Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
BiGame írta:
Hali, fel akarom rakni az új drivert az nvidia GT220-amhoz, de azt írja ki, h "No 7-Zip archive", ez mi?

az nvidia oldalárol szetted le? ha igen akkor a winzip vagy winrar a hibás
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali, fel akarom rakni az új drivert az nvidia GT220-amhoz, de azt írja ki, h "No 7-Zip archive", ez mi?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
hedzsooo írta:
berki_zsolt írta:
Milyen progikkal tudok tesztelni egy procit?
Gyorba kellene, míg nem szedem szét a gépet, mert az egyik haveromnak lehet, hogy besült a cpu-ja. 😲

Zsolti, ha besult, akkor mar mit tesztelsz rajta ?! Az kuka akkor ! 😆 😂

Viszont ha meg epsegben van, akkor jo erre az IntelBurn nevu tesztprogi, az pont arra jo, amire TasiAdam is gondolt. 😉

Elég nehezen tudom elhinni, hogy egy új, 2-szer használt processzor meghal úgy, hogy a szervízben jónak találták. 😆
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
berki_zsolt írta:
Gyorba kellene, míg nem szedem szét a gépet, mert az egyik haveromnak lehet, hogy besült a cpu-ja. 😲

Zsolti, ha besult, akkor mar mit tesztelsz rajta ?! Az kuka akkor ! 😆 😂

Viszont ha meg epsegben van, akkor jo erre az IntelBurn nevu tesztprogi, az pont arra jo, amire TasiAdam is gondolt. 😉
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
úúú baszus... régn tudtam a nevét valami stressz program. Elvileg a memória és a proci öszhangját nézi és hogy menyire stabil.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
0
0
0
0
hnemaria avatar
Flash írta:
Ha a VGA-m ciripel, meg sípol terhelés alatt, az elég ok a garanciáztatásra?

természetes ha sipol, de játék alatt nem szabad neki... pl intoknál, vagy játékbeli vidiknél ahol 151512 fps ed van, lehet hogy sipol... csak valamelyik kondenzátor...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
Flash írta:

igen szerintem

nekem is, igaz nem mai kutya
0
0
0
0
niteforce avatar
Flash írta:

igen szerintem
0
0
0
0
Flash avatar
0
0
0
0
gacso avatar
forestgreen írta:
Hali!

Haver hívott, hogy problémája van.

Usb-s merevlemezre akar másolni hd filmeket. Hely van rajta, de mégi azt írja, hogy megtelt. Dvd iso-kat simán tud másolni, de nagyobb fájlokat nem... Mi lehet a baj?

szerintem próbálja meg megformázni😃 nekem is ez segített😃
0
0
0
0
forestgreen avatar
Hali!

Haver hívott, hogy problémája van.

Usb-s merevlemezre akar másolni hd filmeket. Hely van rajta, de mégi azt írja, hogy megtelt. Dvd iso-kat simán tud másolni, de nagyobb fájlokat nem... Mi lehet a baj?
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
ja akkor ezek szerint mégis 800mhz? Köszi akkor nem húzom, jövő nyárig elég lesz ez is 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Hungarian13 írta:
Oké itt 400-at mutat alapban és írja is hogy ''nyugalmi'' pontban kevesebbet mutat és menjek a sensors fülre. Rámentem és ott is csak 390 mhz az órajele még a memóriának. De ha én a neten olyat találtam h 800mhz-es a memória órajel akkor az ugye azt jelenti, hogyha játszom akk 800mhz-ig el tud menni ugye?

Megnéztem és játék közben sem megy fel 400mhz-en felülre. De miért? Ennyire nem gyenge azért dobozában is több van írva. Meg ha annyira kevés lenne akkor nem bírná az Assassins Creed Brotherhoodot sem maxon. Mi a bibi?

Valaki elmondaná, hogy lehet húzni a memória órajelét?

Mert olyan mintha a gyári órajel alatt futna (mivel a gyári 800mhz és enyém meg fut 400mhz-en -.-)
a progik általában a valós órajelent mutatják, míg a kártya adatainál az effektívet szokták megadni, ami jelen esetben a DDR2 miatt a valódi kétsszerese
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Oké itt 400-at mutat alapban és írja is hogy ''nyugalmi'' pontban kevesebbet mutat és menjek a sensors fülre. Rámentem és ott is csak 390 mhz az órajele még a memóriának. De ha én a neten olyat találtam h 800mhz-es a memória órajel akkor az ugye azt jelenti, hogyha játszom akk 800mhz-ig el tud menni ugye?

