Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lizard avatar
138ezert már igen ütős konfigot lehet összehozni, felesleges azt a pénzt csak VGA-ra költeni.
0
0
0
0
Ferrari avatar
sztem vegyél egy kicsit gyengébb karit egy jobb procit és egy jobb tápot.
0
0
0
0
dduso avatar
Akkor mégis miet vegyek?
0
0
0
0
jumbo avatar
dduso írta:
nem de az árakkal nem vok tisztában. kb 60 70 ezer legyen

még ahhoz is kevés a proci és a 400-as táp is amit ebben a kategoriában lehet kapni
0
0
0
0
jumbo avatar
dduso írta:
Hali! Le szeretném cserélni a videókártyámat. 138 ezer forintot szánok rá. Előre is thx

hát 138 ezerért elég jó kártyát lehet kapni,de azt azzal a géppel soha nem fogod kihajtani.Kicsit kicsi a proci ahoz,és szerintem /bár nem irtad/ a tápod is kicsi lesz.A jelenlegi tápodat olyan 350-400W saccolom meg,az pedig kevés lesz egy [LINK]
kártyának!!!!😕
0
0
0
0
dduso avatar
nem de az árakkal nem vok tisztában. kb 60 70 ezer legyen
0
0
0
0
Ferrari avatar
dduso írta:
Hali! Le szeretném cserélni a videókártyámat. 138 ezer forintot szánok rá. Előre is thx

és csak a VGA-ra szánsz 138 ezret???
0
0
0
0
dduso avatar
0
0
0
0
jumbo avatar
eleminator írta:
4850 helyett inkább ha még kapható valahol 4770-et vennék! olcsóbb, keveset fogyaszt, s majdnem úgyan olyan jó a tesztek alapján, s később vehetsz bele még egyett! jobban jössz majd ki pénzben és teljesítményben is!

a 4770-esen nincs HDMI,nincs 1 GB-os versió,és mellesleg pm-ben már a 4870-esnél járunk😉
[LINK]
0
0
0
0
eleminator avatar
4850 helyett inkább ha még kapható valahol 4770-et vennék! olcsóbb, keveset fogyaszt, s majdnem úgyan olyan jó a tesztek alapján, s később vehetsz bele még egyett! jobban jössz majd ki pénzben és teljesítményben is!
0
0
0
0
jumbo avatar
sarosika írta:
Gigabyte GV-R485MC-1GH vagy GV-R485OC-1GH
szerintetek?
http://www.giga-byte.hu/global/hu/pages/vga_20080718_gamerhud/tech_20080718_gamerhud.htm

én a helyedben egy jobb hütéssel vennék egy ilyen vga-t
és nem utolsó sorban más tipusok erösebbek.
Mondjuk nézz egy Vapor-X est,mint az enyém.
[url]http://www.interevo.hu/catalog.php?category_id=5&product_id=1652[/url]
0
0
0
0
Lizard avatar
Sapphire-t vagy Gigabyte-t válassz szerintem is
0
0
0
0
no avatar
Gigabytenak van az a gamer hud-ja azzal is tudok vmit húzni nem?
0
0
0
0
tooth9 avatar
Nekem MSI van, OC-s, én azt javaslom, mert alapból húzott! 😃
0
0
0
0
Roland avatar
nekem is GIGABYTE van 😆
0
0
0
0
eleminator avatar
sarosika írta:
én meg 4850 estveszek 1 gigást. márka ajánlatokat kérnék (nekem teccik: Gigabyte, Asus, Msi)
köszi

Ár/érték Arányban a Gigabyte vagy a Sapphire-t javaslom!
0
0
0
0
no avatar
én meg 4850 estveszek 1 gigást. márka ajánlatokat kérnék (nekem teccik: Gigabyte, Asus, Msi)
köszi
0
0
0
0
damaged avatar
köszi a segitséget fiuk maradok az ati HD4890 már multkor is nézegettem csak akkor még nem volt pénzem 😆 na majd meglátom még tesóm hazajön és megbeszéljük kösz a segitséget fiuk 😉 pff tényleg azt megkellene várni b***ki 😆 akkor lehet várok még egy ideig ez eszembe se jutott kösz admin 😉
0
0
0
0
Rottweiler avatar
eleminator írta:
Azt tudom, de pártatlanul irtam most az egyszer, hogy kinek mi az izlése, hosszabb távra mindenképp 4890-est javaslom jelen állás szerint, ha sűrgősen kell, hanem, akkor rakosgatnék még fél évet, hogy kijöjjenek a dx 11-es vga-k!

én se mondhattam volna szebben😃
0
0
0
0
eleminator avatar
Azt tudom, de pártatlanul irtam most az egyszer, hogy kinek mi az izlése, hosszabb távra mindenképp 4890-est javaslom jelen állás szerint, ha sűrgősen kell, hanem, akkor rakosgatnék még fél évet, hogy kijöjjenek a dx 11-es vga-k!
0
0
0
0
Rottweiler avatar
ha GTX260 vs HD4890 akkor mindenképpen az atit ajánlom mert a GTX260 kb a HD4870 szintjén van és "csak" 896MB ramja van az atinak viszont 1giga.
0
0
0
0
eleminator avatar
damaged írta:
Ujj Vga szeretnék venni van rá 50 ezrem miet ajánlanátok és játékra kellene 😀

Én az alábbi VGA-kat ajánlanám! Mindkét háztól:

[LINK]

[LINK]

Lehetőleg maradjon a márka is!
0
0
0
0
tooth9 avatar
Sapphire 4870 1GB DDR5 VAPOR-X - ez 45.000 Ft kerekítve.
vagy ez
Gigabyte 4890 1GB DDR5 (R489-1GH-B) - ez 50.100 Ft
A 4890-el nagyon jól jársz ha azt veszed. 😉
vagy ha nVidi-át akarsz, akkor GTX 260, ez olyan 45-50ezer körül van. 😀
0
0
0
0
damaged avatar
Ujj Vga szeretnék venni van rá 50 ezrem miet ajánlanátok és játékra kellene 😀
0
0
0
0
no avatar
gondoltam csak biztos aartam benne lenni
kösz
0
0
0
0
Lizard avatar
sarosika írta:
na jó de melyiket az oc-t vagy az mc-t?
aktív vagy paszzív?

Természetesen az aktívat vedd meg!
0
0
0
0
no avatar
na jó de melyiket az oc-t vagy az mc-t?
aktív vagy paszzív?
0
0
0
0
tooth9 avatar
Szerintem ez nagyon jó VGA. Nem fogsz benne csalódni, ha megveszed. 😉
0
0
0
0
no avatar
Gigabyte GV-R485MC-1GH vagy GV-R485OC-1GH
szerintetek?
http://www.giga-byte.hu/global/hu/pages/vga_20080718_gamerhud/tech_20080718_gamerhud.htm
0
0
0
0
zelcsi avatar
terhelt fogyasztása 190W!!!!!!!kevés lesz a táp!
0
0
0
0
zelcsi avatar
nem tudom pontosan de 100 felett!alapon!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Mennyit is szopik egy olyan VGA?
0
0
0
0
zelcsi avatar
az csak egy dolog,de a táp is karcsú lesz!és az sajnos biztos!
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Huh, tényleg. A procija lehet hogy kicsit visszafogja majd a VGA-t. 😃 Vagy a VGA igencsak megfogja dolgoztatni a procit. 😃
0
0
0
0
zelcsi avatar
na igen!de most néztem,ki fogja hajtani a procid rendesen?
0
0
0
0
Zaktarada avatar
Csak az a baj hogy egy 280-as 70 felett kezdődik.
4890-est meg 51.600 ért veszem😊
0
0
0
0
zelcsi avatar
én inkább gtx 280-ra cseréltem volna!de ez sem rossz!sőt!
0
0
0
0
Zaktarada avatar
Én most cserélem le a 8800 gt-t egy asus 4890-re.
szerintetek?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Azt mondják hogy aki a jövőt is figyelembe veszi az ATI-t vesz. De ez tőled függ, hogy ati-t vagy nvidia-t veszel. Amelyik jobban tetszik. 😃
0
0
0
0
no avatar
Tőletek is megkérdem a biztonság kedvéért ati vagy inkább nvidia?😉 mert tönkrement a gts 250-es videókártyám és nem tom miet vegyek.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Elég a GTA4-nek az 512-es is de természetesen jobb az 1GB.
Amúgy épp múltkor olvastam hogy a 4770 nagyon fain kis VGA, és egész olcsó. 😃
0
0
0
0
no avatar
Plujko írta:
És ha olyan atit veszek akkor milyen fajtát? pl: sapphire,powercolor stb.
sapphire-t és vapor x legyen
0
0
0
0
no avatar
És ha olyan atit veszek akkor milyen fajtát? pl: sapphire,powercolor stb.
0
0
0
0
jumbo avatar
sarosika írta:
JUMBO: mért 4850 és nem 4770 (gépem adatainál már 4770 van bent mert kíváncsi voltam hmennek majd a játékok igazából még 7300gt-m van demindegy) szóval melyik melett milyen érv szól? meg ha értesz hozzá :Magórajel és Memória órajel melyiknek mennyi körül kell mozognia és minél nagyobb a két érték annál jobb avgy jelentéktelen?

csak azért nem 4770 mert "csak" 512-es,és itt azt kérdezték hogy amin jól fut a GTA 4.És az pedig igényli az 1GB ot./
0
0
0
0
no avatar
JUMBO: mért 4850 és nem 4770 (gépem adatainál már 4770 van bent mert kíváncsi voltam hmennek majd a játékok igazából még 7300gt-m van demindegy) szóval melyik melett milyen érv szól? meg ha értesz hozzá :Magórajel és Memória órajel melyiknek mennyi körül kell mozognia és minél nagyobb a két érték annál jobb avgy jelentéktelen?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció