Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
veletlenul nem nemet gyartmany a hangfal?
mert akkor lehet hogy bele van epitve egy vevo, ami csak a nemet politikai radiot veszi 😃

most mas nem jut eszembe 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
van WIFIM-is de ha kihúzom akkor is szól 😃 igen idegesítő 😆

amúgy filmnézéskor tökjó mikor egyszercsak elkezd szólni a rádió 😆 és elnyomja néha a film hangját 😃 de szerencsére max 1-2mp-re... játékoknál is elég zavaró...
0
0
0
0
niteforce avatar
Gerdzso írta:
van 5.1-es hangcuccom... na az lenne a baj hogy néha(ált ha sokat megy a gép - és főleg este) szól rajta a rádió(vmi német sz.r) ezt hogyan lehet megoldani?

ezt nem ertem..

csak ugy magatol semmifele fejegyseg meg antenna nelkul elkezd rajta szolni a radio? vagy mi? 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
van 5.1-es hangcuccom... na az lenne a baj hogy néha(ált ha sokat megy a gép - és főleg este) szól rajta a rádió(vmi német sz.r) ezt hogyan lehet megoldani?
0
0
0
0
Flash avatar
berki_zsolt írta:
hedzsooo írta:
berki_zsolt írta:
Milyen progikkal tudok tesztelni egy procit?
Gyorba kellene, míg nem szedem szét a gépet, mert az egyik haveromnak lehet, hogy besült a cpu-ja. 😲

Zsolti, ha besult, akkor mar mit tesztelsz rajta ?! Az kuka akkor ! 😆 😂

Viszont ha meg epsegben van, akkor jo erre az IntelBurn nevu tesztprogi, az pont arra jo, amire TasiAdam is gondolt. 😉

Elég nehezen tudom elhinni, hogy egy új, 2-szer használt processzor meghal úgy, hogy a szervízben jónak találták. 😆

Procitetsztre ott az "Intel Processor Diagnostic Tool".
Az teszteli a proci összes részét.
0
0
0
0
BiGame avatar
Ahha, mivel 7-Zip-et ír, gondom azzal van gondja, de sztem fenn sincs csak a winrar, szal nemértem!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
BiGame írta:
Hali, fel akarom rakni az új drivert az nvidia GT220-amhoz, de azt írja ki, h "No 7-Zip archive", ez mi?

az nvidia oldalárol szetted le? ha igen akkor a winzip vagy winrar a hibás
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali, fel akarom rakni az új drivert az nvidia GT220-amhoz, de azt írja ki, h "No 7-Zip archive", ez mi?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
hedzsooo írta:
berki_zsolt írta:
Gyorba kellene, míg nem szedem szét a gépet, mert az egyik haveromnak lehet, hogy besült a cpu-ja. 😲

Viszont ha meg epsegben van, akkor jo erre az IntelBurn nevu tesztprogi, az pont arra jo, amire TasiAdam is gondolt. 😉

Elég nehezen tudom elhinni, hogy egy új, 2-szer használt processzor meghal úgy, hogy a szervízben jónak találták. 😆
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
berki_zsolt írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
úúú baszus... régn tudtam a nevét valami stressz program. Elvileg a memória és a proci öszhangját nézi és hogy menyire stabil.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
hnemaria avatar
Flash írta:
Ha a VGA-m ciripel, meg sípol terhelés alatt, az elég ok a garanciáztatásra?

természetes ha sipol, de játék alatt nem szabad neki... pl intoknál, vagy játékbeli vidiknél ahol 151512 fps ed van, lehet hogy sipol... csak valamelyik kondenzátor...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
Flash írta:

igen szerintem

nekem is, igaz nem mai kutya
0
0
0
0
niteforce avatar
Flash írta:

igen szerintem
0
0
0
0
Flash avatar
0
0
0
0
gacso avatar
forestgreen írta:
Hali!

Haver hívott, hogy problémája van.

Usb-s merevlemezre akar másolni hd filmeket. Hely van rajta, de mégi azt írja, hogy megtelt. Dvd iso-kat simán tud másolni, de nagyobb fájlokat nem... Mi lehet a baj?

szerintem próbálja meg megformázni😃 nekem is ez segített😃
0
0
0
0
forestgreen avatar
Hali!

Haver hívott, hogy problémája van.

Usb-s merevlemezre akar másolni hd filmeket. Hely van rajta, de mégi azt írja, hogy megtelt. Dvd iso-kat simán tud másolni, de nagyobb fájlokat nem... Mi lehet a baj?
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
ja akkor ezek szerint mégis 800mhz? Köszi akkor nem húzom, jövő nyárig elég lesz ez is 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Hungarian13 írta:
Oké itt 400-at mutat alapban és írja is hogy ''nyugalmi'' pontban kevesebbet mutat és menjek a sensors fülre. Rámentem és ott is csak 390 mhz az órajele még a memóriának. De ha én a neten olyat találtam h 800mhz-es a memória órajel akkor az ugye azt jelenti, hogyha játszom akk 800mhz-ig el tud menni ugye?

Megnéztem és játék közben sem megy fel 400mhz-en felülre. De miért? Ennyire nem gyenge azért dobozában is több van írva. Meg ha annyira kevés lenne akkor nem bírná az Assassins Creed Brotherhoodot sem maxon. Mi a bibi?

Valaki elmondaná, hogy lehet húzni a memória órajelét?

Mert olyan mintha a gyári órajel alatt futna (mivel a gyári 800mhz és enyém meg fut 400mhz-en -.-)
a progik általában a valós órajelent mutatják, míg a kártya adatainál az effektívet szokták megadni, ami jelen esetben a DDR2 miatt a valódi kétsszerese
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Oké itt 400-at mutat alapban és írja is hogy ''nyugalmi'' pontban kevesebbet mutat és menjek a sensors fülre. Rámentem és ott is csak 390 mhz az órajele még a memóriának. De ha én a neten olyat találtam h 800mhz-es a memória órajel akkor az ugye azt jelenti, hogyha játszom akk 800mhz-ig el tud menni ugye?

Megnéztem és játék közben sem megy fel 400mhz-en felülre. De miért? Ennyire nem gyenge azért dobozában is több van írva. Meg ha annyira kevés lenne akkor nem bírná az Assassins Creed Brotherhoodot sem maxon. Mi a bibi?

Valaki elmondaná, hogy lehet húzni a memória órajelét?

Mert olyan mintha a gyári órajel alatt futna (mivel a gyári 800mhz és enyém meg fut 400mhz-en -.-)
0
0
0
0
Lizard avatar
Hungarian13 írta:
Emberek! Hol tudnám megnézni a videókártyám gpu és memória órajelét?

Mert ugye nekem ATI RADEON 4650 van de abból is van sokfajta a neten és mindnél más az órajel is... Nem tudom eldönteni melyik ugyanolyan mint az enyém.

A ccc-ben az overdrive fül alatt, vagy a gpu-z nevű progival!
[LINK]
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Emberek! Hol tudnám megnézni a videókártyám gpu és memória órajelét?

Mert ugye nekem ATI RADEON 4650 van de abból is van sokfajta a neten és mindnél más az órajel is... Nem tudom eldönteni melyik ugyanolyan mint az enyém.
0
0
0
0
no avatar
óhh basszus pedig tök bezsongtam 😃 De van 32Gb-os is az 5000Ft-al drágább.De gondolom akkor az sem lenne elég neki 😞
0
0
0
0
hnemaria avatar
16 gb os ssd, hát a 32 bitesnek talán, de akkor csak a windowst, és csakis azt kell rátenned, pl messenger office stb t nem, mert akkor már kicsi... 64 bites windowsnál 2-3 honap alatt a windowsban található winsxs mapppa 7-8 gb re is felduzzadhat, így szerintem ahhoz kevés 😀
0
0
0
0
madchief avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Szerintetek Egy 16gb-os SSD Elég lenne a Win 7-nek?Mert Találtam egy 16GB-os Kingstont az árgépen mindössze 10.800Ft-ért és ha elég lenne akkor ősszel vennék azt is akkor 😀 Előre is köszi Üdv

Nem lenne neki elég😕
Én 30GB-s partícióra raktam fel de betelt és csak 200kb szabad hely volt 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Szerintetek Egy 16gb-os SSD Elég lenne a Win 7-nek?Mert Találtam egy 16GB-os Kingstont az árgépen mindössze 10.800Ft-ért és ha elég lenne akkor ősszel vennék azt is akkor 😀 Előre is köszi Üdv
0
0
0
0
gisti avatar
hát jó majd nézek egy élö tesztet rola azt majd ki derül kb 2 hét
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát itt nem de lehet hogy reggel van http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_560_ti/gtx_460_turbo_edition.html

Még abban a tesztben is bőven a 6870 fölött van...
[LINK]
0
0
0
0
gisti avatar
hát itt nem de lehet hogy reggel van http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_560_ti/gtx_460_turbo_edition.html
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát tesztek alapját a Radeon HD 6870 jobb

😆 Valamit nagyon elnéztél. Az 560Ti közel a 6950 szintjén van.
0
0
0
0
gisti avatar
hát tesztek alapját a Radeon HD 6870 jobb
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát egy 50.000

GTX560Ti
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
helló mindenki lenne egy kérdésem. a gépembe milyen vidkarit ajálotok?

