Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem de az árakkal nem vok tisztában. kb 60 70 ezer legyen
még ahhoz is kevés a proci és a 400-as táp is amit ebben a kategoriában lehet kapni
Hali! Le szeretném cserélni a videókártyámat. 138 ezer forintot szánok rá. Előre is thx
hát 138 ezerért elég jó kártyát lehet kapni,de azt azzal a géppel soha nem fogod kihajtani.Kicsit kicsi a proci ahoz,és szerintem /bár nem irtad/ a tápod is kicsi lesz.A jelenlegi tápodat olyan 350-400W saccolom meg,az pedig kevés lesz egy [LINK]
kártyának!!!!😕
Hali! Le szeretném cserélni a videókártyámat. 138 ezer forintot szánok rá. Előre is thx
és csak a VGA-ra szánsz 138 ezret???
4850 helyett inkább ha még kapható valahol 4770-et vennék! olcsóbb, keveset fogyaszt, s majdnem úgyan olyan jó a tesztek alapján, s később vehetsz bele még egyett! jobban jössz majd ki pénzben és teljesítményben is!
a 4770-esen nincs HDMI,nincs 1 GB-os versió,és mellesleg pm-ben már a 4870-esnél járunk😉
[LINK]
Gigabyte GV-R485MC-1GH vagy GV-R485OC-1GH
szerintetek?
http://www.giga-byte.hu/global/hu/pages/vga_20080718_gamerhud/tech_20080718_gamerhud.htm
én a helyedben egy jobb hütéssel vennék egy ilyen vga-t
és nem utolsó sorban más tipusok erösebbek.
Mondjuk nézz egy Vapor-X est,mint az enyém.
[url]http://www.interevo.hu/catalog.php?category_id=5&product_id=1652[/url]
én meg 4850 estveszek 1 gigást. márka ajánlatokat kérnék (nekem teccik: Gigabyte, Asus, Msi)
köszi
Ár/érték Arányban a Gigabyte vagy a Sapphire-t javaslom!
köszi
Azt tudom, de pártatlanul irtam most az egyszer, hogy kinek mi az izlése, hosszabb távra mindenképp 4890-est javaslom jelen állás szerint, ha sűrgősen kell, hanem, akkor rakosgatnék még fél évet, hogy kijöjjenek a dx 11-es vga-k!
én se mondhattam volna szebben😃
Ujj Vga szeretnék venni van rá 50 ezrem miet ajánlanátok és játékra kellene 😀
Én az alábbi VGA-kat ajánlanám! Mindkét háztól:
[LINK]
[LINK]
Lehetőleg maradjon a márka is!
vagy ez
Gigabyte 4890 1GB DDR5 (R489-1GH-B) - ez 50.100 Ft
A 4890-el nagyon jól jársz ha azt veszed. 😉
vagy ha nVidi-át akarsz, akkor GTX 260, ez olyan 45-50ezer körül van. 😀
kösz
na jó de melyiket az oc-t vagy az mc-t?
aktív vagy paszzív?
Természetesen az aktívat vedd meg!
aktív vagy paszzív?
szerintetek?
http://www.giga-byte.hu/global/hu/pages/vga_20080718_gamerhud/tech_20080718_gamerhud.htm
4890-est meg 51.600 ért veszem😊
szerintetek?
Amúgy épp múltkor olvastam hogy a 4770 nagyon fain kis VGA, és egész olcsó. 😃
És ha olyan atit veszek akkor milyen fajtát? pl: sapphire,powercolor stb.
JUMBO: mért 4850 és nem 4770 (gépem adatainál már 4770 van bent mert kíváncsi voltam hmennek majd a játékok igazából még 7300gt-m van demindegy) szóval melyik melett milyen érv szól? meg ha értesz hozzá :Magórajel és Memória órajel melyiknek mennyi körül kell mozognia és minél nagyobb a két érték annál jobb avgy jelentéktelen?
csak azért nem 4770 mert "csak" 512-es,és itt azt kérdezték hogy amin jól fut a GTA 4.És az pedig igényli az 1GB ot./