Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A BFG egyáltalán nem nevesincs kártya! 😲
Külföldön a legtöbb nVidia teszt ilyennel születik, az OC kártyái pedig a legjobb tuningos karik!
szerintem nevesincs kártyát ne vegyél meg ha feltűnően olcsó, mert szinte biztos hogy nem bírja ki addig mint egy normális márkájú! inkább gyűjts tovább
Nem nekem kell!
BFG GTX280 OC2, 1GB DDR3 (2326MHz), NVIDIA GeForce GTX280 (650MHz), PCIe x16, SLi, 512bit, 2😆VI, HDMI
Köfi!
Sapphire HD 4870 1G VAPOR-X GDDR5 karinak hogyan kellene vinnie a crysist? lehet rossz helyre írom... de úgy látom ezt nézitek a legtöbben😀 és vmilyen szinten kapcsolódik a témához😀
hát szerintem fullon, vagy esetleg fullon 😆
de nemnagyon tartozik ide😆
Helo!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az Atinál meg az Nvidiánál melyikek a legjobb VGA gyártók?
Hát szerintem ati nál vagy HIS, vagy ASUS, nvidiánál meg, ASUS, MSI vagy ZOTAC
ati gyártók között szerintem egyértelmű választ kaptál😀
Helo!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az Atinál meg az Nvidiánál melyikek a legjobb VGA gyártók?
Nem! Atinál a Sapphire!
[LINK]
[LINK]
A gso nak a leírásaban az van hogy csip 9600gt de a neve mégis 9600gso és adobozán is 9600gso van irva!
Nvidiánál pedig a Zotac
javítsatok ki ha nem így van😀
Helo!
A 9600 GT sokkal jobb.
Meg ha jól tudom, a GSO az csak 384 Mb-os, a GT meg 512, és így erősebb is sokkal.
Attól hogy több memória van rajta, nem lesz "sokkal" erősebb.
9600GT: 512MB GDDR3 256-bit 650MHz GPU, 900MHz Memória
Tehát amit a Gigabyte N96GMC-512H néven feltüntet, az gyakorlatilag nem egy 9600GSO, hanem egy 9600GT, mivel ha megnézitek, mindenben egyezik.
9600GT jobb mindenben. Én viszont úgytudom, hogy 9600GSO-t csak korlátozott példányban lehetett kapni, és már nem lehet. De lehet, hogy maradt még valahol raktáron.😃
Meg ha jól tudom, a GSO az csak 384 Mb-os, a GT meg 512, és így erősebb is sokkal.