nyaloka írta:
Ha iponról rendelek valamit ami garanciás és ha elromlik akkor mit kell csinálni?
Az oldalon van egy garanciafutár nevű szolgáltatás elolvasod hogy miről van szó kitöltöd az űrlapot amit majd ki kell nyomtatni és a számla és garipapír MÁSOLATÁT és garancia futár ürlap kinyomtatott változatát belerakod az elromlott cucc dobozába és amikorra rendelted akkorra jön a futár átadod a cuccot ő elviszi az iponnak megnézik aztán majd értesítenek! Ja és mindezt ingyen mert a szállítás tartalmazza!
A legegyszerűbb, ha totalcommanderben megnyitod a számozás nélküli rar/zip fájlt vagy ha nincs, akkor a legelső fájlt, megfogod kihúzod az isot, onnantól a TC automatice összeilleszti, és kész is.
Na sikerült formáznom és felraknom a Win7-et, de most kipróbálom a 64-bites verziót, egyenlőre az aerommal semmi baj nincs, de játékok még nincsenek fent szóval arról még ne mtudok nyilatkozni 😃
hajj ezt havonta mindíg le kell írnom valakinek! Nero program
Azon belül nero express ha elindult a nero express akkor kép project másolására menj majd a lemez kép vagy elment projektre és kiválasztod az iso fájlt kiírod és kész már telepítheted is a win7 et!
Sziasztok, van egy win7 telepítőm DVD-n, de nem bírom úgy megcsinálni hogy restartnál bootolja be a telepítőt, pedig fontos lenne, hogy tudnám megcsinálni? a boot sorrendben is a dvd olvasó az első, mégis elindítja a windowsot :/
Sziasztok, van egy nagy gondom...
valamiért s***akszik a gépem, szaggattak a játékok, a prototype például játszhatatlan volt, windows aerom nem volt... felraktam egy másik drivert, újraindítás után minden csodálatosan működött, következő újraindítás után pedig megint minden s*** lett, ezt már jó párszor eljátszotta velem, mi lehet a baj??
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy fater vett egy LG monitort amihez adtak egy telepítő lemezt, ez eddig oké, de miért nincs benne egyetlen egy setup.exe sem? nincs driver a lemezen, kell egyáltalán driver a monitorthoz? mert akkor nem tom miért adták a lemezt, lécci segítsetek, köszi^^
Adott a gépem! Van benne egy satás WD hdd az rendben van! De raktam bele+2 IDE hdd-t de nem nagyon akarja látni a gép! Max ha slave re rakom a samsungot akkor a maxtort látja de nem tudok belelépni mint meghajtó nem jelenik meg a gépen és csak a progik látják! A maxtor van az alsó a samsung a felső IDE kábelen!
Valaki segítsen.Van egy sd kártya ami van egy pár darab kép.A gép aztjelzi, hogy a képek foglalják a helyett de a mappa üres.A fényképező is aztírja, hogy nincs kép.De viszont a fényképezó a 2860 képből aminek kéne lennie ha üres lenne a kártya csak 2720 van.Tud valaki olyan programot amivel helyre lehetne állítani?De a képek megmaradjanak ne vesszenek el.
jelenlegi config
Processzor: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Memória: 2x512 MB SDRAM
Videókártya: ATI Radeon 9600 XT
Alaplap: Asus A7N8X-X (vidkártyafoglalat: AGP 3.0/ AGP 8X, Procifoglalat: Socket A)
ezt akarnám erre felhúzni.
ez az alaplap még bírná az amd sempron 3000+-os procit és egy
Sapphire HD3450 512mb DDR2 AGP-t gondoltam mellé. amugy a táppal nemlesz baj sztem mert most 1 400W-os codegen van bent.
ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy öszzeillenek-e az alkatrészek (mármint úgy értve, h nemfogja lassítani az egyik a másikat)?
ui. utólag észrevettem h a hd 3650 450 wattot eszik. ugyh hd3450-et választom inkább, az csak 300 wattos
ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?
Valaki segítsen.Van egy sd kártya ami van egy pár darab kép.A gép aztjelzi, hogy a képek foglalják a helyett de a mappa üres.A fényképező is aztírja, hogy nincs kép.De viszont a fényképezó a 2860 képből aminek kéne lennie ha üres lenne a kártya csak 2720 van.Tud valaki olyan programot amivel helyre lehetne állítani?De a képek megmaradjanak ne vesszenek el.
Ha iponról rendelek valamit ami garanciás és ha elromlik akkor mit kell csinálni?
mi a szar van ezzel
melyik program kell, hogy egy játék partjait 1 ISO fájlá tudjam bontani, amit aztán Daemon toolsal eltudok indítani?
am 32 bit-eset akartam, de összekevertem az x64-et meg az x86-ot
Azon belül nero express ha elindult a nero express akkor kép project másolására menj majd a lemez kép vagy elment projektre és kiválasztod az iso fájlt kiírod és kész már telepítheted is a win7 et!
CDburnxp-t használok,próbáld azzal!
Nekemis volt ilyen probléma nemrég,szarul írtam ki a lemezt,és az istenért se akart bootolni!
valamiért s***akszik a gépem, szaggattak a játékok, a prototype például játszhatatlan volt, windows aerom nem volt... felraktam egy másik drivert, újraindítás után minden csodálatosan működött, következő újraindítás után pedig megint minden s*** lett, ezt már jó párszor eljátszotta velem, mi lehet a baj??
oks akkor megnyugtatom a fatert, köszi szépen😀
Csak ha a HD3450-et akarja mégis, akkor nem tudom kell-e neki külön táp...
Annak nem kell.
Caymane:
"""ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?"""
Gondolom VGA-rol van szó,minimum 300W táp kell neki 6 pin csatlakozóval,ami a képenn is látszik,ezt kell még rácsatlakoztatni a VGA-ra.
Megoldva szar volt a kábel😆
"""ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?"""
Processzor: AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
Memória: 2x512 MB SDRAM
Videókártya: ATI Radeon 9600 XT
Alaplap: Asus A7N8X-X (vidkártyafoglalat: AGP 3.0/ AGP 8X, Procifoglalat: Socket A)
ezt akarnám erre felhúzni.
ez az alaplap még bírná az amd sempron 3000+-os procit és egy
Sapphire HD3450 512mb DDR2 AGP-t gondoltam mellé. amugy a táppal nemlesz baj sztem mert most 1 400W-os codegen van bent.
ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy öszzeillenek-e az alkatrészek (mármint úgy értve, h nemfogja lassítani az egyik a másikat)?
ui. utólag észrevettem h a hd 3650 450 wattot eszik. ugyh hd3450-et választom inkább, az csak 300 wattos
ja, igen. és még vmi. 300 Watt or greater power supply is recommended with one 6 pin power connector. mit jelent az a "6 pin power connector"?
amikor belépek a firefox-ba kijön valami forecastfox beállitások és nem tudom kikapcsolni, mindig megjelenik....hogy kell kikapcsolni
Állíts be a beállítást és magától eltűnik 😉