Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
freeride sztem a HD4850-et vedd meg ha mindenképp ati kártyát akarsz
a Radeon HD4850
http://www.argep.hu/product_779852.html
Pomrum!
sikerült beszerelni a tápot tegnap és nagyon halk nem is hallom hogy megy a gépem😀 és ma rendeltem meg a 4770et szerited igy milyen kategóriába került a gépem?
sikerült beszerelni a tápot tegnap és nagyon halk nem is hallom hogy megy a gépem😀 és ma rendeltem meg a 4770et szerited igy milyen kategóriába került a gépem?
kéne ilyen szavazást tartani melyik a jobb a 4770 vagy 9800gt 😀 szerintem toronymagasan verné a 4770 a 9800at
Persze erről reggeltől estig lehetne vitatkozni, az nvidia elég meggyőző teljesítményt produkál még így is ahhoz, hogy ne pártoljanak el tőle, sokan!
De az alacsony ára miatt, ezzel a teljesítménnyel mindenképpen a 4770 győzött.
A HD4770 6,2 %-al gyorsabb, mint a 9800 GT. De figyelembe kell venni, hogy a 9800 GT GDDR3, és a HD4770 GDDR5 memóriachipeket használ ! ami nem kis külömbséget eredményez pl játékoknál!
Kérdem én hol bir az nvidia olyan karit felmutatni mint ami az atinál van a 4770?
Mind árban és teljesítményben veri az nvidia 9800gt a gts250et és az összes kategóriájában mindent. A kategória legjobb karija
a 9600GT-n meddig mennének jól a gamek?
Ezen a kártyán meddig mennének jól a gamek?
Asus Radeon HD4830 512MB GDDR3 256BIT 575MHZ
GTS250 a 9800GT-nél mindenképpen jobb lenne!
Értem. és te milyet ajánlanál ami elfogadható ár és azér viszi játékokat rendesen?😃
A megbizhatóság és erő szembesül a támogatotsággalés újdonsággal. Bár szerintem erősebb és megbízhatóbb a 9800gt akkor ia az Ati-t javasolnám ebben az esteben, pedig én aztán nvidiás vagyok. Viszont túl sok a külömbség ujdonság szempontbol az ATI javára, tény hogy a 9800gt már egy kicsit régi.
azt ne mondd, hogy az ATi nem megbízható és erős... a HD4770 jóval erősebb a 9800GT-nél!
Hello. Segítene vki h milyen video karit vegyek, h ujjabbb játékokat is vigye? (pl.: MW 2, AC 2.... stb.). Nem akarok 40-50 ezreket rákölteni, én egy 9600 gt-re vagy 9800 gt-re gondoltam ezek jók? 😃 Vagy valami mást ha tudnátok ajánlani ebben az árban akk megköszönném 😃
a 9800GT-t 25e Ft körül érdemes csak venni, afölött már HD4850 vagy GTS250!
Gigabyte-osat néztem 27ezerér 9800 GT-t 😃 azjó? viszi elég jól játékokat?