Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Minimal1993 avatar
gigazte írta:
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a winsat.exe? Gondol egyet ez az izé és bekapcsol, eközben a cpu használat felmegy 60%-80%-ra. Régen a 64bites Windows 7-el nem volt ilyen gondom, most 32 bitest használok. Pls aki tudja, hogy lehet kikapcsolni az segítsen.

Én ennyit találtam rá:
1. Go to Task Scheduler.
2. Browse to Microsoft\Windows\Maintenance.
3. Disable the task named "WinSAT".

Remélem tudtam segiteni 😃
0
0
0
0
Minimal1993 avatar
Hali!
Pls valaki help!
Psyhx-et hol lehet ki/be kapcsolni?
0
0
0
0
cseszka avatar
Csipii írta:
Sziasztok!
Ma töltöttem ki a gépem adatait, de viszont ezeket hol tudom megnézni?
GPU órajele
Memória órajele
Pixel shader-verzió
DirectX-verzió
És volna egy másik kérdésem, igaz nem ide való, de nem találom a megfelelő témát ahol meg tudnám kérdezni!
A monitorom 22"-os ajánlott felbontása: 1680x1050! Ezt beállítom, de viszont, kikapcsolás után, ha újra beindítom elcsúszik az egész. És mindig vissza kell állítanom. Csak 1440x900-on működik normálisan! Azt hittem, hogy a videokártyám nem bírja, de most hogy új gépet raktam össze kiderült, hogy nem ez a baj. És a legfurcsább, hogy mindig kihozza a gép, hogy állítsam át az ajánlottra, de az meg mint írtam csak addig működik normálisan míg újra nem indítom!:S Ha Tud nekem valaki ebben segíteni? A választ előre is köszönöm!!

Az adatokat megtudod nézni ha letöltöd az EVEREST Ultimate programot,ez mindent leir a gépedröl,nemcsak VGA,hanem alaplap,proci,memok,oprendszer...
A monitorral meg nemtudok sokmindent mondani,probáld meg letölteni a legujabb drivert,4 lehetöség van.Xp 32bit,XP64bit,Vista/Win7 32bit(X86)1Win 7 64bit.
Mivel neked win 7 van csak nemtom 32 vagy 64 bites,ezekközül kell valameiket letölteni.Ha tesem tudod,startmenü-számitogép-jobbklikk-tulajdonságok.Itt megnézed hány bites,és innen letöltöd a legijabb drivert.

http://www.giga-byte.hu/products/vga/driver/gv-n460oc-768i.html
0
0
0
0
gigazte avatar
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a winsat.exe? Gondol egyet ez az izé és bekapcsol, eközben a cpu használat felmegy 60%-80%-ra. Régen a 64bites Windows 7-el nem volt ilyen gondom, most 32 bitest használok. Pls aki tudja, hogy lehet kikapcsolni az segítsen.
0
0
0
0
psychosocial avatar
sziasztok!
lenne 1 kérdésem.
a bátyám gépén régen ugyan azon az oprendszeren lehetett úgy filmet nézni hogy a monitor nemkapcsol ki. DE be volt kapcsolva hogy 1 perc tevékenykedés nélkül kikapcsoljon. most újra rakta a win7 et és most aztcsinálja hogy kinagyítva nézi a filmeket stb. kikapcsol a moncsi. ez mért van??? lehet rajta segíteni úgy hogy NE keljen kikapcsolna az 1perc távollét utáni kikapcsolást?
0
0
0
0
Csipii avatar
Sziasztok!
Ma töltöttem ki a gépem adatait, de viszont ezeket hol tudom megnézni?
GPU órajele
Memória órajele
Pixel shader-verzió
DirectX-verzió
És volna egy másik kérdésem, igaz nem ide való, de nem találom a megfelelő témát ahol meg tudnám kérdezni!
A monitorom 22"-os ajánlott felbontása: 1680x1050! Ezt beállítom, de viszont, kikapcsolás után, ha újra beindítom elcsúszik az egész. És mindig vissza kell állítanom. Csak 1440x900-on működik normálisan! Azt hittem, hogy a videokártyám nem bírja, de most hogy új gépet raktam össze kiderült, hogy nem ez a baj. És a legfurcsább, hogy mindig kihozza a gép, hogy állítsam át az ajánlottra, de az meg mint írtam csak addig működik normálisan míg újra nem indítom!:S Ha Tud nekem valaki ebben segíteni? A választ előre is köszönöm!!
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Nekem is lenne egy kérdésem, avi fájlok inditásakor sokszor összeomlik a windows explorer, miért?
0
0
0
0
frank04 avatar
kössz szépen, tök ***a, régóta bökte a csőrömet
0
0
0
0
frank04 avatar
Sziasztok! Valaki tud abban segíteni, hogy a messenger az indításkor ne jöjjön elő? Ki lehet szedni a pipát hogy ne induljon indításkor, de mindig visszaugrik az a pipa.
Valaki valami ötlet? És azt ne mondjátok h uninstall😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Zoli73 írta:
thug85 írta:
Hát az igazat megvallva kéne a fenének 3D, ha 50, vagy 40 hz-en kellene nézni! Szerintem 10 percnél dobnám ki az egészet az ablakon! Aktív 3D-hez igenis kell az a 120 hz, máskülönben élvezhetetlen az egész! Bár ez egyénfüggő is lehet!