Attól függ, mi az értékhatár? 😀
0
0
0
0
gisti avatar
helló mindenki lenne egy kérdésem. a gépembe milyen vidkarit ajálotok?
0
0
0
0
no avatar
Miért van az hogy a bal hangszóróm recsegő szerű hangot ad ki?
A jobbal semmi gond sincs, és a naggyal sincs.
Már megigazítottam a kábeleket, kihúztam, bedugtam de semmi... illetve egyszer abbahagyta, másnap ismét folytatta... :/ valaki?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Synda nem modod h kint dollár van? 😆 de így egyszerűbb volt és ott van h PL: vagyis Például!! lehetett volna mondani már vidkarit is ez jutott eszembe, ja tök mindegy h itt 24ezer amcsiba akkor is olyan 100 dollár (csakhogy megnyugodj) mikor a hd6790tesztelték akkor volt 120dollár (21600 Ft) szal akkor most mivan?? csak olcsóbb még így is.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát az biztos hogy olcsóbb, de posta költséggel kb ugyan ott vagy, annak éri meg aki hosszabb ideig van kint pld: munka és akkor vesz gépet, de négyszeres ár már nincsen, sztem nem is volt, eltérés olyan 4-8 ezer Ft az Áfa meg ilyenek miatt, tehát mígy Amcsiba HD5770 24-6 ezer FT addig itt, 30-32 ezer ft.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
na meg persze a garancia is problémás...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Persze hogy olcsóbban meglehet szerezni, csak a kiszállitás miatt ugyanott vagy. Bár ott nagyobb a választék, de ha nem éppen ott vagy ahol venni szeretnéd akkor elég drága kihozatni 😕
0
0
0
0
Ebort avatar
Hello!

Ne haragudjatok, hogy ide írom, de nem tudtam hova kéne...
Azt olvastam régebben egy fórumon, hogy egy srác 150 ezerért megkapta külföldön (Hollandiában) azt a gépet ami drága kis hazánkban kb négyszázezer. Azóta mondjuk változott az euró árfolyama, ma is külföldön valahol olcsóbban meglehet szerezni alkatrészeket? Ti mit tudtok?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ma vettem egy hdmi kábelt. A monitorom fullHD-s, natívan van rajta hdmi csatlakozó, a grafikus kártyámon szintén. Összekötöttem a kábellel a monitort a géppel, megy is, de nem tölti ki a képet, bárhogyan is állítgatom a felbontást. Kérem valaki írja le mi lehet a probléma.

Szerk.:
Probléma megoldva, CCC-ben kellett a méretezési beállításokban 15%-ot feljebb csúsztatni.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos írta:
Jah bocsi! 😃 Nekem az integráltról egyből a videókártya ugrott be! 😃

Na megnéztem a BIOS-ban ezt dolgot. Csak annyit találtam a hanggal kacsolatban, ogy azalia codec, és az auto-ra volt téve.

ok ok 😃 semmi 😉

na ezt majd megnézem és kipróbálom majd jelentkezem 😀
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudom ezt értem is, de meg lehet csinálni... csak arra voltam kiváncsi h h... am stratégiai játékhoz tökéletes a 2 monitor.. nem is bc2-höz gondoltam. de mind1 már mert szétbontottam
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudom h 3 monitorral lenne az igazi, de 2-vel is meg lehet csinálni, itt az oldalon is láttam valkinél 4870-el ilyen rendszert. 😀 de annyira nem fontos, ugyis csak kipróbálni akartam 😀 de windows alatt meggyőzött 😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
nem.
1920x1080 a max.
mondjuk eddig még csak dirt2-be próbáltam
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Felbontást nemtudod beállítani nagyobba?
0
0
0
0
pakai93 avatar
összekötöttem 2 monitort, windows alatt tökéletesen együttműködik a 2 monitor, de játékok alatt csak az egyik üzemel, a másik pedig az asztalt mutatja... valakinek vmi ötlet?
0
0
0
0
meyky avatar
sziasztok!

Gondom lenne. Van egy logitech formula vibration fedback kormányom kaptam egy g25-ös váltót. Nem tudnám valahogy bespékelni mellé? PL.: Com-Usb átalakítóval? sűrgős lenne köszi!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció