Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Valahogy lehet mert a régi gépemen én is 4pines ventilátort raktam 3pines csatira 😀 A Kábeleket kell valahogy átrendezgetni.De nem emlékszem már pontosan.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Átalakitóval lehet csak

jasko: A PhysX ilyen grafikai mittudomén mi amitől picit szebb lesz 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sziasztok! 😃

Olyan kérdésem lenne, hogy egy 3 pines csatlakozóba beledughatok-e egy 2 pines csatlakozójú ventilátort? Vagy csak átalakítóval lehet megoldani?
0
0
0
0
jasko avatar
és az mitől lesz jobb ,hogyha ugyvan?😃
physx semmit nem ér,én próbáltam cod6 60-80fps volt ugyanannyi maradt mikor felraktam
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Lehet de az nem CF, és akkor az ati működik rendse kártyként, a 8800 meg csak physX-nek működik
0
0
0
0
jasko avatar
olyat lehet hogy crossfire-be geforce 8800gt meg ati radeon kártya?
0
0
0
0
akos328 avatar
dx 10 et nem tudsz felrakni,mert az xp nem támogattja. nem volt vmi komolyabb állítás a beállításoknál? driver frissítés, és egy kis rendszerpucolás talán segít, mást nem tudok mitől esett le a frame szám
0
0
0
0
niteforce avatar
karbantartast, toredezettseg mentesitest, takaritast, csinaltal e?
0
0
0
0
no avatar
Csá azt kérdezném,hogy az a ******* Driver😜arallel Lines,a gépemmel együtt valami *****-ára fel**** az agyamat,mert régen 1-2 éve a Driver Paralell L. simán ment Mediumon néhány belaggolással,most Meg oan **** hogy 1 fps-el is volt hogy ment!régen tuti ment min.15-el! Amugy most jut eszembe nem lehet,hogy A DirectX a gond? mert nekem azt irja az elején a gamehez,hogy minden elég,kivéve a DirectX-em!Azt irja hogy Directx 10-es van a gépemen...Sztem az nem lehetséges....na ha rakok rá dx9-et akkor jó lesz,vagy ha nem akkor magyarázzátok el mi a baj,mert már ott tartok,hogy ***om a monitort egy téglával....
0
0
0
0
niteforce avatar
😃 akkor is jo nekem 😂
0
0
0
0
_AsheXp avatar
niteforce: De neked nem SATAIII-mas vinyó van benne 😃 😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
annál igen, a GT240 az ami egy szinten van vele
0
0
0
0
no avatar
Ohh 😞 Hát mindegy mert már megvettem 10ezerért a GT220-ra meg van vevő 8ezerért.Ha ugy nézzük csak 2k-t költöttem rá 😃.Pedig a specifikációk alapján 2x erősebbnek tűnik.
0
0
0
0
niteforce avatar
nem lesz sokkal erosebb 😞 GT220 hoz kepest jobb, de nem biztos hogy megeri
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Vettem egy Gainward 9600GT Golden Sample-t.Szerintetek mennyivel növeli meg a gépem teljesítményét a régi GT220-hoz képest.Csütörtökön jön majd meg a vga 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem egy 8mb-s van a gepben, semmi gond a sebesseggel 😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Nem is cserélem ki, hanem az új géphez, nagy hely kell, és a WD Caviar Blue 1TB 7200RPM 32Mb SATA3 5ezerrel olcsóbb mint a WD Caviar Black 1TB 7200RPM 64Mb SATA3, és hát 5ezer forint, még sokat számi, mert annyiért moár jobb tápot, vagy proci is simán lehet venni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
hardX
azért gondolom van előnye, de nem hszem hogy kicserélés után rohannál vissza a boltba, annyit nem lassul.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Milyen lapra?

1156: i3-540
1155: Pentium G840
775: Dual Core E5700

Ha a remdszer vinyóm nem 64Mb-os hanem 32Mb-os akkor lesz érezhető lassulás?
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Milyen proci kéne(intel) hogy kihajtson egy GIGABYTE HD5670-et?:S
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Rolando írta:
Valaki segítsen a gépem nem ismeri fel mind a 2 magot
frissíts bios-t.
Hangzásilag van különbség egy Xonad DX és egy Xonar D1 között, vagy csak a csatlakozója más?
0
0
0
0
no avatar
Hogy-hogy nem ismeri fel? egy szálon fut?
0
0
0
0
Rolando avatar
Valaki segítsen a gépem nem ismeri fel mind a 2 magot
0
0
0
0
no avatar
tasiadam: Kösz a segítséget!
0
0
0
0
laci503 avatar
Valaki nem tudja hogy kell rá kötni egy gépre egy Numark DM 1050es keverőpultot? vagy valaki nem ért hozzá? :S
0
0
0
0
battyan avatar
Kmisi99 írta:
Amíg föl nem töltődik😀 Ha csak ezt másként nem írja a használati utasítása.

niteforce írta:
atlagosan 6-8 orat irnak hogy annyit kell, de tenyleg eleg addig amig feltoltodik teljesen.

Köszönöm srácok, én is így gondoltam, de a barátnőm nem hagyott békén,h erősítsem meg az infót! 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kémiábol vagy fizikábol kelett tanulni hogy egy hűtés vagy fűtés egyenes arányosságban változtatja mind a 2 tárgy vagy folyadék vagy gát vagy valami hőmérsékletét. Nem nagyon lehet lemérni a magot ezért kb a hűtő hőmérséklete és a mag külsőjét megnézed, a különbséget add hozzá a proci külső hőmérsékletéhez. Így nagyábol megkapod
0
0
0
0
no avatar
A CPU(külső) hőmérséklete általában hány fokkal tér el a magok hőfokától egy Phenom II X4-nél?
0
0
0
0
niteforce avatar
atlagosan 6-8 orat irnak hogy annyit kell, de tenyleg eleg addig amig feltoltodik teljesen.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Amíg föl nem töltődik😀 Ha csak ezt másként nem írja a használati utasítása.
0
0
0
0
battyan avatar
Sziasztok!

Meddig kell tölteni egy új notebookot?
0
0
0
0
horvathhh avatar
akkor fölösleges egy 965 öst venni? mert vagy 4000ft-val drággább! és inkább huzzam a 955 vagy 3.5 re és nem kell hűtőt se venni rá?
0
0
0
0
niteforce avatar
egy 3.8 GHz-t meg lehut a gyari is, ha tovabb huzod akkor kell mar jobb
Szerintem inkabb 3.8-ra huzd, az a 200 MHz az felesleges, 3800 azt mar erezned a kulonbseget.
0
0
0
0
horvathhh avatar
sziasztok!
ha egy phenom x4 955 3,4 ghz ra akarok húzni akkor kell rá jobb venti vagy még nem?
0
0
0
0
no avatar
Igen elég jó (mondjuk én Intel párti vagyok)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kmisi99 írta:
Nem ilyen egyszerű ez. Itt egy cikk a folyamatról
[LINK]

Már megcsináltam, tényleg eléggé körülményes volt, bejön már a Windows Setup is, de mikor tölti be a telepítőfájlokat az XP kiír valamilyen hibát...😶 hát ez már nemigaz...😆😃
Valami olyasmi, hogy:SESSION3_INITIALIZATION_FAILED
Nah. mindegy kicsit szüneteltetem magam, később megpróbálom ez alapján is...azért kösz!😉 Remélem sikerül, mert ez a Xandros egy rémálom..😶
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem ilyen egyszerű ez. Itt egy cikk a folyamatról
[LINK]
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Nem tudja valaki hogyan lehetne egy ASUS Eee PC 4G 701-es notebook-ra XP-t telepíteni?😕 Mert CD meghajtó nincs, ergo USB-ről kéne lezavarni a telepítést...De rátettem USB-re XP-t elindítottam Notit, Biosban beállítottam Bootolási sorrendet USB-re, újraindítottam, és semmi! Kiírja, hogy Nyomj meg egy gombot, megnyomom, és ugyanúgy berak a rendszerbe, mintha rendesen elindítottam volna!😕 Ha valaki tud, vagy jártas benne pls, segítsen! Kösz!😀 vagy oylan is jó aki tudja, hogy hogyan kell Linuxra (Xandros) programot (Adobe Flash Player-t) ilyesmiket telepíteni!😉😀
0
0
0
0
Edem105 avatar
Kösz a válaszokat és a segítséget!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ha nem akarja akor tegye abba 😃
0
0
0
0
no avatar
Edem105: "k" jelzésű azaz szorzózármentes prociknak bűn h67-es deszkát venni, p67-est vegyél mert h67-essel nem tudod húzni! 😉
0
0
0
0
Edem105 avatar
egy Intel Core i5 2500K (1155) procinak jó lesz ez az alaplap?

http://www.***/termek/gigabyte-ga-h67m-ud2h-alaplap-71491
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
sony vegas, én nem tudom használni 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
de viszont játékokra az a jó. ha van 4 giga ramod akkor minden korrekt lesz rajta
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
XFXFORCE írta:
Ismét csak kéne egy kis segítség 😃

Azt szeretném megkérdezni, hogy a gépem mennyire alkalmas:
WINDOWS 7 64 bit -re.

Ezt úgy értem, támogatja-e a gépem a 64 bitet.

Alkalmasnak alkalmas,csak 3Gb memóval nemszükséges.Valamint lesz pár progi amit lekell szedned,mert nemkompatibilis a 64bites winnel.

Köszi a választ, akkor telepítem is 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció