Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Procit is használtan szerettem volna venni, ha otthon lettem volna akkor I5 2500K-t vettem volna legszívesebben de itt olyan drágán adták volna, hogy jobban megérte újonnan rendelni egy másikat igaz 20al többe került de sokkal jobb és legalább új nincs kétes múltja..
Kártyát viszont használtan veszek mert azok még drágábbak.. :/
Amúgy Nvidia párti vagyok inkább az a húzó erő no meg a konfigomhoz is jobban fog illeni legalábbis nekem.. 😀
De amúgy a gtx 760 is kb 48.000ft
EBay.ie ahol nézem külföldön vagyok sajnos otthonról nem tudok rendelni.. :/
Amúgy gtx 760 is hozna elég javulást vagy inkább szánjam rá azt a "kis" pluszt a 770-re? Gondolom az már jelentős változás lenne, igaz?
Hol nézted Te ahol 60ezerét megy gtx 760?
50-60ezer között megy a gtx 770-960 meg a r9 280x hardveraprón, úgy hogy még garisak is.
nem lenne érdemes 660ti-re váltani, mert nem lenne olyan számottevő az előrelépés, ha már cserélsz, akkor cserélj olyanra, ami valóban éreztetné a hatását... mennyi a keret erre a cserére?
Érdemes lenne leváltanom a gtx 580at egy gtx 660TI-re?
Pár dologban az enyém erősebb pár dologban a 660ti ...
A több vram miatt gondolnám a cserét bár ennek a 660ti-nek 192bit-je van...
Vagy elég az fullhd-ra?
Vagy, ha arra nem lenne érdemes akkor mi a legközelebbi kártya ami már annyival többet nyújt, hogy megérje cserélni?
Ja és Nvidia jöhet szóba csak 😀
Neked is Subaru.
És Tápból milyen az ami már elfogadható 550 W ? 600 W ?
Szerk: Ahogy néztem a GTX 550 TI az ~116 Wattot fogyaszt azon nem is csodálkozok 😃
Nem tudom az M-tech tápok mennyire megbízhatók, de én úgy tudom a GTX 750 kevesebbet fogyaszt.Sőt még szerintem a GTX 750 TI is az R7 360-nál.
Új vga kártyát akarok a gépemben de nem tudom eldönteni hogy Nvidia GTX 750-et vagy R7 360-at vegyek ,valaki tudna tippet,tapasztalatot adni ?
Ill. nem tudom milyen táp kell ezekhez mert egy 450 wattos M-tech táp van és szabadon egy 6pines kábel.
Két videokártyán gondolkodok ASUS GeForce STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB vagy ASUS GeForce STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 4GB . Mi a Különbség sima és OC verzió között? PCI-E 3.0 kártya csatlakoztatható PCI-E 2.0 csatlakozóba? Melyik lenne jobb választás gépemhez ?
Gépem
alaplap:GIGABYTE GA-970A-DS3P
processzor:AMD FX-8350 4.00GHz AM3+ + COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1
memória:CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT
táp:FSP Raider 550
segítséget szeretnék kérni.
Ati radeon R9 380 4 GB 256 BIT kártyáról tudnátok mondani pár infót ? az X-es verziója mennyivel erősebb tőle ?
az én mostanimtól mennyivel erősebb ?
még egy kérdés: a jelenlegi kártyámmal ( sapphire r9 270 x 2 GB ) ekvivalens nVidia kártyát, vagy valamivel erősebbet tudnátok nekem mondani ?
köszönöm!
[url]http://***/gpus/Radeon-R7-360-vs-GeForce-GTX-750-Ti[/url]
Majd nemsokára ujjutok akkor 78702gb vagy 270x 4gb 😀
hunsanyi: Nincs olyan, hogy r9 370, csak olyan, hogy r7 370. Amúgy igazad van, ezt csupán a tényszerűség miatt említem.
Köszi a segítséget! régóta szemezek ezzel, kiderül majd de lehet elötte kormányt veszek.😀
GTX 580 már nem éri meg szerintem nagyon kifutott és nincs támogatva azóta pedig sokat hoztak az új driverek a 7xxx szérián,ráadásul a GCN miatt a DX12 is esélyes.
gtx580 (1536MB) 31be?