Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
levi27 avatar
Nem tudjátok esetleg hogy ha a 4 pin-es ventin a kék kábelt elvágnám akkor max fordulaton pörögne a venti?(xbox-ba lenne lényeges)
0
0
0
0
niteforce avatar
www.edi.gital.hu

a pontot vedd ki belole csak a csillag miatt tettem be.

Szorakoztatas ful alatt vannak erositok meg hangfalak
0
0
0
0
Erik94 avatar
mi a pontos cim linket léci koszi
0
0
0
0
niteforce avatar
edigital

(nem a legolcsobb, de legalabb nem szemetet adnak, meg el lehet intezni a garit (nemugy mint par 1. helyen levo argep boltnal, ami 1 het mulva nem letezik), meg segitenek, inteznek)
0
0
0
0
Erik94 avatar
am nemtudsz ajanlani egy oldalt ahol olcso ilyen cuccok vannak kellene fontos?kosz elore is....
0
0
0
0
Erik94 avatar
gyenge hozzá gondoltam kár mindegy 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
jah akkor jó ezt akartam halani 😆D
mert akkor nem olyat veszek
ha nem veszek aktiv subwofert erositovel 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
meg tudod ugy csinalni, hogy az osszes hangszoro szoljon, de minoseg szempontjabol nem lesz tul jo. tompa magasak es csunyan duborgo melyek lesznek, egy jobb hangkartyat venni erdemes hozza.
0
0
0
0
Erik94 avatar
lenne egy kérdesem
Egy 5.1es hangfal megfelelő REALTEK ALC 662 @ intel 82801 GB ICH7 hangkartyahoZ?????
0
0
0
0
no avatar
OK, ezt is köszönöm😃
Lefuttatom és meglátjuk mi lesz!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
elo, akkor nincs problema😀
0
0
0
0
no avatar
Előfordulhat olyan, hogy nincs ilyen frissítés, mert én átnéztem kb 5x és nem találtam?😕
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm szépen!😃
Frissítem is!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
a szama: KB971033 ezt ne engedd fel!
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
tibeee írta:
Vki segítsen!
Frissíteni szeretném a windows 7 64 bites ultimate op rendszeremet, de kalóz verzióm van!
Talált 64 fontos frissítést, de azt a frissítést szeretném kilőni amely leellenőrzi, hogy kalóz-e a windows!
Ha vki tudja melyik az az megosztaná velem?😃
Előre is köszönöm!
KB971033 a WAT, azt rejtsd el
0
0
0
0
no avatar
Vki segítsen!
Frissíteni szeretném a windows 7 64 bites ultimate op rendszeremet, de kalóz verzióm van!
Talált 64 fontos frissítést, de azt a frissítést szeretném kilőni amely leellenőrzi, hogy kalóz-e a windows!
Ha vki tudja melyik az az megosztaná velem?😃
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Adam996 avatar
De ez a tápból jön ki 😃 de ha nincs bedugva akkor lehet baja?? mert régen nem volt tölle baja 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ami a kepen van, az egy VGA tapkabel. ha nem dugod be, instabil lehet a rendszer.
0
0
0
0
niteforce avatar
LagMatyi írta:
rendben,köszönöm, és még csak annyi hogy mely gyártók megbízhatóak külső merevlemezek esetén

Western Digitalt vegyel! vagy samsungot meg esetleg, amig meg van!
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Termi írta:
Szerintetek melyik a jobb proci?
Ez: AMD Athlon II X4 635 2.90GHz AM3 BOX
Vagy ez: AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX Black Edition
Esetleg ha tudtok 19-21 körül jobb am3-as procit, azt is megnézem... főleg játékra lenne természetesen 😜

Szia!
28ért tudsz venni Phenom II X4 955 BE -t (alapórajel 3.2 GHz) ami az egyik legjobb ár-érték arányú proci a piacon. Szorzózármentes ,így ha később vagy most kéne nagyobb teljesítmény akkor mehet neki az OC nyugodtan. (ahhoz viszont érdemes cserélni a hűtőt , de egész olcsón ki lehet jönni vagy egy CM TX3-al 5 ezerért, vagy 8ezerért egy CM Hyper 212 Plus, viszont meg kell nézni befér-e a házba).
0
0
0
0
jasko avatar
az mért van hogy felteszem a direct x 9.0c-t és nem érzékeli hogy felraktam?
pedig végigmegy a telepítés is meg minden,de mégsincs fent.pedig a végén ki is irja hogy használatra kész.
ha ujrainditom akkor se jó
vga driver kártyájáról meg egyáltalán el se indul
0
0
0
0
cseszka avatar
Termi írta:
Esetleg ha tudtok 19-21 körül jobb am3-as procit, azt is megnézem... főleg játékra lenne természetesen 😜

Phenom II X2 555-lehet 4magositani,de ahhoz olyan alaplap is kel,az 560-nemtom lehet e,de ha lehet ,és a lapod is képes a magfeloldásra akkor mindenképp az 560-as Phenomot.
0
0
0
0
Termi avatar
0
0
0
0
no avatar
rendben,köszönöm, és még csak annyi hogy mely gyártók megbízhatóak külső merevlemezek esetén
0
0
0
0
no avatar
Értem, énnekem csak azért kell hogy nagyméretű filmeket tároljak rajta, ezek szerint 2,5"-es usb-s elég kompaktnak hangzik
0
0
0
0
niteforce avatar
2,5 inches es 3,5 inches van, 2,5 incheset altalaban usb-sbe raknak, meg notikba.
0
0
0
0
no avatar
Synda írta:
LagMatyi írta:
Hello,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a külső merevlemezek mennyire jók, megbízhatóak, és hogyan kell csatlakoztatni a géphez?

Megbízhatók,1.5 éve használok egy Western-Digital Elementst.

USB 2.0/3.0 csatisak álltalában.

És még az a kérdésem hogy láttam valami olyasmit hogy létezik 2,5" és 3,5", ezek között mi a különbség? Meg egy külső merevlemez kb mekkora és mennyire nehéz? Csak hogy le ne szakadjon ha oldalt van
0
0
0
0
molfer98 avatar
szevasztok. az lenne a bajom hogy a net sokkal lassúbb mint régen. de már 2 hete. :/
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az alaplapon külön vannak az USB 3 portok. Általában más színnel jelölik, kék vagy piros vagy akármilyen más színnel. A ház usb portjait az alaplapra a 9 tűs csatlakozóra tudod kötni. Azok USB 2-esek lesznek.
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Egy olyan háznál aminek nincs USB 3.0 kimenete, annál hogy oldom meg, hogy tudjam használni az USB 3.0-ás eszközöket. (az alaplapon van USB 3.0)
Ugye a ház hátsó részén az a lemez amin vannak az USB portok az az alaplaphoz tartozik? Ez esetben csak oda kell bedugni 😀.
0
0
0
0
madchief avatar
a géppel nincs semmi baj 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
madchief írta:
az a megmagyarázhatatlan hogy driver nélkül hogy futottak a játékok 😆

Nah most meg a 1024x768 as felbontás olyan mint a 1280x720 ez mi ez?😆

😆DDD szép egy gép lehet, hát van amikor felismeri a rendszer a VGA-t, nekem a 9600pro VGA-t ismerte fel.
0
0
0
0
madchief avatar
mind1 nem baj hogy a 1024x768 as felbontás olyan mint a 1280x720 mivel a 9600gt jobban bírj a 1024x768at 😆
0
0
0
0
madchief avatar
az a megmagyarázhatatlan hogy driver nélkül hogy futottak a játékok 😆

Nah most meg a 1024x768 as felbontás olyan mint a 1280x720 ez mi ez?😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Akkor ez mehet a "megmagyarázhatatlan rejtélyek" topicba 😃
0
0
0
0
madchief avatar
ba...a meg 😆
Felraktam 1 drivert most már én se látok a képen semmit 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem, nyilván a monitorral lesz valami. Simán előfordulhat, most van nálam egy Philips moncsi szervizen, az meg néha dupla képet ad.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
ki van nagyitva, meg ra control +-oztam is, de nem latok semmit.

én 2 nagyon halvány vonalat látok szemüvegbe, h nincs rajtam akkor nem, de lehet hogy a pixelt látom
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
akkor mondjuk tegyél fel 1et, amúgy jelenleg a hiba az ön készülékében van, itt nem látok semmit.....
0
0
0
0
niteforce avatar
ki van nagyitva, meg ra control +-oztam is, de nem latok semmit.
0
0
0
0
madchief avatar
szerintem driver hiba mert 1 driver sincs fent a gépen 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
amugy ha vonalas, akkor nezd meg a kabelt eleg jol bedugtad-e, nem lotyog-e? ha igen, akkor szedd ki, fujd ki a csaatlakozot, es tedd vissza.
Ha akkor is, akkor ezt a monitor oldalan is meg kell nezni (marmit hogy abba hol csatlakozik a kabel) Vagy ha az is, jo, akkor a monitor hibas.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
madchief írta:
azt hogy olyan vonalas!

én ha elnézek onan akkor látok 2 vonalat csak. a szemem sarkábol szó szerint.
0
0
0
0
madchief avatar
nemigaz hogy nem látjátok azt hogy vonalas!😆
nagyítsátok ki
0
0
0
0
niteforce avatar