Milyen tápegységet vegyek?

2008. September 11., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
HIHI FONTOS! Havernak jó minőségű táp kéne 550w +os lehetőleg 16 alatt ha van!!! Köszi!
Alsó tápos gépbe!
0
0
0
0
no avatar
psychosocial írta:
Ár-tól eltekintve mondjatok véleményt. 😀

XFX ProSeries 550W /// 16k
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor a GX 450 lehet a legjobb mert egy 12 Voltos ága van ami előnyösebb de a Chieftec CTG meg azt hiszem csöndesebb meg igen ajánlott táp😃 Am én FSP Raider 550 tápot ajánlom😃 Ja ahogy nézem a GX lite 500-nak is egy 12Voltos ága van de a Lite dolgokat inkább hagyjuk😃
0
0
0
0
psychosocial avatar
Ár-tól eltekintve mondjatok véleményt. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem Chieftec CTG 500 mert a GX 450 drága szerintem de a GX 450 is jó.
0
0
0
0
psychosocial avatar
Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen tápot vegyek, nem tudok dönteni.
Van egy olyan választás, hogy:
Chieftech CTG-500-80P
Cooler Master GX lite 500
Cooler Master GX-450 bronze

Szeirntetek melyik lenne a legjobb?
GX450 design-ra nagyon jó, harisnyázott kábelek, és még berendezésileg is nagyon jó, tartós táp. (ha jól tudom)

Viszont lehet azért kéne egy 500W-os táp. VGA cserét csak évek múlva fogok, CPU cserét a nyáron.
Tehát erre a config-ra kéne táp:
GTX560
(x-y)GB HDD
(ilyen procit tervezek) amd Phenom II x4 965 (úgy tudom 125W)
kingston 2x2gb
0
0
0
0
Devis avatar
gps rosszabb minőség
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
chieftec CTG és a GPS között mi külöbség van?
tudom hogy a GPS picivel hangosabb
mert 2 van:
CTG-500
GPS-550
melyik?😃
0
0
0
0
alex13 avatar
orodreath írta:
alex13 írta:
Synda Rebirth írta:
alex13 írta:
A Mercury táp az jó?

Nem.

Oké köszi, és melyek azok, aminek a minősége jó, vagyis jók? 😃

FSP, Corsair, Chieftec, Thermaltake, Cooler Master Silent Pro

Chieftec-et, FSP-ét tudtam hogy jó, a többit nem, nah erre voltam kiváncsi 😀

köszi 😉
0
0
0
0
alex13 avatar
Synda Rebirth írta:
alex13 írta:
Synda Rebirth írta:
alex13 írta:
A Mercury táp az jó?

Nem.

Mennyit szánnál rá ?

Így konkrétan még nem terveztem, mivel szét sem néztem a piacon, hogy milyenek vannak egyáltalán... csak arra voltam így kiváncsi, hogy melyek azok a táp márkák, amelyek megbízhatók, mert ha oda kerül a sor, akkor veszek 1-et a gépembe, mert először azt kéne lecserélnem...
0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
Synda Rebirth írta:
alex13 írta:
A Mercury táp az jó?

Nem.

Mennyit szánnál rá ?
0
0
0
0
alex13 avatar
Synda Rebirth írta:
alex13 írta:
A Mercury táp az jó?

Nem.

0
0
0
0
no avatar
alex13 írta:
A Mercury táp az jó?

Nem.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
TaylorXIII: Kösz szépen az infót, haverom gépe lesz. Holnap hozzák a cuccokat reggel.
Igen közben rájöttem, h csak am3-as a lap, de nem gond. Az a lényeg, h a proci zavartalanul csinálja a dolgát! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Klappol minden csak az az alaplap nem AM3+ szóval te abba nem fogsz később FX procit rakni ha ez lenne a terved esetleg.
A tápnál a bulk meg azt jelenti, hogy nincs doboz hozzá se kábel szóval csak abba pukkaszthatós cuccban kapod meg😃
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Tápot készülünk venni. Chieftec CTG-400-80P és írja utána, h Bulk!
Mit is jelent pontosan, h Bulk?

A config meg a következő:

Athlon II x3 450 AM3
MSI 870A-G46 AM3+
Geforce 8800GT
4 GB kingmax 1333 Mhz
260 GB HDD

Így minden klappol? 😀
0
0
0
0
slyy08 avatar
Hello . Van valakinek tapasztalata a Corsair Enthusiast tx650-es tappal ? Megeri megvenni ? Ez es az FSP Aurum Gold 500-as kozott vacillalok . A Corsairrol jokat irnak , az FSP-rol nem talatam semmit sehol . Ti melyiket valasztanatok ? Please HELP ! Felreteve a Wattok szamat persze , a minoseg es megbizhatosag a lenyeg . Milyen biztositekok vannak a Corsairban egyaltalan , mert nem talaltam leirast ?
0
0
0
0
LoveGames avatar
zsolty87 írta:
Üdv.
Ismerősöm ezt a gépet nézte ki magának.
Asrock B75M-DGS Sata 3 USB 3
Intel Celeron Dual Core G550 2.5 GHz 2 MB cache
Intel gyári hűtő
4 GB 1333 MHz ram
WD 250 GB Sata 3 HDD
Samsung DVD-RW Sata
Codegen 400 W / 12 cm ház

Ehhez tudnátok ajánlani valami minősági tápegységet? Olyan ami illik a gép többi részéhez, mert nem lesz benne se VGA se több vinyó szóval, nem egy Chieftec CTG 500-600 W-re gondolok., csak valami 300 - 400 W-re.

Chieftec 400w illetve FSP 400w -ezeket ajánlom ^^
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Üdv.
Ismerősöm ezt a gépet nézte ki magának.
Asrock B75M-DGS Sata 3 USB 3
Intel Celeron Dual Core G550 2.5 GHz 2 MB cache
Intel gyári hűtő
4 GB 1333 MHz ram
WD 250 GB Sata 3 HDD
Samsung DVD-RW Sata
Codegen 400 W / 12 cm ház

Ehhez tudnátok ajánlani valami minősági tápegységet? Olyan ami illik a gép többi részéhez, mert nem lesz benne se VGA se több vinyó szóval, nem egy Chieftec CTG 500-600 W-re gondolok., csak valami 300 - 400 W-re.
0
0
0
0
no avatar
Chieftek P800a vagy mi amit néztem tudja a görcs már 650 es 16 k de az fsp t megnézem még
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Egy Corsair 550 Wattos táptól ez teljesítmény?😃 A gép amiről beszélsz teljes terhelésen fogyaszt kb 150-160 Wattot vagy még annyit sem😃 Egy 350 Wattos is elég oda bőven csak tegyél rá PCI-E csatit ha nincs rajta😃😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az nem sikerült túl jól. olyan mint a Chieftecnél az iAréna.
0
0
0
0
Devis avatar
a terv géphez nem is kell ekkora 😕
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az a Sweez cucc sem rossz elvileg mert CWT beles állítólag de én is FSP Raider 650 tápot ajánlom😀
0
0
0
0
no avatar
nem tudom mihez kell 650w de FSP Raider 650W azt fogja tudni amit rá írtak és 17k-ért nem is rossz😉
0
0
0
0
Devis avatar
semennyire. chieftec-et vagy fps-t nézzél, ezek vannak "elérhető" áron
0
0
0
0
no avatar
Sweex 650W PS165 ez menyire lehet jó?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
S nem tudnád linkelni az oldalt ahonnan rendeled?😃
0
0
0
0
no avatar
sajna amit kuldtel,azt nem tudom megrendelni,mert ahonnan szoktam,ott nincs nekik
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Van 15 ezred tápra? Akor már inkább ez. FSP Raider 550
Ott van jó tápok listában is😃
0
0
0
0
Dani46 avatar
[LINK] sztem innen válassz akkor már szart nem vehetsz!
0
0
0
0
no avatar
ehhez mit szoltok?arctic cooling fusion 550w
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Persze. [LINK] külön játékokra is tudsz menni csak válaszd ki melyik oldalra akarsz menni.
itt egy másik ugye nem GT220 hanem GT 240 van itt de 220-t nem lehet választani de GT 240hez képest is tetemes különbség ugye ez látszik is.
itt meg egy kis összehasonlítás van pár játék is de a felépítésben is látszik mekkora különbség van a két kártya között.
0
0
0
0
Dani46 avatar
chieftec ctg-500-80p,olcsó,hosszú kábelek,alsó felső tápos házhoz is jó mi kell még?
0
0
0
0
no avatar
en nem talaltam a neten 5850-5870-es kartyat,szoval fogalmam sincsen,milyen az.mint adatilag.valami linket tudnal dobni?
0
0
0
0
no avatar
AIMAXX(4),
AIREN(9),
AKASA(9),
ARCTIC(1),
COOLER MASTER(27),
C-TECH(3),
D-LINK(7),
EVOLVE(10),
EXACTGAME(7),
FORTRON/FSP(44),
FRACTAL DESIGN(11),
GEMBIRD(1),
GIGABYTE(4),
I-TEC(5),
KME(6),
MODE COM(1),
THERMALTAKE(8)
ezek kozul tudnek valasztani:a markakra gondolok
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Létezik persze. Azért bizonyul rövidnek kábel mert felső tápos házba való tápod neked meg ha jól látom alsó tápos van. Kérdés mennyi pénzt tudnál rászánni meg mire kéne akkor végül is. Egy akár HD 5850 HD 5870 kártyát is biztonságosan üzemeltető táp vagy egy HD 7750 vagy hasonló fogyasztású kártya a cél.
0
0
0
0
Dani46 avatar
12 volton 15-16A mi ez gyerek táp?😃 egy ctg 500 as 20 at tud😃
0
0
0
0
no avatar
a fene enne meg.es akkor milyen tapot tudnal ajanlani?csak ne tul draga legyen.ja,es ha mar errol van szo,letezik olyan tap is,aminek a kabelja hosszabb?arra gondolo,amit az alaplapba bedugsz az aram vegett,mert ez epp,h.eler,de csak nagy nehezen,h.feszul az egesz kabel,es a procin keresztul fut a kabel.de ez mondjuk nem letfontossag.inkabb rendes tap
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én vagyok megint😃 Na már jó pár órája kutatok utána de szerintem megvan. Szóval oké, hogy i-box de attól még nem az gyártja. ugye i-box SL-8500BTX a táp mint az képen is látható.
https://kepfeltoltes.hu/130225/IMAG0267_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Deer tápokat találtam hasonló modell névvel volt 8400BTX és 8500BTX is. Ugye Deerről köztudott, hogy nem ajánlott táp s mindenhol ahol 8500BTX tápról volt szó minden hozzászlásra az volt válasz, hogy fos szar silány minőség elviheti az egész konfigot már névleges teljesítményének felének leadásakor. Szóval énn agyon nem ajánlom a HD 5850/HD 5870 kártyákat. Ezek 3/4szer többet fogyasztanak mint mostani kártyád. HD 7750 meg annyit mint mostanid szinte Wattra pontosan de ugye 2 éves a táp most ha elszáll s magával viszi az új 25 ezres videokártyát az nem lenne jó meg mást is vihet. Szóval előbb tápot kéne cserélni szerintem.
0
0
0
0
no avatar
azt lattam,h.milyen olcso,de en ezt 2eve 15000ert vettem.szoval az arak azert valtoznak.ha msot megnezel egy akarmilyen jo tapot,szerintem 2ev mulva ugyanugy rohamosan csokken az ara

akkor gondolom itt azt sem tudna megirni senki,h.el.e birna egy uj kartyat meg a tapom,nemh.veszek kartyat,es egyszer csak leall a gepem?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
htcevo3d írta:
hat kosz szepen,de ezzel nem nagyon lettem kisegitve.es miert nem lehet jo,ha i-vel kezdodik?
i-nél az Apple termékeket értettem (nekem nem jönnek be). Meg egyébként is. i-ponon láttam egy IBOX tápot 500w-osat és csak 6000ft. 0 év garancia (vagy csak elírás). Többet nem találtam az IBOX-ről.
Az ára meg elég sok mindent elárul. Vagy nagyon best buy táp vagy codegen szintű.
0
0
0
0
no avatar
hat kosz szepen,de ezzel nem nagyon lettem kisegitve.es miert nem lehet jo,ha i-vel kezdodik?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
htcevo3d írta:
valakinek ismeros az i-box tap?hallott mar rola valaki?
Ha már i-vel kezdődik jó nem lehet.
0
0
0
0
no avatar
valakinek ismeros az i-box tap?hallott mar rola valaki?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Vinne a tápom két darab HD 5850-et CF-ben? Nem akarok új tápot venni, de reménykedem hogy elvinné 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció