ha jo a tapegyseg, akkor semmi baja nem lesz, mert elviseli, ha szar akkor fust, eges, kuka gep.
Tobbi meg nem erzekeny annyira, talan a monitor, de az sem.
nekem is volt ilyen, meg (modem, monitor, hangfal gep, tv birja)
onnan vettem eszre, hogy a hangfal az pukkant 1et 😃 amugy meg a lampa is csak elhalvanyodott 😀
azert az kicsit szar hogy esik 1 picit tobb eso mar tiszta felfordulas van mindenhol. beszakad az autopalya, minden :S
Nem tudom, volt már e róla szó, ha igen, akkor bocsi...
Szóval, mostanság éljük a magyar monszunokat, esik, dörög, villámlik, szóval elég aktuális a kérdés.
Tehát arról volna szó, hogy a monitor (CRT és TFT is), a tápegység, router/modem, nyomtató, erősítő, tehát amik külön a hálózatból kapják a kakaót mennyire érzékenyek a vihar okozta áramkimaradásokra. Itt most na arra gondolj, hogy belecsap a házba a villám és tönkre megy a gép, mert akkor nyilván kuka minden, hanem azokra kis a fél másodperces áramszünetekre, amikor elmegy az áram de már vissza is kapcsolták. Mennyire bírják az egyes dolgok ezek? A gép nyilván nem szereti, de elromolhat ezektől valami, ha mondjuk túl gyakoriak az áramkimaradások? Nem fog ettől megrövidülni az élettartamuk, ha nem szakszerűen (tehát nem a kikapcsoló gombtól) hanem tápelvétel miatt állnak le?
Hathalom írta:
segitség emberek!😃
vanegy gépem.egy szerver gép.ami intel(r)Xeon 2magos..nem dualcore.2DB PROCI van benne.eggyik 2.ghz másik 2.4ghz.de aztnem értem hogy mi a franc ez tulajdonképp?egybe dolgozik a 2 vagy mi.?valaki segitsen léccives egy értelmes magyarázattal..😀
amúgy axxal a géépel sokat tudsz te tenni... szerintem szerezz hozzá egy jó VGA-t és akkor teszteket küldj vele 😃
segitség emberek!😃
vanegy gépem.egy szerver gép.ami intel(r)Xeon 2magos..nem dualcore.2DB PROCI van benne.eggyik 2.ghz másik 2.4ghz.de aztnem értem hogy mi a franc ez tulajdonképp?egybe dolgozik a 2 vagy mi.?valaki segitsen léccives egy értelmes magyarázattal..😀
CoRe írta:
Ahonnan én veszem ott 3k-val drágább az MSI P67A-G45 mint az Asus P8P67 LE R3.0. És most ennyi is számít, de majd meglátom még hogy mi lesz, egyébként alapfeszen általába meddig szokott menni a 2500k?
Függ attól, hogy épp egy tuningosabb darabot fogsz e ki, illetve milyen alaplappal csinálod. Ha jól tudom a gyári feszültség 1.2V, szerintem egy 3,8GHz esélyes azzal a deszkával is.
Ahonnan én veszem ott 3k-val drágább az MSI P67A-G45 mint az Asus P8P67 LE R3.0. És most ennyi is számít, de majd meglátom még hogy mi lesz, egyébként alapfeszen általába meddig szokott menni a 2500k?
CoRe írta:
A 2500k-t 44k-ért venném az i7-860-at pedig 50k-ért.
Egyébként a 860-as hoz olcsóbban kapok normális deszkát.
De ha az árat is figyelembe vesszük melyik érné meg jobban?
Ha az árkülönbséget ráköltöd alaplapra, sokkal jobban jársz. 😀
2500K mert sokkal fejlettebb. jatekra tobb mint elegendo, jatekok alatt elkalapalja a 860-at. Videokodolasban ilyenekben nem, de ott se lassu.
Amennyivel meg tobbe kerul a H67/P67/Z68 annyival tud tobbet is 😉
Ahol rendesen kilehet használni a HT-t, ott az i7-860 erősebb, de egyébként az i5-2500K. Ráadásul az i5 olcsóbb, és lényegesen jobb a tuningpotenciálja.
hardX írta:
Nem tudom mi a normális ár, de ehhez mit szólsz? Arctic Cooling Freezer 13 Pro 7.5ezer, folyadék csapágy, 13cm-s venti, 4db réz hűtőcső, és arctic mx-4 pasztát adnak hozzá
Nem tudom mi a normális ár, de ehhez mit szólsz? Arctic Cooling Freezer 13 Pro 7.5ezer, folyadék csapágy, 13cm-s venti, 4db réz hűtőcső, és arctic mx-4 pasztát adnak hozzá
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok ajánlani valami jó proci hűtőt? LGA775-ös procira szeretnék rakni. Lehetőleg normális ára legyen, amivel 4 ghz-ig fel lehet húzni a procit. Most jelenleg 2,8-ról 3,35-re van húzva gyári hűtővel.
