Ducky írta:
Szisztok!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀
Köszönöm a (nem) segítséget!!!!😠
A tálcán van egy felfele nyíl.Ha bban van egy olyan program, hogy valamilyen mixer arra menj rá és tedd fel 5.1-esre.Azaz 6 hangszórósra.
Ducky írta:
Szisztok!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀
twoKgames írta:
sziasztok
tudtok vmilyen jó megoldást a bill. tisztitására?
most képernyő bill-ről irok, mert már leszedtem a bill felét
Szedj ki minden gombot, a gombokat szappanos vagy bármilyen tisztító szerben (kivéve mondjuk Domestos 😃 ) mosd meg őket benne. A billentyűzetet papírzsebkendővel vagy kicsit nedves fültisztító pálcikával tisztítsd ki. És végül rakd össze a helyére, de rémélem tudod hogyan kell mit és hova 😃. A billentyűket én legutóbb törölközővel és hajszárítóval szárítottam, de ha ráérsz akkor napon is száríthatod.
davidegp9999 írta:
Sziasztok szeretnék 2db kék neon-t bekötni de nem tudom mire vagy hova kell kötni!!!
hy all
lenne egy probléma
van egy gép és bekapcsolom, és be is kapcsolódik de a monitor nem adja be az XP hogy tölti, semmit fekete marad a képernyő,
mintha kilenne kapcsolva, egy másik gépházhoz is megnéztem a monitort, ott beadja és jó minden tehát nem a monitorral van a baj, de a másik gépen csak fekete képernyő, tud valaki megoldás ? 😕
sziasztok lenne egy kérdésem 90000 ft van és felszeretném tuningolni a gépemet legyetek szíves Privátba kérném amiket ajánlanátok hogy mit cseréljek ki ez S.O.S-ben kérnem és előre is koszi mindenkin-ek mert
legfissebb van fent! és a monitorommal nincs semmi baj....de most már ha bele rakom ott az alja világít...szal nem lehet hogy valamit tölt vagy én vagyok hülye??? vagy mit csin akkor?
leszedtem és feltettem de kiveszem abból a kis tartójából és semmi nem mükszik....ha belerakom és mozgatom benne akkor az egér is mozog dde mikor kiveszem akkor nem!nem volt még ilyen vezeték nélkülis egerem pls help gomb amit bekéne nyomni az csak a tartón van benyomom és villog pár percig de akkor sem jó....pls help
Quadgame94 írta:
az lenne a problémám hogy egy szerváltam SL-6182 típusú egeret....pls help hogy tudom beüzemelni és driver ha kell akkor honnan szedjek?
Asszem kell házzá driver, itt van: http://driverscollection.com/?H=SL-6182&By=SPEED-LINK
Üdv. Egyik napról a másikra teljesen belassult a gép. Először azt hittem vírus. De azt nem találtam. Aztán belementem a Vezérlőpult/Rendszertulajdonságokba. A gépbe két 512mb-os és két 1gb-os memória van. XP van a gépen, eddig látott 2gigát. De most a rendszertulajdonságok/általános fülnél 476mb-ot ír. Gondolom akkor ennyivel dolgozik. És valószínű ezért is lassú. Everestbe is megnéztem, látja mind a négy ramot. Mi lehet a probléma? Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Előre is kösz.
Sziasztok most megvettem eredetibe a GTA 4 epi...és az a gondom, hogy kicsit följebb teszem a vga nál a cuccot pld: 450MB/512MB és akad a játék most a vga nem bírja vagy a processzor?? Meikből fogy ki a szufla???
berki_zsolt írta:
Jogos, de most inkább nem írom le az L3 cache-ről a véleményem... 😂
Még nincs nagyon kihasználva, szal egyenlőre úgymond "felesleges" persze nem felesleges de azért mégis, nem hoz hűde sokat, de a jövőre nézve jó ha van a prociban. 😀
Köszi a tanácsokat igaz a nővérem bezzeg kapott monitort én meg még egy szaros vga-t sem kapok ezen vagyok csak kiakadva és mia a szarnak neki full-hd-s képernyő msn + myvip-nek én se értem de neki a monitor csak azért kellett mert tetszett neki. Én meg rohagya. meg nincs vga-m és az ő ratyi gépén kel játszanom nem igasság!!!!! 😞
Caymane írta:
melyik a gyorsabb/erősebb? az amd phenom ii x4 vagy az amd athlon ii x4? csak azért kérdem, mert 1 új gépet vennék, és nemtom h melyik a jobb és miért. tud vki segíteni a választásban?
