Piero: Az semmit sem ér, mert nem tudom, hol kell bekapcsolni. 😆
Attól függ mennyi fps kell ehhez is, 30 fpshez elég szerintem 4 gigás is, 60-hoz Unitynél, már lehet kell a 6 gigás is. 12 gb-os GTX Titan X/ Furry X-el szerintem 2020-ban fogja kihasználni teljesen, vagy 2030, de az optimalizálás miatt lehet hamarabb szükség lesz rá.
Hát 4k mellé min 6gb vram kell szóval nvidiából kell min egy gtx980ti sli. Az amd jobb helyzetben van mer 100k ért ott van az r9 390 8gb vram-al és ha jó a cf akkor lazán mehet a 4k vele sztem
i7 alá csak az extreme kategóriába most őszintén van egy 4770k jó a paszta alatta minden van egy 10k-s hűtésed egy 25-30k-s lapban lazán tudnád járatni közel 5ghz-n vagy épp annyin ami már hozza a i7 extreme (lga2011) kiadásokat is. akkor ki venne 200-300 ezeré olyan procit meg 80 ezeré lapot ? 😃
Jó persze akinek kell a még több power úgy is venne de hidd el sokan nem vennének azt ha ez így lenne 😀
"Szép, csodálatos intel minőség.." Ez a baj mikor valaki el olvas valamit de nem gondol bele miért van ez így.Valahogy meg kell oldani hogy ne lehessen tuningolni mer akkor az exterem kategóriának nem sok értelme lenne ha mindenki 5ghz-en ketyegtetné egy 10k-s hűtővel őket.
Tudd az intel tenni alá cuccot csak nem ezek alá procik alá szánja ennyi 😀
Az is eléggé baj, hogy ennyire gyatra minőségű a megoldás egy ilyen drága processzor esetén.
Viszont ha valaki ezt akarja, akkor lelke rajta. Minden esetre egész ötletes kis készüléket mutattak be a videóban.
Igen Joe kalandjai! 😀 csak a mafia 2 alap történetét játszottam ki! A DLC még nincs kiakasztva szóval ami késik nem múlik! 😀 Aztán a GTA 4 DLC jön majd! az optimalizált csoda 😃
Na megyek Jurrasic Parkot nézni, 2015-ös verzióra kíváncsi vagyok.
mafia 2 videó szagokat érzek 😃 Nekem fent van csak nem indul valamiért win10-en de érdekes mer már megélt vagy 5 win reinstallt ez a mafia2 és win7-en meg 8.1en lazán futott.
Jaaa 😆 LOL Bocsi tényleg észre se vettem hogy ki jött egy új rész! 😆
Ebbe a hónapba már nem nézzek supert mert idegesítő várni az új részeket túl kíváncsi vagyok! 😆 Inkább megvárom amíg kiadnak 3-4 részt és majd megnézzem utána! 😀
Igen Liptik i7-el meg gtx 960-al könnyű csak ezeket megszerezni nem 😞
Carl mikor lesz már Dbsuper felírat?Bár én lehet inkább a mangát olvasom ugye az animében most jönnek a Gold frieza részek de manga azt átugorja és jönnek a kevésbé ismerős részek 😃
Na netten keresgéltem és hiába magasabb az FX 4100 órajele nem veri a X4 740-et! Szinte minden processzor benne van beleérve az enyémet is.
Ez a Revelations , ez jelent meg a harmadik rész előtt.
FX 4100 32,4 fps
X4 740 34,6 fps
Liptik A kártyám leginkább HD 7770-el van egy pariban,hiába 768MB-os verzió ha nyers erőben több szufla van a vram mérete nem befolyásolja a teljesítményt. A procim gyengébb a tiédnél,de fontolgatom a K-s verziójú proci beszerzésben.
Viszont egyik sem talált,mert Bandicam-al vettem fel és ha kellett konvertálni aiseesoft-al konvertáltam és Sony Vegas Pro 13 is a segítségemre volt.
cserélj nvidia kártyára és akkor neked is úgy fog menni! 😆 Liptik! 😃 Remélhetőleg.
Nekem se megy túl szépen akkor neked miért menne jobban liptik? csak mi ketten játszunk amd kártyával , nekünk azért megy szarul nem kell a hdd mögé bujni. Szerezz egy Nvidia kártyát és próbáld ki úgy.
i7-tel meg GTX 960-nal könnyű, én FoLeytől kérdeztem.
Amúgy meg az az érdekes, hogy nekem semmi sem megy 100%-on. Régebben, azért jobban ment.
És ez miért van?
HDD miben korlátozna? egy 60GB-s gta5-ben nem limitál játék közben nehogy már egy 6gb-s ac3-ba meg ne menjen jól.Különben is a hdd-től nem lesz kevesebb fps-ed max mikrolagos a játék.
Nekem egy 56%-os merevlemezen van fent a gta5 és semmi baj nincs vele annyi hogy sokáig tölt azt csá.
FoLey: Milyen verzióval? Mert a vga kb egyenlő, nekem 1 gigás neked 768MB és a procid is hasonló, bár nekem 4 magos 3,6 GHz neked 3,2 Ghz, de te felhúzhatod 3,6 Ghz-re ami nekem nem nagy dolog, mert én akár felhúzhatom, ha bírja az alap venti, 4,2 Ghz-re mert valahol írták, és mind a 2 két proci AMD, hát ram kb ugyanaz, csak a gyártó más. Én még mindig a HDD-mre gyanakszom. Szerintem hasonló teljesítményt kéne produkálni.