Köszönöm!😃
Igen, ezt már tapasztaltam régebben, mikor újraraktam XP-t, hogy a játékok nem indultak el...COD-ok elindultak, de azok is nagyon lassúak meg furcsák voltak..😆 Mégegyszer kösz!😀
Srácok!😃
Ha újrateszem a rendszert Win7-el, akkor csak a C meghajtót fogja leformázni igaz?😊 A D meghajtón minden megmarad ugye? (A játékok nem fognak elindulni, de megmaradnak a fájlok asszem.)
Sziasztok.Úgy volt hogy veszek egy 9600Gt-t de visszamondtam és vettem, helyette egy téglahűtéses XFX 4830-at.A kérdésem az lenne hogy mielőtt berakom az új ati kártyámat letöröljem e előtte a mostani nvidia drivert?Vagy felrakhatom úgy is a drivert hogy még rajta van az nvidia drivere?Köszönöm 😀
akkor még alaplapok terén szeretnék kérdezni hogy milyen márkát ajánlatok? régebben hallottam hogy az asus alaplapok nagyon megbízhatóak és jók... ezt ki is néztem esetleg valakinek véleménye róla?
[url]http://www.foramax.hu/product_info.php?cPath=21_22_135&products_id=2171[/url]
hardX írta:
Ne vegyél caviar blue:! Van egy cikk iponon, és nem hiszed de az a samsung f3 lett a második leggyorsabb az 1. a caviar black 72000rpm és 64Mb sata3. Az a samsung annyira megtetszet mert halk gyors és olcsó meg 1tb szóval én is azt veszek. Ja és a sata3-nak semmi értelme mert a vinyók a sata 2 sávszélességét se használják ki csak az ssd-k 😀 Szóval az a samsung elég jó. Nálam most a caviar blue val nagyon lseszerepelt a wd mert mindenki csak szidja 😕
sata 3-mat ugyse vennek, mert nem tamogatja a deszkam 😀
de amugy lattam en is teszteket, cikkeket, velemenyeket, nem mindenhol vannak olyan jo velemennyel a F3-rol 😕
en inkabb WD-t vennek 😀
Irtak hogy a WD gyorsabb
ja es a CHIP nemet tesztlaborja is a WD blue-t ajanlotta ilyen atlag vinyonak 😀
en hiszek nekik
Ne vegyél caviar blue:! Van egy cikk iponon, és nem hiszed de az a samsung f3 lett a második leggyorsabb az 1. a caviar black 72000rpm és 64Mb sata3. Az a samsung annyira megtetszet mert halk gyors és olcsó meg 1tb szóval én is azt veszek. Ja és a sata3-nak semmi értelme mert a vinyók a sata 2 sávszélességét se használják ki csak az ssd-k 😀 Szóval az a samsung elég jó. Nálam most a caviar blue val nagyon lseszerepelt a wd mert mindenki csak szidja 😕
valaki tudna rá válaszolni hogy ez a táp ilyen konfigot még elbirna? fujitsu siemens 260w
a konfig meg intel e3500 , 1.5gb ram, 8600gt, meg 80gb vinyo elbirná?
Olyan kérdésem lenne, hogy egy 3 pines csatlakozóba beledughatok-e egy 2 pines csatlakozójú ventilátort? Vagy csak átalakítóval lehet megoldani?
Nyugodtan bele lehet tenni a 2pinest egy 3pines csatlakozóba.Nálam is így volt régebben a gépemben egy ventilátor.Mert a 3. az csak a fordulatszám mérője.A 4.-ik meg a pwm jel.
Tobbi meg nem erzekeny annyira, talan a monitor, de az sem.
nekem is volt ilyen, meg (modem, monitor, hangfal gep, tv birja)
onnan vettem eszre, hogy a hangfal az pukkant 1et 😃 amugy meg a lampa is csak elhalvanyodott 😀
azert az kicsit szar hogy esik 1 picit tobb eso mar tiszta felfordulas van mindenhol. beszakad az autopalya, minden :S
Nem tudom, volt már e róla szó, ha igen, akkor bocsi...
Szóval, mostanság éljük a magyar monszunokat, esik, dörög, villámlik, szóval elég aktuális a kérdés.
Tehát arról volna szó, hogy a monitor (CRT és TFT is), a tápegység, router/modem, nyomtató, erősítő, tehát amik külön a hálózatból kapják a kakaót mennyire érzékenyek a vihar okozta áramkimaradásokra. Itt most na arra gondolj, hogy belecsap a házba a villám és tönkre megy a gép, mert akkor nyilván kuka minden, hanem azokra kis a fél másodperces áramszünetekre, amikor elmegy az áram de már vissza is kapcsolták. Mennyire bírják az egyes dolgok ezek? A gép nyilván nem szereti, de elromolhat ezektől valami, ha mondjuk túl gyakoriak az áramkimaradások? Nem fog ettől megrövidülni az élettartamuk, ha nem szakszerűen (tehát nem a kikapcsoló gombtól) hanem tápelvétel miatt állnak le?
Köszi előre is.
segitség emberek!😃
amúgy axxal a géépel sokat tudsz te tenni... szerintem szerezz hozzá egy jó VGA-t és akkor teszteket küldj vele 😃
Függ attól, hogy épp egy tuningosabb darabot fogsz e ki, illetve milyen alaplappal csinálod. Ha jól tudom a gyári feszültség 1.2V, szerintem egy 3,8GHz esélyes azzal a deszkával is.
Kösz a segítséget Cooley, niteforce! 😀
Egyébként ezt az alaplapot néztem ki, Asus P8P67 LE R3.0
Mi a véleményetek róla?
Ha nincs szükséged ata csatlakozóra, akkor szerintem egy MSI P67A-G45-tel jobban jársz vagy egy picivel drágábban GD55-tel.
Egyébként ezt az alaplapot néztem ki, Asus P8P67 LE R3.0
Mi a véleményetek róla?
Ha az árkülönbséget ráköltöd alaplapra, sokkal jobban jársz. 😀
Amennyivel meg tobbe kerul a H67/P67/Z68 annyival tud tobbet is 😉
Ez jó ár viszonylag. 😃
Beleférne a gépembe? 😃
Most látom nem olyan talán, hogy ne férne be. 😃
Köszönöm előre is a válaszokat! 😃
Igen, ezt már tapasztaltam régebben, mikor újraraktam XP-t, hogy a játékok nem indultak el...COD-ok elindultak, de azok is nagyon lassúak meg furcsák voltak..😆 Mégegyszer kösz!😀
Nem kötekedésként írtam. De valamelyik játékot újra kell húzni. 😉
Ha újrateszem a rendszert Win7-el, akkor csak a C meghajtót fogja leformázni igaz?😊 A D meghajtón minden megmarad ugye? (A játékok nem fognak elindulni, de megmaradnak a fájlok asszem.)
Melyik nem ismeri föl? Az asus is meg az msi is felismeri :::
http://www.foramax.hu/product_info.php?products_id=1063
csak ezért írtam mert 1333 van oda írva
Etra controlleer: Pl eSATA, FireWire stb. És mondom inkább azt az MSI-t vedd amit én mondtam
Ja 1600Mhz, hát gyorsabb játékokban, meg mindenben amir a ram csinál 😃[/quote
de 1600MHzt így nem ismeri fel vagy rosszul értelmezem? mert 1333 van oda írva
szerintem töröld le
de ha letörlöm a drivert attól még elindul a win 7 nem ?
Ja 1600Mhz, hát gyorsabb játékokban, meg mindenben amir a ram csinál 😃
[url]http://www.foramax.hu/product_info.php?cPath=21_22_135&products_id=2171[/url]
sata 3-mat ugyse vennek, mert nem tamogatja a deszkam 😀
de amugy lattam en is teszteket, cikkeket, velemenyeket, nem mindenhol vannak olyan jo velemennyel a F3-rol 😕
en inkabb WD-t vennek 😀
Irtak hogy a WD gyorsabb
ja es a CHIP nemet tesztlaborja is a WD blue-t ajanlotta ilyen atlag vinyonak 😀
en hiszek nekik
mert ha igen akkor veszek egy ventit neki
Szerintem olyan 350 W kell neki, mint a 9500 GT-nek. A 2 kártya közel hasonló! 😉
de én arra lenék kiváncsi hogy nem-e égne le?
vagy egy asus 300w os jobb lenne neki??? mert akor tesoméval kicserélem 😀
a konfig meg intel e3500 , 1.5gb ram, 8600gt, meg 80gb vinyo elbirná?
Sziasztok! 😃
Olyan kérdésem lenne, hogy egy 3 pines csatlakozóba beledughatok-e egy 2 pines csatlakozójú ventilátort? Vagy csak átalakítóval lehet megoldani?