Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Edem105 avatar
itt van
http://www.kephost.com/images4/2011/6/19/zgp2rtg17imgethm00bk.bmp
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A bmp-t amúgy se fogja megjeleníteni az oldal! 😉
0
0
0
0
hassi avatar
Edem105 írta:
Sziasztok az ilyen játékot hogy kell telepíteni vagy milyen programmal, itt egy kép hogy meg tudjátok nézni

file:///C:/Documents%20and%20Settings/1/Dokumentumok/K%C3%A9pek/k%C3%A9p.bmp

A választ előre is köszönöm.

így nem lehet képet linkelni 😃
töltsd fel pl. kephost.com-ra és onnan linkeld😀
0
0
0
0
Edem105 avatar
Sziasztok az ilyen játékot hogy kell telepíteni vagy milyen programmal, itt egy kép hogy meg tudjátok nézni

file:///C:/Documents%20and%20Settings/1/Dokumentumok/K%C3%A9pek/k%C3%A9p.bmp

A választ előre is köszönöm.
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
carnage írta:
Sziasztok!
Vettem egy új vga-t (5750) beszereltem meg minden rákötöm a monitorra és se kép se hang.Az lehetséges hogy a táp (M-Tech 420w) vagy a vinyó? A tápnak elvileg vinnie kéne.

Ahogy nézem, az alaplapodnak van integrált VGA-ja.
Azt írtad, hogy: "...rákötöm a monitorra és se kép se hang." Tehát nem is nyavíkol a BIOS a kis hangszórón keresztül, hogy hogy nincs benne VGA? Olyankor szokott csippantani, hogy valami gond van a video-adapterrel. Ha ez az eset áll fent, akkor nagy rá az esély, hogy vissza kell vinnia boltba, akkor is ha a másik gépben ment.
A másik: kösd a monitort az integrált VGA kimenetre, majd a BIOSban állítsd át, hogy a ne az integrált, hanem a PCIE-s VGA legyen az elsődleges. Elvileg automatikusan váltania kéne, de lehet, hogy nem úgy van beállítva. Miután bállítottad a BIOSt utána mentés, kilépés, és utána rákötöd a VGA kari kimenetére a monitort. Ha minden jól megy, reméljük menni fog! 😀

Hajrá!
0
0
0
0
carnage avatar
más gépbe műlködött mert ott teszteltük
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
carnage írta:
de full új
attól még lehet hibás, főleg ha eddig még egyáltalán nem működött. más gépbe nem tudod kipróbálni?
0
0
0
0
carnage avatar
másik gépbe műlködött
0
0
0
0
niteforce avatar
carnage írta:
mindent csatlakoztattam

lehet hogy hibas. monitor masik geppel muxik?
0
0
0
0
carnage avatar
mindent csatlakoztattam
0
0
0
0
niteforce avatar
ok. ez jo?
http://www.***/Router/TP-Link_TL-R460__router-p34326.html

edigital

Es nagyon kosz a segitseget! 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
jo ok. tudsz ajanlani 1-et? max 10K

hát egy teszkós Dlink is elég rá
0
0
0
0
niteforce avatar
jo ok. tudsz ajanlani 1-et? max 10K
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
akkor vegyek vmi RJ45 elosztot? mert 2 gepnek kene.

hát ne wifiset de routert
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor vegyek vmi RJ45 elosztot? mert 2 gepnek kene.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:
niteforce írta:
Sziasztok!

Szeretnenk vezetek nelkuli netet epiteni a lakasban.
Kell egy halokartya PCI-s meg 1 router! Keret 15 K osszesen! Tudtok ajanlani nekem vmi jo parost?
kosz elore is!

őőőő első:
megcsinálod lehet h más lopni fogja
ha le is lesz kódolva egyszerű feltörni

minek kell egyhálókártya?

mert nekem most nincsen ilyen wifis csak ethernet.
Szomszedunk buta ehhez, multkor megkerdezte hogy hova kell bedugni a gepbe a pendriveot. szal nem fogja feltorni 😃 lentrol meg nem aggodom mert egy x en is loptam anyam laptopjaval, orultem ha egyaltalan ment.

másfél kilométeres usb-s wifi is van..... csak azért mondom mert mi itt a város szélén fogtuk a központba lévő hoteélt
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
Kiegeszito tapkabelt csatlakoztattad?

akkor max kiírja h csatlakoztassa

mondjuk 5750 megyen anelkul is, csak melegszik
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
Sziasztok!

