(nem a legolcsobb, de legalabb nem szemetet adnak, meg el lehet intezni a garit (nemugy mint par 1. helyen levo argep boltnal, ami 1 het mulva nem letezik), meg segitenek, inteznek)
meg tudod ugy csinalni, hogy az osszes hangszoro szoljon, de minoseg szempontjabol nem lesz tul jo. tompa magasak es csunyan duborgo melyek lesznek, egy jobb hangkartyat venni erdemes hozza.
tibeee írta:
Vki segítsen!
Frissíteni szeretném a windows 7 64 bites ultimate op rendszeremet, de kalóz verzióm van!
Talált 64 fontos frissítést, de azt a frissítést szeretném kilőni amely leellenőrzi, hogy kalóz-e a windows!
Ha vki tudja melyik az az megosztaná velem?😃
Előre is köszönöm!
Vki segítsen!
Frissíteni szeretném a windows 7 64 bites ultimate op rendszeremet, de kalóz verzióm van!
Talált 64 fontos frissítést, de azt a frissítést szeretném kilőni amely leellenőrzi, hogy kalóz-e a windows!
Előre is köszönöm!
Termi írta:
Szerintetek melyik a jobb proci?
Ez: AMD Athlon II X4 635 2.90GHz AM3 BOX
Vagy ez: AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX Black Edition
Esetleg ha tudtok 19-21 körül jobb am3-as procit, azt is megnézem... főleg játékra lenne természetesen 😜
Szia!
28ért tudsz venni Phenom II X4 955 BE -t (alapórajel 3.2 GHz) ami az egyik legjobb ár-érték arányú proci a piacon. Szorzózármentes ,így ha később vagy most kéne nagyobb teljesítmény akkor mehet neki az OC nyugodtan. (ahhoz viszont érdemes cserélni a hűtőt , de egész olcsón ki lehet jönni vagy egy CM TX3-al 5 ezerért, vagy 8ezerért egy CM Hyper 212 Plus, viszont meg kell nézni befér-e a házba).
az mért van hogy felteszem a direct x 9.0c-t és nem érzékeli hogy felraktam?
pedig végigmegy a telepítés is meg minden,de mégsincs fent.pedig a végén ki is irja hogy használatra kész.
ha ujrainditom akkor se jó
vga driver kártyájáról meg egyáltalán el se indul
Termi írta:
Esetleg ha tudtok 19-21 körül jobb am3-as procit, azt is megnézem... főleg játékra lenne természetesen 😜
Phenom II X2 555-lehet 4magositani,de ahhoz olyan alaplap is kel,az 560-nemtom lehet e,de ha lehet ,és a lapod is képes a magfeloldásra akkor mindenképp az 560-as Phenomot.
LagMatyi írta:
Hello,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a külső merevlemezek mennyire jók, megbízhatóak, és hogyan kell csatlakoztatni a géphez?
Megbízhatók,1.5 éve használok egy Western-Digital Elementst.
USB 2.0/3.0 csatisak álltalában.
És még az a kérdésem hogy láttam valami olyasmit hogy létezik 2,5" és 3,5", ezek között mi a különbség? Meg egy külső merevlemez kb mekkora és mennyire nehéz? Csak hogy le ne szakadjon ha oldalt van
Az alaplapon külön vannak az USB 3 portok. Általában más színnel jelölik, kék vagy piros vagy akármilyen más színnel. A ház usb portjait az alaplapra a 9 tűs csatlakozóra tudod kötni. Azok USB 2-esek lesznek.
Egy olyan háznál aminek nincs USB 3.0 kimenete, annál hogy oldom meg, hogy tudjam használni az USB 3.0-ás eszközöket. (az alaplapon van USB 3.0)
Ugye a ház hátsó részén az a lemez amin vannak az USB portok az az alaplaphoz tartozik? Ez esetben csak oda kell bedugni 😀.
amugy ha vonalas, akkor nezd meg a kabelt eleg jol bedugtad-e, nem lotyog-e? ha igen, akkor szedd ki, fujd ki a csaatlakozot, es tedd vissza.
Ha akkor is, akkor ezt a monitor oldalan is meg kell nezni (marmit hogy abba hol csatlakozik a kabel) Vagy ha az is, jo, akkor a monitor hibas.
a pontot vedd ki belole csak a csillag miatt tettem be.
Szorakoztatas ful alatt vannak erositok meg hangfalak
(nem a legolcsobb, de legalabb nem szemetet adnak, meg el lehet intezni a garit (nemugy mint par 1. helyen levo argep boltnal, ami 1 het mulva nem letezik), meg segitenek, inteznek)
mert akkor nem olyat veszek
ha nem veszek aktiv subwofert erositovel 😆
Egy 5.1es hangfal megfelelő REALTEK ALC 662 @ intel 82801 GB ICH7 hangkartyahoZ?????
Lefuttatom és meglátjuk mi lesz!😀
Frissítem is!😀
Vki segítsen!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
rendben,köszönöm, és még csak annyi hogy mely gyártók megbízhatóak külső merevlemezek esetén
Western Digitalt vegyel! vagy samsungot meg esetleg, amig meg van!
Szia!
28ért tudsz venni Phenom II X4 955 BE -t (alapórajel 3.2 GHz) ami az egyik legjobb ár-érték arányú proci a piacon. Szorzózármentes ,így ha később vagy most kéne nagyobb teljesítmény akkor mehet neki az OC nyugodtan. (ahhoz viszont érdemes cserélni a hűtőt , de egész olcsón ki lehet jönni vagy egy CM TX3-al 5 ezerért, vagy 8ezerért egy CM Hyper 212 Plus, viszont meg kell nézni befér-e a házba).
pedig végigmegy a telepítés is meg minden,de mégsincs fent.pedig a végén ki is irja hogy használatra kész.
ha ujrainditom akkor se jó
vga driver kártyájáról meg egyáltalán el se indul
Phenom II X2 555-lehet 4magositani,de ahhoz olyan alaplap is kel,az 560-nemtom lehet e,de ha lehet ,és a lapod is képes a magfeloldásra akkor mindenképp az 560-as Phenomot.
Hello,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a külső merevlemezek mennyire jók, megbízhatóak, és hogyan kell csatlakoztatni a géphez?
Megbízhatók,1.5 éve használok egy Western-Digital Elementst.
USB 2.0/3.0 csatisak álltalában.
És még az a kérdésem hogy láttam valami olyasmit hogy létezik 2,5" és 3,5", ezek között mi a különbség? Meg egy külső merevlemez kb mekkora és mennyire nehéz? Csak hogy le ne szakadjon ha oldalt van
Ugye a ház hátsó részén az a lemez amin vannak az USB portok az az alaplaphoz tartozik? Ez esetben csak oda kell bedugni 😀.
az a megmagyarázhatatlan hogy driver nélkül hogy futottak a játékok 😆
Nah most meg a 1024x768 as felbontás olyan mint a 1280x720 ez mi ez?😆
😆DDD szép egy gép lehet, hát van amikor felismeri a rendszer a VGA-t, nekem a 9600pro VGA-t ismerte fel.
Nah most meg a 1024x768 as felbontás olyan mint a 1280x720 ez mi ez?😆
Felraktam 1 drivert most már én se látok a képen semmit 😆
ki van nagyitva, meg ra control +-oztam is, de nem latok semmit.
én 2 nagyon halvány vonalat látok szemüvegbe, h nincs rajtam akkor nem, de lehet hogy a pixelt látom
Ha akkor is, akkor ezt a monitor oldalan is meg kell nezni (marmit hogy abba hol csatlakozik a kabel) Vagy ha az is, jo, akkor a monitor hibas.
azt hogy olyan vonalas!
én ha elnézek onan akkor látok 2 vonalat csak. a szemem sarkábol szó szerint.
nagyítsátok ki
Vagy monitor, vagy szem problema 😆