Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
Nem, nforce chipes alaplapokon egyáltalán nincs magfeloldási lehetőség, csak amd chipszettel rendelkező alaplapokon. Azokon viszont a 770-estől kezdve az összesen lehet. Pontosabban lehetőség az összesnél van, de ha a gyártó nem ad olyan biost, akkor annak hiányában azokkal sem lehet, de amennyire én tudom, szinte az összeshez megcsinálták. 😀
0
0
0
0
Rolando avatar
akkor csak 4magosítani lehet?
0
0
0
0
Cooley avatar
Teljesen mindegy, hogy melyik revízió, mert nforce chipes, ezekkel nem lehet.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Rolando írta:
Egy Gigabyte GA-M52L-S3P-t lehetne 6 magosítaní?

Melyik revízióval? (1.2 2.0 2.3 2.4)?

Most nézem hogy nForce 520LE Chipsetű vagyis tökmind1 melyik revíziód van, egyikkel sem lehet magot nyitni.
0
0
0
0
Rolando avatar
Egy Gigabyte GA-M52L-S3P-t lehetne 6 magosítaní?
0
0
0
0
Cooley avatar
De az ő lapja sajnos 8x-8x-at tud. 😞
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Cooley írta:
Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom, hogy mit tud! 😀 De nem veszi el a fele sávszélt így az atitól?

Az laptól függ, pölö az enyém 2VGA-t 16×osan viszont 3mat már csak 8×os sávszéllel tudja őket dolgoztatni.
0
0
0
0
Cooley avatar
azbizony írta:
Cooley,hedzsooo
A böngészőt újraraktam vagy 5 ször meg kipróbáltam még 3 másikat is és ugyan azt csinálta 😃 De most meg megint jó az egész. Azért nem tom hogy mi van már mert 1 szer jó 1 szer nem 😆. De cooley ha megint behal az egész akkor elfogadom azt a linket 😀

Én Firefoxszal használom a DivX-et, és még soha semmivel nem volt gondja. Meg egy K-Lite Codecs Packom van, de nem tudom, hogy az telepít e bármit a böngészőhöz. A bővítmények közt nem látom, szóval biztos nem. Ja meg egy Shockwave Flashem van.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Nyomj egy resetet neki és állítsd ujra
0
0
0
0
no avatar
beírtam tp link routeremnek 1 új jelszavat és felhasznló nevet de nem azt írja ki és ugyanúgy nem kér jelszót :S de a régi szokásos admin felhaszn.név és admin jelszóval sem tudok belépni😞 mit tegyek?
0
0
0
0
azbizony avatar
Cooley,hedzsooo
A böngészőt újraraktam vagy 5 ször meg kipróbáltam még 3 másikat is és ugyan azt csinálta 😃 De most meg megint jó az egész. Azért nem tom hogy mi van már mert 1 szer jó 1 szer nem 😆. De cooley ha megint behal az egész akkor elfogadom azt a linket 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Cooley írta:
Bármi gond van, egyből vírus... ezt bírom! 😆 Töröld le, majd telepítsd újra a böngészőt, és csak egy DivX Web Playert rakj föl! Ha kell PM-ben küldök linket.

Ja, lehet, h vmi codec problema, v. a bongeszonek kene vmi plugin a video-lejatszashoz... 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Bármi gond van, egyből vírus... ezt bírom! 😆 Töröld le, majd telepítsd újra a böngészőt, és csak egy DivX Web Playert rakj föl! Ha kell PM-ben küldök linket.
0
0
0
0
azbizony avatar
Már megint nem jó a youtube 😞😞 Most már akármelyik böngészőt használom elindítok 1 videót és zöld képet ad ki és kb 3-4 másodperc múlva lefagy a böngésző 😞. Pedig felraktam mindent amit kért, mi lehet a gond????? De már akármilyen oldalra mek semmilyen videót nem játszik le csak zöld kép és lefagy az egész. Vírus lehet?
0
0
0
0
zsivko avatar
Cooley írta:
Nagyon jól néz ki, kíváncsian várom, hogy mit tud! 😀 De nem veszi el a fele sávszélt így az atitól?

Na ez egy jó kérdés. Holnap amikor bekapcsolom kipróbálom és kiderül.
0
0
0
0
Cooley avatar
0
0
0
0
zsivko avatar
Hitoshi írta:
én szerintem nagyon megéri egy Physx társkártya főleg, ha ATI-d van, olyan lesz a teljesítmény mintha a 5850 tudna fiziksz-et, de semmi több mert ugye SLI/Cross híd híján nincs nagy teljesítmény.Én is szeretnék a GTX 460-am mellé egy Physx társkártyát, valami GTS 250/450-t néztem ki 😆 csak először legyen egy SLI Ready alaplapom 😃

Holnap majd teszteket is virítok erről.
https://kepkezelo.com/images/b8lg9kqrt7q2dexy5ka6.jpg
0
0
0
0
Hitoshi avatar
én szerintem nagyon megéri egy Physx társkártya főleg, ha ATI-d van, olyan lesz a teljesítmény mintha a 5850 tudna fiziksz-et, de semmi több mert ugye SLI/Cross híd híján nincs nagy teljesítmény.Én is szeretnék a GTX 460-am mellé egy Physx társkártyát, valami GTS 250/450-t néztem ki 😆 csak először legyen egy SLI Ready alaplapom 😃
0
0
0
0
zsivko avatar
Feki1991 írta:
zsivko írta:
Feki1991 írta:
zsivko írta:
Most nem tudom menyire igaz, de azt hallottam hogy fizikai számításokra használhatok egy geforce kártyát. Közbe a grafikát egy radeon végzik. Mert most a gépemben van egy HD5850 és van egy GTS 250-em ami a polcon hever. Van valami igazság a dologban?

Igen, ez így igaz.
Ha bármi kérdésed lenne: [url]http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=116588[/url]

Nagyon szépen köszönöm.

Ki is fogod próbálni? 😀

Gondolom már holnapra minden tesztet meg fogok vele csinálni. Még egy 3dmark Vantage is csinálok bekapcsol physx-el (tudom hogy igy nem érvéney) és kiváncsi leszek mennyi fog akkor kiirni a gép és valami más játék alatt is(mafia 2).
0
0
0
0
azbizony avatar
kakas írta:
azbizony írta:
Az mitől van hogy elindítok a youtube-n egy videót és nem mutat képet és lefagy az egész böngésző 😢 De pl az indavideó tökéletes. ez mitől lehet?? előre is köszi 😀

Sztem ott az Adobe Flash Playerrel lesz a bibi!

Köszi szépen tényleg az volt a gond 😃 valamiért nem akarta a jót de valahogy csak sikerült felrakni és jó lett 😃 még 1 szer köszi!! 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Csoda, hogy egyáltalán 88%-ot ír... Szerintem azon a laptopon felejtsd el a GTA4-et!
0
0
0
0
speedy7 avatar
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy rosszul töltöttem ki a procit vagy az lehet hogy a GTA4-nél nekem 100-88%-ot ír ki???
előre is köszönöm a választ
sziasztok
0
0
0
0
twoKgames avatar
30 ezerért már nagyon jót lehet venni, szerintem 5-15k között érdemes venni
a hangszórókon is és a beállításokon is múlik a hangzás
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
danhey írta:
aha... és egyébként kábé mennyivel jobb egy 30-40 k-s hangkártya mint egy integrált alaplapi?
17k-ért már kapsz olyat, hogy megszólal😆.Amúgy ezt nemlehet elmondani mert hallani kell.Ha egyszer meghallgatsz akkor biztos, hogy többé hangkártyából nemfogsz venni olcsót.
0
0
0
0
danhey avatar
aha... és egyébként kábé mennyivel jobb egy 30-40 k-s hangkártya mint egy integrált alaplapi?
0
0
0
0
twoKgames avatar
én nem vagyok egy nagy informatikus, de az biztos, hogy nem lesz jobb a hang
ha jó hangot akarsz akkor drága hangkártyát vegyél a gépedbe
0
0
0
0
DarthRoni avatar
kakas írta:
azbizony írta:
Az mitől van hogy elindítok a youtube-n egy videót és nem mutat képet és lefagy az egész böngésző 😢 De pl az indavideó tökéletes. ez mitől lehet?? előre is köszi 😀

nekem is szokott sz@rakodni, csak nekem olyankor minden oldal meghal.... és az is a flash player miatt volt
0
0
0
0
danhey avatar
Sziasztok!

Ilyesmit megéri venni, dob ez a kis vacak valamit a hanghatásokon? [LINK]
0
0
0
0
kakas avatar
azbizony írta:

0
0
0
0
azbizony avatar
0
0
0
0
forestgreen avatar
Cooley írta:
Particionálni kell! 😀
Vezérlőpult->Rendszer és biztonság->Partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen

SIKERÜLT , KÖSZÖNÖM....
0
0
0
0
Cooley avatar
Particionálni kell! 😀
Vezérlőpult->Rendszer és biztonság->Partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen
0
0
0
0
forestgreen avatar
HELP !

Vettem ma egy új winchestert. Beletettem a gépbe és a tápot és a sata 2 kábelt is rátettem. Win 7-em van, és indítás után ki is írta hogy a samsung.. bla-bla... telepítése sikeresen befejeződött. Az everest is látja. De sem sajátgépben, sem TC-ben nem látom... Mi ilyenkor a teendő?

A segítséget előre is köszönöm... (esetleg ha valaki msn-en 1 perc alatt el tudja magyarázni, kocsisbeni@hotmail.com, vagy itt a fórumban is jöhetnek az ötletek)
0
0
0
0
Feki1991 avatar
zsivko írta:
Feki1991 írta:
zsivko írta:
Most nem tudom menyire igaz, de azt hallottam hogy fizikai számításokra használhatok egy geforce kártyát. Közbe a grafikát egy radeon végzik. Mert most a gépemben van egy HD5850 és van egy GTS 250-em ami a polcon hever. Van valami igazság a dologban?

Igen, ez így igaz.
Ha bármi kérdésed lenne: [url]http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=116588[/url]

Nagyon szépen köszönöm.

Ki is fogod próbálni? 😀
0
0
0
0
zsivko avatar
Feki1991 írta:
zsivko írta:

Igen, ez így igaz.

Nagyon szépen köszönöm.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
zsivko írta:

Igen, ez így igaz.
0
0
0
0
zsivko avatar
0
0
0
0
Ferrari avatar
Lehet h hülye kérdés lesz, de tudja vki h mire jó a billentyűzeten a scroll lock? 😆 Annyit tudok h ha görgetünk pl 1 weblapot, vagy 1 dokumentumot és megnyomjuk akkor leáll a görgetés 😆 Esetleg vmi más funkciója is van? 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
pls help:
kéne egy oldal ahol vannak ps3 gamek olcson és lehet rendelni sk-ba is ha valaki tud egy jot ami lehetoleg .sk legyen az irjon pls help...
kellene...
0
0
0
0
Cooley avatar
Sokkal erősebb annál! A 8800GTX valahol a 4830 és a 4850 között van!
0
0
0
0
davidegp9999 avatar
A Nvidia GeForce 8800GTX erősebb a HD4730-amnál?????? Mivel van egy szinten azt ATI-nál??

Előre is köszönöm válaszotokat.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ducky írta:
sikerüüült!!😀 köszi!😃 bár 5.1-en volt...
Énis így csinálltam magamnak.De nekem csak 5.0-ás lehet.
0
0
0
0
Ducky avatar
sikerüüült!!😀 köszi!😃 bár 5.1-en volt...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ducky írta:
Ducky írta:
Szisztok!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀

Köszönöm a (nem) segítséget!!!!😠
A tálcán van egy felfele nyíl.Ha bban van egy olyan program, hogy valamilyen mixer arra menj rá és tedd fel 5.1-esre.Azaz 6 hangszórósra.
0
0
0
0
Ducky avatar
Ducky írta:
Szisztok!
Vettem egy Creative X-Fi Surround 5.1 USB külső hangkártyát, egy 5.1-es hangrendszerhez, amit csak 2.1-ben használok. És hiába csatlakoztatok rendesen mindent, a mélyhang nem szólal meg...a legfrissebb win7-es driver van rajta! Fontos lenne a segítség! Köszi!😀

Köszönöm a (nem) segítséget!!!!😠
0
0
0
0
noname95 avatar
twoKgames írta:
sziasztok
tudtok vmilyen jó megoldást a bill. tisztitására?
most képernyő bill-ről irok, mert már leszedtem a bill felét

Szedj ki minden gombot, a gombokat szappanos vagy bármilyen tisztító szerben (kivéve mondjuk Domestos 😃 ) mosd meg őket benne. A billentyűzetet papírzsebkendővel vagy kicsit nedves fültisztító pálcikával tisztítsd ki. És végül rakd össze a helyére, de rémélem tudod hogyan kell mit és hova 😃. A billentyűket én legutóbb törölközővel és hajszárítóval szárítottam, de ha ráérsz akkor napon is száríthatod.

davidegp9999 írta:
Sziasztok szeretnék 2db kék neon-t bekötni de nem tudom mire vagy hova kell kötni!!!

Előre is köszönöm válaszotokat.

Küldtök egy üzenetet és benne leírom képekkel
0
0
0
0
twoKgames avatar
sziasztok
tudtok vmilyen jó megoldást a bill. tisztitására?
most képernyő bill-ről irok, mert már leszedtem a bill felét
0
0
0
0
ken7 avatar
hy all
lenne egy probléma
van egy gép és bekapcsolom, és be is kapcsolódik de a monitor nem adja be az XP hogy tölti, semmit fekete marad a képernyő,
mintha kilenne kapcsolva, egy másik gépházhoz is megnéztem a monitort, ott beadja és jó minden tehát nem a monitorral van a baj, de a másik gépen csak fekete képernyő, tud valaki megoldás ? 😕
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció