Valahogy lehet mert a régi gépemen én is 4pines ventilátort raktam 3pines csatira 😀 A Kábeleket kell valahogy átrendezgetni.De nem emlékszem már pontosan.
dx 10 et nem tudsz felrakni,mert az xp nem támogattja. nem volt vmi komolyabb állítás a beállításoknál? driver frissítés, és egy kis rendszerpucolás talán segít, mást nem tudok mitől esett le a frame szám
Csá azt kérdezném,hogy az a ******* Driver😜arallel Lines,a gépemmel együtt valami *****-ára fel**** az agyamat,mert régen 1-2 éve a Driver Paralell L. simán ment Mediumon néhány belaggolással,most Meg oan **** hogy 1 fps-el is volt hogy ment!régen tuti ment min.15-el! Amugy most jut eszembe nem lehet,hogy A DirectX a gond? mert nekem azt irja az elején a gamehez,hogy minden elég,kivéve a DirectX-em!Azt irja hogy Directx 10-es van a gépemen...Sztem az nem lehetséges....na ha rakok rá dx9-et akkor jó lesz,vagy ha nem akkor magyarázzátok el mi a baj,mert már ott tartok,hogy ***om a monitort egy téglával....
Ohh 😞 Hát mindegy mert már megvettem 10ezerért a GT220-ra meg van vevő 8ezerért.Ha ugy nézzük csak 2k-t költöttem rá 😃.Pedig a specifikációk alapján 2x erősebbnek tűnik.
Sziasztok.Vettem egy Gainward 9600GT Golden Sample-t.Szerintetek mennyivel növeli meg a gépem teljesítményét a régi GT220-hoz képest.Csütörtökön jön majd meg a vga 😀
Nem is cserélem ki, hanem az új géphez, nagy hely kell, és a WD Caviar Blue 1TB 7200RPM 32Mb SATA3 5ezerrel olcsóbb mint a WD Caviar Black 1TB 7200RPM 64Mb SATA3, és hát 5ezer forint, még sokat számi, mert annyiért moár jobb tápot, vagy proci is simán lehet venni.
kémiábol vagy fizikábol kelett tanulni hogy egy hűtés vagy fűtés egyenes arányosságban változtatja mind a 2 tárgy vagy folyadék vagy gát vagy valami hőmérsékletét. Nem nagyon lehet lemérni a magot ezért kb a hűtő hőmérséklete és a mag külsőjét megnézed, a különbséget add hozzá a proci külső hőmérsékletéhez. Így nagyábol megkapod
egy 3.8 GHz-t meg lehut a gyari is, ha tovabb huzod akkor kell mar jobb
Szerintem inkabb 3.8-ra huzd, az a 200 MHz az felesleges, 3800 azt mar erezned a kulonbseget.
Kmisi99 írta:
Nem ilyen egyszerű ez. Itt egy cikk a folyamatról
[LINK]
Már megcsináltam, tényleg eléggé körülményes volt, bejön már a Windows Setup is, de mikor tölti be a telepítőfájlokat az XP kiír valamilyen hibát...😶 hát ez már nemigaz...😆😃
Valami olyasmi, hogy:SESSION3_INITIALIZATION_FAILED
Nah. mindegy kicsit szüneteltetem magam, később megpróbálom ez alapján is...azért kösz!😉 Remélem sikerül, mert ez a Xandros egy rémálom..😶
Nem tudja valaki hogyan lehetne egy ASUS Eee PC 4G 701-es notebook-ra XP-t telepíteni?😕 Mert CD meghajtó nincs, ergo USB-ről kéne lezavarni a telepítést...De rátettem USB-re XP-t elindítottam Notit, Biosban beállítottam Bootolási sorrendet USB-re, újraindítottam, és semmi! Kiírja, hogy Nyomj meg egy gombot, megnyomom, és ugyanúgy berak a rendszerbe, mintha rendesen elindítottam volna!😕 Ha valaki tud, vagy jártas benne pls, segítsen! Kösz!😀 vagy oylan is jó aki tudja, hogy hogyan kell Linuxra (Xandros) programot (Adobe Flash Player-t) ilyesmiket telepíteni!😉😀
jasko: A PhysX ilyen grafikai mittudomén mi amitől picit szebb lesz 😀
Olyan kérdésem lenne, hogy egy 3 pines csatlakozóba beledughatok-e egy 2 pines csatlakozójú ventilátort? Vagy csak átalakítóval lehet megoldani?
physx semmit nem ér,én próbáltam cod6 60-80fps volt ugyanannyi maradt mikor felraktam
azért gondolom van előnye, de nem hszem hogy kicserélés után rohannál vissza a boltba, annyit nem lassul.
1156: i3-540
1155: Pentium G840
775: Dual Core E5700
Ha a remdszer vinyóm nem 64Mb-os hanem 32Mb-os akkor lesz érezhető lassulás?
Valaki segítsen a gépem nem ismeri fel mind a 2 magot
Hangzásilag van különbség egy Xonad DX és egy Xonar D1 között, vagy csak a csatlakozója más?
Amíg föl nem töltődik😀 Ha csak ezt másként nem írja a használati utasítása.
atlagosan 6-8 orat irnak hogy annyit kell, de tenyleg eleg addig amig feltoltodik teljesen.
Köszönöm srácok, én is így gondoltam, de a barátnőm nem hagyott békén,h erősítsem meg az infót! 😀
Meddig kell tölteni egy új notebookot?
Szerintem inkabb 3.8-ra huzd, az a 200 MHz az felesleges, 3800 azt mar erezned a kulonbseget.
ha egy phenom x4 955 3,4 ghz ra akarok húzni akkor kell rá jobb venti vagy még nem?
Nem ilyen egyszerű ez. Itt egy cikk a folyamatról
[LINK]
Már megcsináltam, tényleg eléggé körülményes volt, bejön már a Windows Setup is, de mikor tölti be a telepítőfájlokat az XP kiír valamilyen hibát...😶 hát ez már nemigaz...😆😃
Valami olyasmi, hogy:SESSION3_INITIALIZATION_FAILED
Nah. mindegy kicsit szüneteltetem magam, később megpróbálom ez alapján is...azért kösz!😉 Remélem sikerül, mert ez a Xandros egy rémálom..😶
[LINK]
http://www.***/termek/gigabyte-ga-h67m-ud2h-alaplap-71491
Ismét csak kéne egy kis segítség 😃
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gépem mennyire alkalmas:
WINDOWS 7 64 bit -re.
Ezt úgy értem, támogatja-e a gépem a 64 bitet.
Alkalmasnak alkalmas,csak 3Gb memóval nemszükséges.Valamint lesz pár progi amit lekell szedned,mert nemkompatibilis a 64bites winnel.
Köszi a választ, akkor telepítem is 😃