Thug : De itt nem az volt a kérdés hogy zavaró vagy sem hanem az hogy 120HZ alatt működik e vagy sem!😀Persze 120HZ vagy a fölött az igazi!😆

Igaz! De szerintem 120 hz alatt nem is igazán érdemes vele kísérletezni!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
thug85 írta:
Hát az igazat megvallva kéne a fenének 3D, ha 50, vagy 40 hz-en kellene nézni! Szerintem 10 percnél dobnám ki az egészet az ablakon! Aktív 3D-hez igenis kell az a 120 hz, máskülönben élvezhetetlen az egész! Bár ez egyénfüggő is lehet!

Thug : De itt nem az volt a kérdés hogy zavaró vagy sem hanem az hogy 120HZ alatt működik e vagy sem!😀Persze 120HZ vagy a fölött az igazi!😆
0
0
0
0
thug85 avatar
0
0
0
0
Zoli73 avatar
thug85 írta:
Az 3d technológiától függ, hogy kell-e neki 120 hz!

Szerintem az aktívnak sem létfontosság csak ajánlott! Nekem már 2000-ben volt aktív teknológiás 3D szemüvegem egy Asus V6800 Geforce1 Deluxhoz és akkor még pláne nem nagyon volt 120HZ-es monitor anyi az egész hogy minél kisebb HZ-en működteted annál jobban fog vibrálni a kép de működni fog a technológia miatt felezi a HZ-et tehát ha 120HZ az aktív 3D-be csak 60HZ és ugye 50HZ alatt már látszik a vibrálás.😉
0
0
0
0
no avatar
Értem de én pont erre voltam kiváncsi hogy van-e ilyen technológia vagy nincs, mert ha emlékezetem nemcsal láttam valami ilyesmit ATI-nál csak nem értek hozzá
0
0
0
0
thug85 avatar
Az 3d technológiától függ, hogy kell-e neki 120 hz!
Mivel a monitorok az aktív 3D-t részesítik előnyben, így kell a 120 hz, mivel ez a technológia miatt feleződik, tehát csak 60hz-et látsz!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
LagMatyi írta:
ATI kártyáknál hogy működik a 3D? Mi kell hozzá? Meg megoldható 120Hz-s monitor nélkül vagy az is kell hozzá?

