u.i.: Egyszer megakarom nézni a CrashFree-t 😊 😃
Én ha nem a legfrissebb, Béta BIOS-t használnám, fel sem ismerné a processzort az alaplap.
Na azért annyira nem vagyok bátor hogy Béta-t tegyek fel a BIOS-ból (progikból szokásom akár az Alphát is kipróbálni 😊), de ha muszály, akkor muszály 😃
Már jó régóta az a Beta BIOS-od van, nem csináltak újabbat?..vagy az Én lapomra jön ki 2/3 hetente új BIOS? 😀
Azóta nem csináltak újabbat, nem is tudom, hogy az "új" 6 magos AMD-ket támogatná-e így a lapom... Lehet a 965Be a plafon. 😀
thug85 írta:
Csak Én vagyok olyan bátor hogy amint kint a legújabb már felis teszem?! 😊 😎..ez vonatkozik a VGA BIOS-ára is.
Én ha nem a legfrissebb, Béta BIOS-t használnám, fel sem ismerné a processzort az alaplap.
Na azért annyira nem vagyok bátor hogy Béta-t tegyek fel a BIOS-ból (progikból szokásom akár az Alphát is kipróbálni 😊), de ha muszály, akkor muszály 😃
Már jó régóta az a Beta BIOS-od van, nem csináltak újabbat?..vagy az Én lapomra jön ki 2/3 hetente új BIOS? 😀
Az 5600+-os nem 2.9 GHz?
Ebben mondjuk nem vagyok biztos lehet, hogy csak 2.8!
Tény, hogy több infóra lenne szükség!
De így elsőre egész használhatónak tűnik!
am 32 bit-eset akartam, de összekevertem az x64-et meg az x86-ot
Azon belül nero express ha elindult a nero express akkor kép project másolására menj majd a lemez kép vagy elment projektre és kiválasztod az iso fájlt kiírod és kész már telepítheted is a win7 et!
CDburnxp-t használok,próbáld azzal!
Nekemis volt ilyen probléma nemrég,szarul írtam ki a lemezt,és az istenért se akart bootolni!
valamiért s***akszik a gépem, szaggattak a játékok, a prototype például játszhatatlan volt, windows aerom nem volt... felraktam egy másik drivert, újraindítás után minden csodálatosan működött, következő újraindítás után pedig megint minden s*** lett, ezt már jó párszor eljátszotta velem, mi lehet a baj??
oks akkor megnyugtatom a fatert, köszi szépen😀
Csak ha a HD3450-et akarja mégis, akkor nem tudom kell-e neki külön táp...
Annak nem kell.
Caymane:
"""ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?"""
Gondolom VGA-rol van szó,minimum 300W táp kell neki 6 pin csatlakozóval,ami a képenn is látszik,ezt kell még rácsatlakoztatni a VGA-ra.
Megoldva szar volt a kábel😆
"""ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?"""
Processzor: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Memória: 2x512 MB SDRAM
Videókártya: ATI Radeon 9600 XT
Alaplap: Asus A7N8X-X (vidkártyafoglalat: AGP 3.0/ AGP 8X, Procifoglalat: Socket A)
ezt akarnám erre felhúzni.
ez az alaplap még bírná az amd sempron 3000+-os procit és egy
Sapphire HD3450 512mb DDR2 AGP-t gondoltam mellé. amugy a táppal nemlesz baj sztem mert most 1 400W-os codegen van bent.
ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy öszzeillenek-e az alkatrészek (mármint úgy értve, h nemfogja lassítani az egyik a másikat)?
ui. utólag észrevettem h a hd 3650 450 wattot eszik. ugyh hd3450-et választom inkább, az csak 300 wattos
ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?
amikor belépek a firefox-ba kijön valami forecastfox beállitások és nem tudom kikapcsolni, mindig megjelenik....hogy kell kikapcsolni
Állíts be a beállítást és magától eltűnik 😉
Azóta nem csináltak újabbat, nem is tudom, hogy az "új" 6 magos AMD-ket támogatná-e így a lapom... Lehet a 965Be a plafon. 😀
7850?? Fúú de le vagyok maradva... 😆
Ebben mondjuk nem vagyok biztos lehet, hogy csak 2.8!
Tény, hogy több infóra lenne szükség!
De így elsőre egész használhatónak tűnik!