Sziasztok!
Aki tud macintost felrakni akkor az tudna nekem egy leirást adni vagy wmi honlapot h h kell rendesen és működőképesen felrakni!Vagy h fut e a gépemen vagy nem és mi kellene még hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek!😀
nem tudjátok melyik az az everest amelyik felismeri a GTX 460-at? mert a v5.50.2100-ás nem. azt írja ki, hogy SLI letiltva és a paramétereit nem ismeri fel.
Quadgame94 ha van felhasználó neved és jelszavad amit kaptál a digitől azt a routerben is meg kell adni és úgy belép. nekem is van routerem és digis netem úgyhogy működni kell. remélem segít
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy:
kb. 2-3 hónapja nővéremtől kértem Angliából egy Seagate külső HDD-t, 1terásat
Megjött, tökéletesen működött ideig-darabig, amikor is kölcsönadtam szomszédomnak
nála volt max 2 órát, visszaadta, csatlakoztatnám, erre kiírja hogy I/O eszközhiba... és így semmit nem lehet csinálni rajta :S
mi miatt lehet ez a hiba?
megoldása?
helló
nekem digi netem van...a kábeltvból csatlakoziik, apám vett egy rutert hogy meosszuk felraktam a rutert a gépre a telepiotöjét -és az adott ip címen be is léptem a kód is jó volt, de nem volt rajta keresztül net.....aztán rákötöttük apám gépére de neki sem jó se a ruterrel se az alap digis nettel,....mi lehet a gond???
TripplaXXX: Néhányszor már megkértelek, de most megkérlek ismét! A kérdésedet lehetőleg ne egymás után sorozatosan tedd fel! De amint látom nem igazán fogod fel amit mondok! Elhiszem, hogy azonnal tudni akarod, de nem ez a megoldás!
Köszi lenne egy olyan kérdésem megnéztem cod6 gépigényét és vmi gondja van a procimmal Cod2nél is és 3ghz-s 3magos hogy kéne ár írnom hogy rendesen lásssam a gépigényt?
Az egyfajta grafikus feldolgozó egység.Minél magasabb a verzió, annál szebben tud megmutatni egyes dolgokat.Konkrétan a realisztikus grafika egyik fokmérője 😀
Nemrég egyik régi merevlemezemről akartam pár dolgot felrakni a mostani western digital caviar blackemre az egyik másolás alatt lefagyott a gép és reseteltem! Amikor betöltött a win az köszöntött hogy a WD hdd D E partíciója eltűnt és csak a C látható! A lemezkezelő ezt adta amikor betűjelet akartam adni neki [LINK]
HD s szerint 100/100%
Valakinek valami ötlet?😆 Csak 800GB nem mentett adatom volt a D E partíción😆😆
hát le kell kapni a ház oldalát, és megkeresni mi a hangos+ egyúttal meglesni mennyire poros a cucc, és ha nagyon, akkor berakni a mosogatógépbe 1 somat7 tablettával, és mindjárt jobb lesz(talán az utóbbi műveletet inkább víz hozzáadása nélkül érdemes elvégezni, csak így jobban hangzik)
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok két dolog lenne az eggyik az hogy a prociba a Magok mit csinálnak miben jelenik meg a lényegességük?
a másik az hogy a gépem elég hangos mostanába a házam GMC Toast annak lehet köze hozá hogy a dvd író egyszer egy dvd bedaralat es alig birtam kiszedni? lehet hogy annak van baja?
1. A magok végzik a számításokat a gépben. Minél több van, annál jobb. De a minőség is számít egy processzornál. MA már egy 4 magos processzor átlagosnak számít. Az i5-ös és az AMS-a3 Athlon II-ők és Phenom II-ők elegendő teljesítményt nyújtanak az átlag felhasználónak. HA komolyabb műveleteket is végfzel a géppel ( modellezés, renderelés, stb...) akkor már kellhet a 6 magos phenom II vagy az I7. Persze sokat számít a keret is
2. A porosodó ventillátorok okozhatják a hangosabb gépet azért, mert beporosodik a hőleadó felület (hűtőbora), és lecsökken annak a hővezetési, és hőleadási tényezője. Ezért nem árt tisztítani is a gépet, mert nagyobb levegőáramra van szükség ugyan annyi hőmérséklet lehűtésére, mert a poron is át kell menni a hideg levegőnek.