Ja és Avermediaval veted, mert én Frapsal vettem, ami le vesz sok FPS-t?
Viszont az én videómat olyan kb 10 mp alatt felrakta, hála a 120 megás netnek.
A húgom laptopján egész korrektül futott.
A beállításokat nem tudom, mert őt az nem érdekli. Szép volt, szóval nem minimumon ment. 30FPS biztosan meg volt, de ugyebár monitorozni se szokta, mert ugyebár a lányokat nem ez érdekli.
Szerintem közepesen lehetett. (1360x768ban ment. Ez alapból is a képernyő natív felbontása)
A gépben egy i3-4000m van 4GB rammal és GT740M-el.
winrar Köszönöm Liptik-el mérem össze a tudásomat,leginkább a gép tudásomat. 😆
Felbontás majdnem,mert az enyém már widescreen-es és lehet,hogy kevesebb pixel-ből űll,de élesebbnek is tűnik nekem mint a volt megszokott felbontásom mint nálad.
Van erő benne majd holnap rakom fel a Star Wars Battlefront gameplay videómat,mert mára nem tudom ilyen lassú feltöltéssel. (kb. 2 órába telik 😆😉
Pedig van, csak a nevet kellene szerkeszteni.
Nem az optimalizálatlanság miatt kell több VRAM 4K-ra 😜
Attól függ mennyi fps kell ehhez is, 30 fpshez elég szerintem 4 gigás is, 60-hoz Unitynél, már lehet kell a 6 gigás is. 12 gb-os GTX Titan X/ Furry X-el szerintem 2020-ban fogja kihasználni teljesen, vagy 2030, de az optimalizálás miatt lehet hamarabb szükség lesz rá.
Spoiler!
Jó persze akinek kell a még több power úgy is venne de hidd el sokan nem vennének azt ha ez így lenne 😀
Tudd az intel tenni alá cuccot csak nem ezek alá procik alá szánja ennyi 😀
Viszont ha valaki ezt akarja, akkor lelke rajta. Minden esetre egész ötletes kis készüléket mutattak be a videóban.
Aki eddig félt a delidtől annak már nem kell 😃
[LINK]
A 3Dmark topikban meg is találjátok
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ad_id=1901
Majd ezt is bepótolom
Na megyek Jurrasic Parkot nézni, 2015-ös verzióra kíváncsi vagyok.
Ebbe a hónapba már nem nézzek supert mert idegesítő várni az új részeket túl kíváncsi vagyok! 😆 Inkább megvárom amíg kiadnak 3-4 részt és majd megnézzem utána! 😀
Srácok Mafia 2 I5-3470-HD 7770 kombó 640-480 low! Kihatjsa! 😃
http://www.shenlong.hu/news.php
Carl mikor lesz már Dbsuper felírat?Bár én lehet inkább a mangát olvasom ugye az animében most jönnek a Gold frieza részek de manga azt átugorja és jönnek a kevésbé ismerős részek 😃
Ez a Revelations , ez jelent meg a harmadik rész előtt.
FX 4100 32,4 fps
X4 740 34,6 fps
van még 😆
GTX 460 elég szépen veri a HD 7750-et.
Viszont egyik sem talált,mert Bandicam-al vettem fel és ha kellett konvertálni aiseesoft-al konvertáltam és Sony Vegas Pro 13 is a segítségemre volt.
Nekem se megy túl szépen akkor neked miért menne jobban liptik? csak mi ketten játszunk amd kártyával , nekünk azért megy szarul nem kell a hdd mögé bujni. Szerezz egy Nvidia kártyát és próbáld ki úgy.
Amúgy meg az az érdekes, hogy nekem semmi sem megy 100%-on. Régebben, azért jobban ment.
És ez miért van?
Nekem egy 56%-os merevlemezen van fent a gta5 és semmi baj nincs vele annyi hogy sokáig tölt azt csá.
És Bandicam-al vette ami nem egy avermedia
Ja és Avermediaval veted, mert én Frapsal vettem, ami le vesz sok FPS-t?
Viszont az én videómat olyan kb 10 mp alatt felrakta, hála a 120 megás netnek.
A beállításokat nem tudom, mert őt az nem érdekli. Szép volt, szóval nem minimumon ment. 30FPS biztosan meg volt, de ugyebár monitorozni se szokta, mert ugyebár a lányokat nem ez érdekli.
Szerintem közepesen lehetett. (1360x768ban ment. Ez alapból is a képernyő natív felbontása)
A gépben egy i3-4000m van 4GB rammal és GT740M-el.
Felbontás majdnem,mert az enyém már widescreen-es és lehet,hogy kevesebb pixel-ből űll,de élesebbnek is tűnik nekem mint a volt megszokott felbontásom mint nálad.
Van erő benne majd holnap rakom fel a Star Wars Battlefront gameplay videómat,mert mára nem tudom ilyen lassú feltöltéssel. (kb. 2 órába telik 😆😉
Felbontásunk kb. azonos (nekem kicsit több pixel), de látszik, hogy azért a GTX 460-ban van erő 😀