Tudtommal az ATI driverben nincs 3D támogatás csak az Nvidiának egyébként nem feltétlen kell hozzá 120HZ!
0
0
0
0
Szilvexter avatar
akkor lehet h valami zavarja, teló vagy árammal van a gond, nem nagyon tudok én mit mondani, hátha más is segit

az enyémet valaki? #6400
0
0
0
0
ddkk22 avatar
maxon van a képernyő frissítése
0
0
0
0
no avatar
ATI kártyáknál hogy működik a 3D? Mi kell hozzá? Meg megoldható 120Hz-s monitor nélkül vagy az is kell hozzá?
0
0
0
0
Szilvexter avatar
esetleg képernyőfrissítést próbáld növelni

Nekem is lenne egy kérdésem, avi fájlok inditásakor sokszor összeomlik a windows explorer, miért?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
szasztok nekem olyan broblémám lenne hogy vibrál a képernyő 40-50perc után ha bekapcsolom😀 vga 9600gt gigabyte 512mb
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
értem, na mind1, majd valamit kiokoskodok, de akinek x8-ja van az irjon pmet
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Quadgame94 írta:
am nincs baja, csak idegesít hogy nem játsz le flasht meg van egy cssomo progi ami ez miat nem megy fel, de am szerinted megcsinálhatják ott? mármint szervizben

Csak akkor ha nem müködik normálisan.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
am nincs baja, csak idegesít hogy nem játsz le flasht meg van egy cssomo progi ami ez miat nem megy fel, de am szerinted megcsinálhatják ott? mármint szervizben
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Quadgame94 írta:
csakhogy én már leszedtem az update service-t is, és azzal is ugyan ez van mikor kiirja hogy vegyem le a telefont és kapcsoljam ki majd 20mp mulva kapcsoljam be és dugjam rá megint de nyomjam meg a vissza gombot folyamatosan, megteszem, vissza csatlakozik, de semmi, meg áll.
ja és csak ugy torrentrül ezt nem lehet leszedni és a telefonra rá rakom, amugy teljesen nem értem miért van eu

akkor sajna én nem tudok segiteni.
Vidd be szervizbe ott garisan frissiteniük kel ha baja van.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
csakhogy én már leszedtem az update service-t is, és azzal is ugyan ez van mikor kiirja hogy vegyem le a telefont és kapcsoljam ki majd 20mp mulva kapcsoljam be és dugjam rá megint de nyomjam meg a vissza gombot folyamatosan, megteszem, vissza csatlakozik, de semmi, meg áll.
ja és csak ugy torrentrül ezt nem lehet leszedni és a telefonra rá rakom, amugy teljesen nem értem miért van eu
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Quadgame94 írta:
sziasztok
lenne egy kérdésem
van egy sony ericsson x8-m, most még android 1.6, a pc cmpagnal megpróbálni frissiteni, mnden megy és jó, csináltam biztonsági mentést, és elkezdem rakni 4 csík van, be megy az első kettő, majd kiirja hogy inditjam újra a telómat, megteszem majd irja hogy dugjam vissza, megcsinálom, a telefonon jelzi is, de mikor cstlakoztatót, nem történik semmi, vártam már 30 percet is de semmi, ugyan ugy irja ki hogy ezt csináljam meg, de már megcsináltammit lehet csinálni?PlS

Probáld a sony ericsson honlapjárol frissiteni. az én telom is androidos 1,6 upgrade 2,1 re ( LG GT 540 Optimus) és a telefon honlapján részletesen leirták képekkel melékelve hogyan kel a telefont frissiteni, és sikerült is minden hiba nélkül.

Találtam egy sony ericsson linket itt nézd meg:

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax8?lc=hu&cc=hu
0
0
0
0
Core2 avatar
és a szoftveren keresztül nem lehet frissíteni? Upgrade vagy update? Ezt nézd meg. sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howdoiupgrademyphonetotheandroid21/xperiax8?cc=hu&lc=hu
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
sziasztok
lenne egy kérdésem
van egy sony ericsson x8-m, most még android 1.6, a pc cmpagnal megpróbálni frissiteni, mnden megy és jó, csináltam biztonsági mentést, és elkezdem rakni 4 csík van, be megy az első kettő, majd kiirja hogy inditjam újra a telómat, megteszem majd irja hogy dugjam vissza, megcsinálom, a telefonon jelzi is, de mikor cstlakoztatót, nem történik semmi, vártam már 30 percet is de semmi, ugyan ugy irja ki hogy ezt csináljam meg, de már megcsináltammit lehet csinálni?PlS
0
0
0
0
Lizard avatar
Jan88 írta:
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valaki két VGA-t tesz egy olyan alaplapba ami csak 8x+8X sebességen megy akkor az mennyire fogja vissza a kártyák teljesítményét?