melyik a gyorsabb/erősebb? az amd phenom ii x4 vagy az amd athlon ii x4? csak azért kérdem, mert 1 új gépet vennék, és nemtom h melyik a jobb és miért. tud vki segíteni a választásban?
amugy ezeket néztem ki: amd athlon ii x4 640 és amd phenom ii x4 945
ha valakit érdekel van 3 500gb os satás vinyom 1 hónapotvoltak használva a biztonsági kamerákba tökéletesen müködnek 5000 ezer/db ha valakit érdekel írjon
davidegp9999 írta:
Nekem olyan gondom lenne hogy nővérem kapott egy monitort persze én nem kaptam vga-t igya nővérem gépét kel használnom és az a baj hogy a monitor LG W2243S-PF 1920X1080 Full HD-s monitor és akármivel játszok minden akad ezen a gépen.Ha lejebb veszem 1600x1200 ra ugy is akad de 1024x768 ba pedig akkora az ikonok meg minden hogy nem lehet oda annyira le tenni!!! Milyen felbontásba tegyem ahol játszható értéket kapjak és szép kép is legyen???.Előre is köszike a választ
1280X720-as.Az egyik haveromnak is van fullHD-s monitorja és ez a minimum aminél még vizonylag szép képet ad.
forestgreen írta:
Hát igen Full HD felbontáshoz egy erősebb 512 (vagy 768, 1024) megás VGA kell... De ez attól is függ, hogy mi a játék, mert ha egy Crysis-ról beszélünk, akkor pfff...
Nagy felbontásnál,+kemény játéknál kell a sok vram! Tehát minimum egy 768,896 1GB..
Hát igen Full HD felbontáshoz egy erősebb 512 (vagy 768, 1024) megás VGA kell... De ez attól is függ, hogy mi a játék, mert ha egy Crysis-ról beszélünk, akkor pfff...
davidegp9999 írta:
Nekem olyan gondom lenne hogy nővérem kapott egy monitort persze én nem kaptam vga-t igya nővérem gépét kel használnom és az a baj hogy a monitor LG W2243S-PF 1920X1080 Full HD-s monitor és akármivel játszok minden akad ezen a gépen.Ha lejebb veszem 1600x1200 ra ugy is akad de 1024x768 ba pedig akkora az ikonok meg minden hogy nem lehet oda annyira le tenni!!! Milyen felbontásba tegyem ahol játszható értéket kapjak és szép kép is legyen???.Előre is köszike a választ
Nem tudom milyen VGA-d van, viszont kompromisszumot kell kötnöd. FullHD-s monitort nem jó látvány alacsonyabb felbontáson használni vagyis max annyit tudsz tenni hogy a játékoknál teljesen leveszed a detailokat csak a felbontást hagyod fenn, ha ígyis fog laggolni akkor egyértelműen VGA csere.
hedzsooo írta:
Most akkor ez a 4 db venti 1mason lenne, ill. 1mas elott-mogott, v. hogy ?? ! 😆
Nekem 8 db van a vasamban jelenleg 1ebkent, 5 db a kasztnie, +1 a CPU-hutes, +1 a VGA-hutes, +1 a PSU-hutes. 😆
VGA alapfordulaton megy, gyari, automatikus-beallitason (kb. 1500RPM) , CPU alacsonyan 1000 RPM, PSU 1800 RPM, haziko 5 db ventije pedig szinten alacsonyan 1400 RPM-en, igy egeszen halk a rendszer es meg jol hut. 😀
A CPU-nak nalam kulon szabalyzoja van, akarcsak a VGA-anak, tobbinek a fordulatat pedig az ASUS-os alaplapom progijaval kezelem. 😀
Nekem 8 db van a vasamban jelenleg 1ebkent, 5 db a kasztnie, +1 a CPU-hutes, +1 a VGA-hutes, +1 a PSU-hutes. 😆
VGA alapfordulaton megy, gyari, automatikus-beallitason (kb. 1500RPM) , CPU alacsonyan 1000 RPM, PSU 1800 RPM, haziko 5 db ventije pedig szinten alacsonyan 1400 RPM-en, igy egeszen halk a rendszer es meg jol hut. 😀
A CPU-nak nalam kulon szabalyzoja van, akarcsak a VGA-anak, tobbinek a fordulatat pedig az ASUS-os alaplapom progijaval kezelek. 😀
Erre én is kíváncsi vagyok! 😃 Meg arra is, hogyha a 2 venti közül a gépház hátulja felé eső venti pár centivel odébb kerül, akkor attól még megmarad e ugyan az a hűtőteljesítmény?!😀 De erre is fény derül, ha meglesz az új procihűtőm. ^^
Persze...és ha leakarom venni a ventit,akkor meg lekell törnöm😃
Cooley:írtam a gépedhez(off)
nem tudnám megmagyarázni de a lényeg ha 4 ventit teszel rá a bordára olyan gyorsan át megy rajta a levegő hogy nem fog jobban hűteni sőt lehet még csak rosszabbul
nem tudnám megmagyarázni de a lényeg ha 4 ventit teszel rá a bordára olyan gyorsan át megy rajta a levegő hogy nem fog jobban hűteni sőt lehet még csak rosszabbul
Ja értelek! 😆 Elég beteg egy ötlet, hát nem tudom, hogy az úgy működőképes dolog e, de az biztos, hogy brutál hangos! 😃 Szerintem ezt a dolgot felejtsd el! Ha hatásos lenne már készítettek volna legalább egy ilyen hűtőt. 😀
Szisztok!