Szerintem a DVD író bedarálása miatt nem lehet hangosabb a gép! 😉
Sziasztok két dolog lenne az eggyik az hogy a prociba a Magok mit csinálnak miben jelenik meg a lényegességük?
a másik az hogy a gépem elég hangos mostanába a házam GMC Toast annak lehet köze hozá hogy a dvd író egyszer egy dvd bedaralat es alig birtam kiszedni? lehet hogy annak van baja?
Suliba egy alkatrészt kell lerajzolni több szemszögből, az meg is van, a problémám nyomtatás közben van...ugye a lap szélétől ki kell hagyni 5mm-t és úgy kinyomtatni, de nekem mindig másképp nyomtatja ki, vagy nem nyomtatja rá a szegélyt rendesen, vagy nem sikerül normális A4-es méretben kinyomtatni. Ebben kéne segítség ha tud vki...
Egyébként 2010-es AutoCAD-em van!
Lehet , hogy köze van a fekvő illetve álló tájolásnak az oldalbeállítások menüpontban 😀
Suliba egy alkatrészt kell lerajzolni több szemszögből, az meg is van, a problémám nyomtatás közben van...ugye a lap szélétől ki kell hagyni 5mm-t és úgy kinyomtatni, de nekem mindig másképp nyomtatja ki, vagy nem nyomtatja rá a szegélyt rendesen, vagy nem sikerül normális A4-es méretben kinyomtatni. Ebben kéne segítség ha tud vki...
akkor ha van még 1 működő vinyó akkor mind a 2-t rá kell kötni gépre és a biosban beállítani hogy a működöről bútoljon és akkor úgy lehet hogy át lehet másolni a cuccokat a működöre.
Előfordulhat hogy végzetes hiba, a progit én is ajánlom. Viszont ha javíthatatlan, akkor vagy nagyon nagyon drágán mentenek róla itt mo-n adatot, vagy inkább hagyni kell.
HA logikailag hibás, a fenti program meg fogja oldani egy un. mélyformazzasal, ilyenkor a hibasnak vélt részeket is felulirja adattal, illetve törli a file leiró táblat is, kidobálva belőle a rossz szektorokra vonatkozó bejegyzéseket. Ha fizikailag hibas a lemez, akkor ez elég rovid idő alatt kiderül, tehat nem segit azon már semmi. Ez a művelet kb. 20 percbe telik.
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy anyukám gépét ha bekapcsolom akkor megjelenik az alaplap logó, utána pedig azt írja ki,hogy "Lemezolvasási hiba" újraindítottam rengetegszer mindig ezt az üzit dobta ki.. Utána rákötöttem a saját vinyóm (nem vártam el h betöltsön a win7 mert anya gépén xp van) de kiírta h megvizsgálta a vinyót és azt írta ki,hogy a mestertábla sérült.
Szerintetek ez mit jelenthet?
Gyors segítség kéne😕
zion írta:
Helló.
Az a problémám hogy nemtudom teljesen megnézni a gépem
hogy kitöltsem az egész adattlapot,próbáztam aida32-vel meg EVEREST-el de nincs meg pl:videókártja hány mega meg GPU stb sehogy semtudom megnézni.
HELP!!!
Helló.
hogy kitöltsem az egész adattlapot,próbáztam aida32-vel meg EVEREST-el de nincs meg pl:videókártja hány mega meg GPU stb sehogy semtudom megnézni.
HELP!!!
DoN_BeNCe22 írta:
nem jön be hangokat hallok és én indítom ujra szerintem elévült a monitor mert mint irtam hangok vannak és ha játéknak a menüjébe csinálta ezt és mozgattam az egeret még a menünek a kattanását is hallani
más gépen ki volt már próbálva huzamosabb ideig a monitor, illetve azon a gépen egy másik?
köszi😀
akos328 írta:
Vidd el vkihez a monitort és ha másnál is ezt tapasztalod, akkor monitor csere.
Ha mégsem, akkor videókártya teszt, majd ha az is jó, akkor az alaplap videókártya csatlakozójával van vmi gond.
Én erre a 3 dologra tudok gondolni.
köszönöm szépen a gyors választ
Király vagy
De van még 1 kérdésem.
Hogy lehet a Média boxon internetezni ?
És fel lehet venni a műsorokat?
És meglehet állítani a műsort?