Olvasgattam még régen külföldi fórumokat és ott szinte semmi különbséget nem vettek észre a 16x-16x és a 16x-8x sli ill cfx között!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Letöltöttem a resident evil 4-et.20gb-ot foglal, de amikor elindítom elképesztően akad.Mi a baj?Vagy mivel kéne elindítani?A processzor terhelése 10%.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
játékra egy egyszerű lap is megfelel, a keményebb lapok tuningnál és több karis rendszereknél jönnek jól
0
0
0
0
maniacc avatar
Úgy értettem, hogy game-elésre lenne.. szóval amin ***án mennek a játékok.
0
0
0
0
Osynho avatar
Mi az, hogy gémer alaplap? Helyetted tolja a hedsátokat? 😂
0
0
0
0
maniacc avatar
Hali. Valaki tud ajánlani gamer alaplapot? Intel Core i5 750 proci mellé.
0
0
0
0
DoN_BeNCe22 avatar
Na ez egy 2.5 ghz-s 775-ös proci amit küldél 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
mert unokaöcsém nézte de nemtudom milyen prociez hogy eggyeltalán jo e a 775 ös foglalatba megy ilyenek
0
0
0
0
philips20 avatar
sima gépbe belemegy ez eggyeltalán ?
0
0
0
0
philips20 avatar
hello ez Quad-Core
Intel Xeon X3320 1333 MHz 6 MB szerintetek milyen proci ?
0
0
0
0
herbyke avatar
Nekem az egyik gépem 380 as Chicony táp viszi, gördülékenyen és halkan.
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Szerintetek a monitoromnak idővel lehet baja attól hogy a hangfalak közel vannak hozzá? max 10 centire vannak.
0
0
0
0
drauln avatar
szal bármien ramot vehetek most az fog futni később egy ugyan olyan rammal dualban??
0
0
0
0
Manyik75 avatar
drauln:
nyugottan vehetsz "csak" 2GB-ot. ha késöb veszel csak arra kel odafigyelnet hogy tipusazonos legyen. (pl:van egy KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333D3N9/2G ramod akkor legközelebb is egy olyat kell venned és akkor dualban fog menni.
0
0
0
0
drauln avatar
még annyi lenne a kérdésem hogylehet-e úgy ramot venni hogy dual kit-es legyen pl 2x2 Gb de ilyenből most csak 1 db szal most megvenni egy 4Gb dual kit (2x2) nek a felét 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
Simán viszi, az én motyómat egy 360as Zalman táplálja, töksimán, játékok alatt max 200W-ot eszik.
0
0
0
0
drauln avatar
köszi a gyors választ 😀 ha netán tuningolásra szánnám magam akkor tuti beújítanék egyet de most eléggé kicsi a keret úgy hogy örülök ha kijön a ram meg alaplapmivel proci már megvan : D x)
0
0
0
0
Manyik75 avatar
drauln írta:
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333D3N9/2G
ASUS P5G41T-M LX
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775
Gigabyte Nvidia Geforce 9500 gt
250Gb HDD

ezekhez elég ez a táp -> FSP350-60HLC

Ha nem húzod a procit és nem raksz bele erösebb VGA-t akkor elég. De Hdd böl is job ha csak egy van benne és akkor pont elég 😆
0
0
0
0
drauln avatar
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333D3N9/2G
ASUS P5G41T-M LX
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775
Gigabyte Nvidia Geforce 9500 gt
250Gb HDD

ezekhez elég ez a táp -> FSP350-60HLC
0