Megnéztem és játék közben sem megy fel 400mhz-en felülre. De miért? Ennyire nem gyenge azért dobozában is több van írva. Meg ha annyira kevés lenne akkor nem bírná az Assassins Creed Brotherhoodot sem maxon. Mi a bibi?

Valaki elmondaná, hogy lehet húzni a memória órajelét?

Mert olyan mintha a gyári órajel alatt futna (mivel a gyári 800mhz és enyém meg fut 400mhz-en -.-)
0
0
0
0
Lizard avatar
Hungarian13 írta:
Emberek! Hol tudnám megnézni a videókártyám gpu és memória órajelét?

Mert ugye nekem ATI RADEON 4650 van de abból is van sokfajta a neten és mindnél más az órajel is... Nem tudom eldönteni melyik ugyanolyan mint az enyém.

A ccc-ben az overdrive fül alatt, vagy a gpu-z nevű progival!
[LINK]
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Emberek! Hol tudnám megnézni a videókártyám gpu és memória órajelét?

Mert ugye nekem ATI RADEON 4650 van de abból is van sokfajta a neten és mindnél más az órajel is... Nem tudom eldönteni melyik ugyanolyan mint az enyém.
0
0
0
0
no avatar
óhh basszus pedig tök bezsongtam 😃 De van 32Gb-os is az 5000Ft-al drágább.De gondolom akkor az sem lenne elég neki 😞
0
0
0
0
hnemaria avatar
16 gb os ssd, hát a 32 bitesnek talán, de akkor csak a windowst, és csakis azt kell rátenned, pl messenger office stb t nem, mert akkor már kicsi... 64 bites windowsnál 2-3 honap alatt a windowsban található winsxs mapppa 7-8 gb re is felduzzadhat, így szerintem ahhoz kevés 😀
0
0
0
0
madchief avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Szerintetek Egy 16gb-os SSD Elég lenne a Win 7-nek?Mert Találtam egy 16GB-os Kingstont az árgépen mindössze 10.800Ft-ért és ha elég lenne akkor ősszel vennék azt is akkor 😀 Előre is köszi Üdv

Nem lenne neki elég😕
Én 30GB-s partícióra raktam fel de betelt és csak 200kb szabad hely volt 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Szerintetek Egy 16gb-os SSD Elég lenne a Win 7-nek?Mert Találtam egy 16GB-os Kingstont az árgépen mindössze 10.800Ft-ért és ha elég lenne akkor ősszel vennék azt is akkor 😀 Előre is köszi Üdv
0
0
0
0
gisti avatar
hát jó majd nézek egy élö tesztet rola azt majd ki derül kb 2 hét
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát itt nem de lehet hogy reggel van http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_560_ti/gtx_460_turbo_edition.html

Még abban a tesztben is bőven a 6870 fölött van...
[LINK]
0
0
0
0
gisti avatar
hát itt nem de lehet hogy reggel van http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_560_ti/gtx_460_turbo_edition.html
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát tesztek alapját a Radeon HD 6870 jobb

😆 Valamit nagyon elnéztél. Az 560Ti közel a 6950 szintjén van.
0
0
0
0
gisti avatar
hát tesztek alapját a Radeon HD 6870 jobb
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
hát egy 50.000

GTX560Ti
0
0
0
0
Cooley avatar
gisti írta:
helló mindenki lenne egy kérdésem. a gépembe milyen vidkarit ajálotok?

Attól függ, mi az értékhatár? 😀
0
0
0
0
gisti avatar
helló mindenki lenne egy kérdésem. a gépembe milyen vidkarit ajálotok?
0
0
0
0
no avatar
Miért van az hogy a bal hangszóróm recsegő szerű hangot ad ki?
A jobbal semmi gond sincs, és a naggyal sincs.
Már megigazítottam a kábeleket, kihúztam, bedugtam de semmi... illetve egyszer abbahagyta, másnap ismét folytatta... :/ valaki?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Synda nem modod h kint dollár van? 😆 de így egyszerűbb volt és ott van h PL: vagyis Például!! lehetett volna mondani már vidkarit is ez jutott eszembe, ja tök mindegy h itt 24ezer amcsiba akkor is olyan 100 dollár (csakhogy megnyugodj) mikor a hd6790tesztelték akkor volt 120dollár (21600 Ft) szal akkor most mivan?? csak olcsóbb még így is.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát az biztos hogy olcsóbb, de posta költséggel kb ugyan ott vagy, annak éri meg aki hosszabb ideig van kint pld: munka és akkor vesz gépet, de négyszeres ár már nincsen, sztem nem is volt, eltérés olyan 4-8 ezer Ft az Áfa meg ilyenek miatt, tehát mígy Amcsiba HD5770 24-6 ezer FT addig itt, 30-32 ezer ft.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
na meg persze a garancia is problémás...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Persze hogy olcsóbban meglehet szerezni, csak a kiszállitás miatt ugyanott vagy. Bár ott nagyobb a választék, de ha nem éppen ott vagy ahol venni szeretnéd akkor elég drága kihozatni 😕
0
0
0
0
Ebort avatar
Hello!

Ne haragudjatok, hogy ide írom, de nem tudtam hova kéne...
Azt olvastam régebben egy fórumon, hogy egy srác 150 ezerért megkapta külföldön (Hollandiában) azt a gépet ami drága kis hazánkban kb négyszázezer. Azóta mondjuk változott az euró árfolyama, ma is külföldön valahol olcsóbban meglehet szerezni alkatrészeket? Ti mit tudtok?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ma vettem egy hdmi kábelt. A monitorom fullHD-s, natívan van rajta hdmi csatlakozó, a grafikus kártyámon szintén. Összekötöttem a kábellel a monitort a géppel, megy is, de nem tölti ki a képet, bárhogyan is állítgatom a felbontást. Kérem valaki írja le mi lehet a probléma.

Szerk.:
Probléma megoldva, CCC-ben kellett a méretezési beállításokban 15%-ot feljebb csúsztatni.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos írta:
Jah bocsi! 😃 Nekem az integráltról egyből a videókártya ugrott be! 😃

Na megnéztem a BIOS-ban ezt dolgot. Csak annyit találtam a hanggal kacsolatban, ogy azalia codec, és az auto-ra volt téve.

ok ok 😃 semmi 😉

na ezt majd megnézem és kipróbálom majd jelentkezem 😀
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudom ezt értem is, de meg lehet csinálni... csak arra voltam kiváncsi h h... am stratégiai játékhoz tökéletes a 2 monitor.. nem is bc2-höz gondoltam. de mind1 már mert szétbontottam
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudom h 3 monitorral lenne az igazi, de 2-vel is meg lehet csinálni, itt az oldalon is láttam valkinél 4870-el ilyen rendszert. 😀 de annyira nem fontos, ugyis csak kipróbálni akartam 😀 de windows alatt meggyőzött 😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
nem.
1920x1080 a max.
mondjuk eddig még csak dirt2-be próbáltam
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Felbontást nemtudod beállítani nagyobba?
0
0
0
0
pakai93 avatar
összekötöttem 2 monitort, windows alatt tökéletesen együttműködik a 2 monitor, de játékok alatt csak az egyik üzemel, a másik pedig az asztalt mutatja... valakinek vmi ötlet?
0
0
0
0
meyky avatar
sziasztok!

Gondom lenne. Van egy logitech formula vibration fedback kormányom kaptam egy g25-ös váltót. Nem tudnám valahogy bespékelni mellé? PL.: Com-Usb átalakítóval? sűrgős lenne köszi!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah bocsi! 😃 Nekem az integráltról egyből a videókártya ugrott be! 😃

Na megnéztem a BIOS-ban ezt dolgot. Csak annyit találtam a hanggal kacsolatban, ogy azalia codec, és az auto-ra volt téve.
0
0
0
0
niteforce avatar
Furcsa. nekem amikor az elozo gepemben tonkrement az alaplapi hangkari, es vettem egy PCI-set, akkor csak beraktam, feltettem a drivert, kesz, mukodott. nem kellet nekem letiltani semmit, csak egyszeruen letorolni az integralt driveret (mielott betettem az ujat)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
hm? az integrált hangkarit kéne letiltani, mert addig nem ismeri fel a berakottat...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Bios-nak semmi köze a 64-bithez. De ha van egy VGA-d, akkor miért akarod letiltani az integráltat?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
háát köszi de sajna semmi ilyesmi nincs... van egy olyan hogy onborad valami és abba belemegyek akkor van ott olyan hogy HD audio de azt letiltom akk nincs hang, de ekkor se ismeri fel a kártyát, az nem lehet a baj hogy 64 bites?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Integrated peripherals-ban keress olyat, hogy onboard audio, onboard ac97, sound card vagy ilyesmit. Állitsd auto-ról disabled-re.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció