Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lehet nem ide kellene írni de ha segítene valaki azt megköszönném!
Thermaltake CL-W0216 Water 2.0 Pro proci vízhűtésről mi a véleményetek???
Köszi
Mind a kettő procihoz van lapom is,csak nem tudom melyiket érdemesebb összerakni és használni?
Intel G2030 vagy i5-650
FX-8320 +1
és tudnátok hozzá ajánlani videokarit? r9 290 az jó lenne hozzá?
Na most szerintetek melyiket vegyem:
FX-8320 3.5GHz
FX-6350 3.9GHz
Én a coolermaster hűtőmhöz kaptam mondom kipróbálom mert amúgysincs kedvem most elmenni boltba venni 1-et netről meg elfelejtettem a kosárba mellé rakni!
Azóta is azt kennem igazából a technikától függ nagyban hogy milyen lesz a proci hőmérséglete meg úgye a házaktól is!
nekem tuning allat is tökéletes volt a gyári paszta! nem ment 50 fölé soha
Én Coolink Chillaramic-ot használok.
Egy barátom tervez gépet újítani. R9 280-as a kiszemeltje - most nincs rossz árban.
Viszont valami Athlon 4 magos procija van... Mondtam Neki, hogy szerintem az nem fogja kihajtani. Minimum milyen processzort ajánlotok Intel/AMD frontról? 😀 ( foglalatról fogalmam nincs, lehet FM2... ennyiből, mert azt mondta nem rég vették, a biztonság kedvéért mondhattok AM3+ -t, FM2-t és Intelből tök mindegy, mert akkor így is úgy is lapot is kell venni 😀 )
[LINK]
Mondjuk nem hiszem, jókat írnak róla.
attól függ mennyit szánsz rá de a legolcsóbb kb 500ft
Kisebb pc boltban is kapok pasztát? Mennyibe kerülhet?
A processzor újrapasztázás "lehalkítja" a hűtést egy picit? Mert búg rendesen gyári hűtéssel. Gondolom jobban hűtene sokkal ha újrapasztáznám, mert most kb 50-55 Celsius fok körül van az Athlon II X2 250-esem, terhelés nélkül..
tehát
van egy amd fx 8350 4.0GHz és procim és nemvagyok benne biztos hogy a lapom asrock 970 extreme3 meghajtja e rendesen
tudom csak 4 + 1 Power Phase Design és nemtom ez elég e neki a chip szet elég meleg ha jáűtszok aés a vrm is melegszik rendesen tegyek e rájük valami hütést vagy inkább ujitsak be e jobb lapot?
Ui: Egy I5 esetleg egy I7 volt a fejemben, de mint mondtam nincs rá keret + egy haver azt mondta, hogy az AMD videokártyák és az intel procik nem nagyon kedvelik egymást.
Ui: Egy ilyen alaplap: Asus M5A97 EVO R2.0 alaplap + egy R9 270x meg az AMD FX8320 jó párosítás? 😃
AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0 GHz 4x512 KB L2 Cache Socket AM3 95W Quad-Core Processzor.Aminek ugye 95w a tdp-je.Kérdés elbirja e a lap,dolgozna benne a proci?
Rendben köszönöm, de még azt megszeretném kérdezni, hogy ebben a házban elférne? Corsair Carbide 200R CC-9011023-WW
nekem egy 8350 es van bàr èn vízhütèst vettem rà
Az lenne a kérdésem, hogy egy Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 jól le hűtené e az AMD FX 8320 processzort?
a 3 tūs az mind1 az enyëm is az pedig 2x 4 tūs hütëst tud ellàtni de csak 1x3 tüs az enyèm is
a 4.dik tü az az aulotu fordulat szabàlyozäs ha jol tudom