Aki tud macintost felrakni akkor az tudna nekem egy leirást adni vagy wmi honlapot h h kell rendesen és működőképesen felrakni!Vagy h fut e a gépemen vagy nem és mi kellene még hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek!😀
Quadgame94 ha van felhasználó neved és jelszavad amit kaptál a digitől azt a routerben is meg kell adni és úgy belép. nekem is van routerem és digis netem úgyhogy működni kell. remélem segít
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy:
kb. 2-3 hónapja nővéremtől kértem Angliából egy Seagate külső HDD-t, 1terásat
Megjött, tökéletesen működött ideig-darabig, amikor is kölcsönadtam szomszédomnak
nála volt max 2 órát, visszaadta, csatlakoztatnám, erre kiírja hogy I/O eszközhiba... és így semmit nem lehet csinálni rajta :S
mi miatt lehet ez a hiba?
megoldása?
nekem digi netem van...a kábeltvból csatlakoziik, apám vett egy rutert hogy meosszuk felraktam a rutert a gépre a telepiotöjét -és az adott ip címen be is léptem a kód is jó volt, de nem volt rajta keresztül net.....aztán rákötöttük apám gépére de neki sem jó se a ruterrel se az alap digis nettel,....mi lehet a gond???
Szerk.: Itt egy részletes leírás: [LINK]
mi az a pixel shader verzió?
HD s szerint 100/100%
Valakinek valami ötlet?😆 Csak 800GB nem mentett adatom volt a D E partíción😆😆
jah:S:S
A hűtőbordának a por mennyiségével fordítottan arányosan gyengül a hőleadási tényezője.... Ez okozza a gondod. 😶
( Hülye fizika itt szivat mindig minket...😢)
1. A magok végzik a számításokat a gépben. Minél több van, annál jobb. De a minőség is számít egy processzornál. MA már egy 4 magos processzor átlagosnak számít. Az i5-ös és az AMS-a3 Athlon II-ők és Phenom II-ők elegendő teljesítményt nyújtanak az átlag felhasználónak. HA komolyabb műveleteket is végfzel a géppel ( modellezés, renderelés, stb...) akkor már kellhet a 6 magos phenom II vagy az I7. Persze sokat számít a keret is
2. A porosodó ventillátorok okozhatják a hangosabb gépet azért, mert beporosodik a hőleadó felület (hűtőbora), és lecsökken annak a hővezetési, és hőleadási tényezője. Ezért nem árt tisztítani is a gépet, mert nagyobb levegőáramra van szükség ugyan annyi hőmérséklet lehűtésére, mert a poron is át kell menni a hideg levegőnek.
Szerintem a DVD író bedarálása miatt nem lehet hangosabb a gép! 😉
Aki ért AutoCAD-hez pls help:
Lehet , hogy köze van a fekvő illetve álló tájolásnak az oldalbeállítások menüpontban 😀
De ezután remélem nem kell majd a szájába rágni, hogy nem mind1 hova ment
Tudnátok mondani egy kis instrukciót hogy hogy futassam ezt a progit?
HA logikailag hibás, a fenti program meg fogja oldani egy un. mélyformazzasal, ilyenkor a hibasnak vélt részeket is felulirja adattal, illetve törli a file leiró táblat is, kidobálva belőle a rossz szektorokra vonatkozó bejegyzéseket. Ha fizikailag hibas a lemez, akkor ez elég rovid idő alatt kiderül, tehat nem segit azon már semmi. Ez a művelet kb. 20 percbe telik.
sajna:S
Szerintetek ez mit jelenthet?
Gyors segítség kéne😕
valaki be tud adni egy olyan oldalt ahol olcsón vannak proccesszorok memóriák stb-ik !😀
Helló.
HELP!!!
HELP!!!
nem jön be hangokat hallok és én indítom ujra szerintem elévült a monitor mert mint irtam hangok vannak és ha játéknak a menüjébe csinálta ezt és mozgattam az egeret még a menünek a kattanását is hallani
köszi😀
Vidd el vkihez a monitort és ha másnál is ezt tapasztalod, akkor monitor csere.
Ha mégsem, akkor videókártya teszt, majd ha az is jó, akkor az alaplap videókártya csatlakozójával van vmi gond.
Én erre a 3 dologra tudok gondolni.
Neked is! 😀
Király vagy
De van még 1 kérdésem.
Hogy lehet a Média boxon internetezni ?
[LINK]