Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bár a 3870 is elég esélyes.
Sapphire Radeon HD2600XT 512MB GDDR3
Sapphire Radeon HD4670 1GB GDDR4
Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4
Nekem csak arra kéne a VGA hogy Crysist nyomhassak vele és sztem a HD2600XT pont jó lenne. Mert az ilyen GTA IV el ugyse jáccanék. Csak CS Source,1.6,NFS bármelyik része és ha meguntam őket akkor eladom a HD2600XT t adok hozzá és akkor veszek egy HD4870 eset.
Ez az eljárás jó? 😃
dave, kovi, köszönöm!
nincs mit
és a 9800GTnek? (512mb)
a 3870 csak egy picit gyengébb nála
Vehet ő 4830-at, ha a pentium mellett fele annyit sem ér, mint pl. egy C2D mellett!
Most ez olyan, mintha beraknál egy VGA-t egy PCI-e 1x-es foglalatba, ami 16x PCI-e fogalalatban megy normálisan...
A 4850-70 butított változata+
Ilyen kariknál nem számít sokat a húzás!
Max. 40-60Mhz-t javaslok!
ez érdekelne engem is mert nekem is HD3650em van😀
Max. 40-60Mhz-t javaslok!
3650-nél 20%-nál semmit nem fogsz elérni, mert károsodni fog a GPU, szürke,kék stb. színű lesz a kép...
elméletileg húzhatod addig mert 20-25 % az még nem tesz benne kárt ha a hőmérséklete nem lesz magas ezáltal,de 800 felhúzhatod de csak akkor ha nem növekszik meg a hőmérséklete nagyon
a GTA 4-be hány fps-t fogok vele nyerni?
😜😉
Nem az a baj, hogy melegszik, hanem hogy nem fogja bírni!
húzhatok e 725MHZ-ről 800-Ig.Hogyha nem akkor milyen hűtőt javasoltok az én vga-amra?
KÖSZI!😀
De a GT-re 10k-t kell ráfizetnem+ a karim és kapok hozzá egy Scythe Musashi hűtőt bordáva, 2db 12-es ventivel...
Hát nem hinném, hogy jobb lenne a sima GT-mert ez gyári OC-s dolog...
Zotac Geforce 8800GT AMP! Edition
MSI Geforce 8800GTS 640Mb