Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Milyen VGA-t vegyek az uj gépembe???
9600GT v 9800GT?
4770😆 az ugyis majdnem olyan erős mint a 9800Gt de ha az a pár ezer forint nem számít akkor 9800GT
9600GT v 9800GT?
amugy a VGA Gainward 9600GT aktív hűtéssel. és a 60fok sztem elég jó neki. MSI 9800GT.m néha 75re is felmegy 😃 nyitott gépházzal 😆 😃
Egyszóval a garanciapapir és a bon 😃
igen erre gondoltam, de nem kéne elöbb róla valami papír? pl. kiállítatok egy elismervényt vagy mit valamelyik pc-s boltban és úgy?
Sziasztok, van 1 kicsit nem ide tartozó kérdésem, remélem nem lesz nagyon nagy baj ha ide írom (mert itt tuti kapok választ!).
Nos helyzet az hogy adott egy 9600GT ami valószínűleg memóriahibás lett (nem biztos) lényeg hogy rossz. Játéktól függően egy idő után a texturák elmosoódnak és lefagy a game. Megprobáltuk a vga-t még 2 gépben és ugyanez van. Mivel a vga garanciás volt visszaküldtem h nézzék meg. Másnap kaptam egy e-mailt. hogy a VGA-t tesztelték PC Mark 06-al meg 3d mark-al és hogy semmi baja! és hogy küldik vissza. vissza is jött de ugyanaz a helyzet! rossz. Nos szerintetek mit tegyek?
Nos helyzet az hogy adott egy 9600GT ami valószínűleg memóriahibás lett (nem biztos) lényeg hogy rossz. Játéktól függően egy idő után a texturák elmosoódnak és lefagy a game. Megprobáltuk a vga-t még 2 gépben és ugyanez van. Mivel a vga garanciás volt visszaküldtem h nézzék meg. Másnap kaptam egy e-mailt. hogy a VGA-t tesztelték PC Mark 06-al meg 3d mark-al és hogy semmi baja! és hogy küldik vissza. vissza is jött de ugyanaz a helyzet! rossz. Nos szerintetek mit tegyek?
ati sapphire hd4870x2
palit revolution 700
Részben igazad van. A videkártyának az a szerepe hogy tehermentesítse a processzort a grafikai számítások alól. Viszont egy jó kártyához kell a jó proci hogy tudjon neki adatokat "szolgáltatni", ez persze nem azt jelenti hogy a 6000+ az kevés lenne.
úgy értettem, hogy a nem túl jó processzor visszafogja a videókártyát. (pl egy HD3650/3850/x1950 és egy egymagos Intel Celeron párosításában) tehát nem fog rendesen működni a HD4870 vagy HD4890. (talán az előbbi igen)
ez az egyetlen Ati vga ami nekem is tetszik...a 3850es. hogy mikor avulna el ? hát kb 1-1.5 évet adok neki. a gta jól menne vele
Ez 256 bites gyárilag tuningolt
és ugy tudja a DX10.1-et?
DE megkérdezem újra.
Na szóval Pár nap múlva veszek egy MSI RADEON HD3850 512MB GDDR3 GYÁRILAG TUNINGOLT (OC) VERZIÓ
VGA-T
ÉS azt szeretném kérdezni hogy mit gondoltok róla hogy vinné a játékokat pl.GTA4
Mikor avulna el
STB
THX😀
AMD x2 6000+-hoz nem érdemes HD4890-et venni! ha vennél egy nagyobb processzort, vehetnél hozzá HD4890-et. így is vehetsz, de kb a HD4850 szintjén, vagy a HD4870 szintjén fog működni.
elvileg a videó kártya használja ki a procit szóval tök midegy milyen gyenge a proci lehet bele akármilyen erős kártyát rakni javítsatok ki ha tévedek én valahol így hallottam
Az lenne a kérdésem hogy, van-e annyi teljesítménybeli különbség a két kártya közt, hogy érdemes kifizetni +16e-t?
1. Gigabyte Radeon HD4850 1GB DDR3 OC 45E
2. Gigabyte Radeon HD4870 512 DDR5 61E
szerintem nem
Értem. És a 9800 GT meddig lesz kb. elég ? 1-2 évig simán kihúzum vele ?
battyan: szívesen mindent!
1. XFX GF 9800 GT XXX Edition 512MB DDR3
2.Gigabyte R485ZL-512H Radeon HD 4850 512MB DDR3
Egy E7400, és 4 GB ram mellé a megéri-e a HD 4850 azt a plusz 10-ezer forintot, vagy elég a mai gamekra a 9800 GT ?
Kössz mindent szép estét!