Szisztok!
sziasztok
Szedj ki minden gombot, a gombokat szappanos vagy bármilyen tisztító szerben (kivéve mondjuk Domestos 😃 ) mosd meg őket benne. A billentyűzetet papírzsebkendővel vagy kicsit nedves fültisztító pálcikával tisztítsd ki. És végül rakd össze a helyére, de rémélem tudod hogyan kell mit és hova 😃. A billentyűket én legutóbb törölközővel és hajszárítóval szárítottam, de ha ráérsz akkor napon is száríthatod.
Sziasztok szeretnék 2db kék neon-t bekötni de nem tudom mire vagy hova kell kötni!!!
Előre is köszönöm válaszotokat.
Küldtök egy üzenetet és benne leírom képekkel
lenne egy probléma
van egy gép és bekapcsolom, és be is kapcsolódik de a monitor nem adja be az XP hogy tölti, semmit fekete marad a képernyő,
mintha kilenne kapcsolva, egy másik gépházhoz is megnéztem a monitort, ott beadja és jó minden tehát nem a monitorral van a baj, de a másik gépen csak fekete képernyő, tud valaki megoldás ? 😕
Előre is köszönöm válaszotokat.
az lenne a problémám hogy egy szerváltam SL-6182 típusú egeret....pls help hogy tudom beüzemelni és driver ha kell akkor honnan szedjek?
Asszem kell házzá driver, itt van: http://driverscollection.com/?H=SL-6182&By=SPEED-LINK
Jogos, de most inkább nem írom le az L3 cache-ről a véleményem... 😂
Még nincs nagyon kihasználva, szal egyenlőre úgymond "felesleges" persze nem felesleges de azért mégis, nem hoz hűde sokat, de a jövőre nézve jó ha van a prociban. 😀
A Phenom II a jobb, és azért, mert annak van 3. szintű gyorsító tára is például.
+ ami "értékesebb" az L3-mas Cachenél a nyitott szorzó a BE-knél. 😉
A Phenom II a jobb, és azért, mert annak van 3. szintű gyorsító tára is például.
aha, kösz. akk már megvan h melyiket választom 😀
Természetesen a Phenom II X4 erősebb...
amugy ezeket néztem ki: amd athlon ii x4 640 és amd phenom ii x4 945
Nagy felbontásnál,+kemény játéknál kell a sok vram! Tehát minimum egy 768,896 1GB..
Nem tudom milyen VGA-d van, viszont kompromisszumot kell kötnöd. FullHD-s monitort nem jó látvány alacsonyabb felbontáson használni vagyis max annyit tudsz tenni hogy a játékoknál teljesen leveszed a detailokat csak a felbontást hagyod fenn, ha ígyis fog laggolni akkor egyértelműen VGA csere.
Ő úgy gondolta, hogy a hűtőbordázat mind a 4 oldalára tesz ventilátort. 😀
Ja kb..😃
A CPU-nak nalam kulon szabalyzoja van, akarcsak a VGA-anak, tobbinek a fordulatat pedig az ASUS-os alaplapom progijaval kezelem. 😀
A CPU-nak nalam kulon szabalyzoja van, akarcsak a VGA-anak, tobbinek a fordulatat pedig az ASUS-os alaplapom progijaval kezelek. 😀
vagy pont hegesztéssel rakd fel
Majd kiderül!😉
Scythe Ninja 2-őt tervezek,és rá akarok rakni 4DB fant,de gyárilag csak 2 fogatot adnak,ezért kéne még 2😃