Kell egy halokartya PCI-s meg 1 router! Keret 15 K osszesen! Tudtok ajanlani nekem vmi jo parost?
kosz elore is!

őőőő első:

mert nekem most nincsen ilyen wifis csak ethernet.
Szomszedunk buta ehhez, multkor megkerdezte hogy hova kell bedugni a gepbe a pendriveot. szal nem fogja feltorni 😃 lentrol meg nem aggodom mert egy x en is loptam anyam laptopjaval, orultem ha egyaltalan ment.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:

akkor max kiírja h csatlakoztassa
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
carnage avatar
Sziasztok!
Vettem egy új vga-t (5750) beszereltem meg minden rákötöm a monitorra és se kép se hang.Az lehetséges hogy a táp (M-Tech 420w) vagy a vinyó? A tápnak elvileg vinnie kéne.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
Sziasztok!

kosz elore is!

őőőő első:

0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

kosz elore is!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
hat alapfeltetel hogy legyen legalabb 2 csati, meg azert a chipsettes tamogatas is kell. (bar szerintem nem sok olyan alaplap van, ahol van 2 csati neki, de cf tamogatas nincsen)

az újakba mind a 2-t támogatják a régikbe van hogy csak az egyiket... bár hogy mivel gyorsabb a támogatás nem hiszem h lemérte volna valaki is
0
0
0
0
niteforce avatar
hat alapfeltetel hogy legyen legalabb 2 csati, meg azert a chipsettes tamogatas is kell. (bar szerintem nem sok olyan alaplap van, ahol van 2 csati neki, de cf tamogatas nincsen)
0
0
0
0
gytomi avatar
És ez a crossfire, ehhez optimális alaplap kell?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hát egy DC és egy D között ég és fölt...
egy dual core vagy core 2 duo 2,4GHZ-n többet tud mint egy intel D 4ghz-n
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Szép estét! Lenne egy kérdésem:
Apám gépén valamiért szaggatnak a játékok pl. : Call of Juarez BiB, de még pl. a Farming Simulator 2011 is. Ez még nem lenne nagy csoda, de a probléma ott van, hogy majdnem ugyan azzal a géppel, ami neki most van, én játszottam mind a két említett játékkal, de akkor még nem volt semmi gond, és maximális beállítás mellett futott szépen stabilan (a Juarez). A különbség mindössze a prociban van. Ő a gépet nem az én általam használt E5300-assal használja, hanem egy 3Ghz-s 2 magos (Dual core előtti generációs) Intel Pentium processzorral. Emiatt a kis eltérés miatt lehet ekkora teljesítmény csökkenés? A szaggatás forméja kicsit eltér a szokásostól, ugyan is úgy futnak a játékok, hogy 2mp-ig megy gyönyörűen, aztán 1mp szaggatás, majd ismétlés. Lehet hogy nem túl érthetően írtam, le, de remélem azért még ki lehet szedni, mit akartam. Köszönöm!

szerk. :jaj lehagytam a többi adatot: A fent említett processzor , Asus ENGTX260, 4GB memória
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MC MaRcI írta:
hát most levettem a gép oldalát meg kifújtam a gépet és a metro 2033-al játszottam 1 órát és nem kapcsolt ki akk valószinüleg a melegedés miatt kapcsolt ki nem ?

én amikor beletettem a tápot a gépembe nézem h mindne tiszta ***a akkor mehet is a helyére... kifújtam mintha nem is lett volna hangja és 10 fokkal minden hűvösebb volt... sokat számít a pór
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
hát most levettem a gép oldalát meg kifújtam a gépet és a metro 2033-al játszottam 1 órát és nem kapcsolt ki akk valószinüleg a melegedés miatt kapcsolt ki nem ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Játék alatt van terhelés alatt, azért kapcsolhat ki a gép. Akkor sokkal több teljesítmény kell, mint netezésnél.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de ha nagyobb baja lenne akk gondolom nem csak játék közben kapcsolna ki vagy igen ?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
most úgy döntöttem kifújom belöle a port is hátha az is segít valamit
0
0
0
0
no avatar
MC MaRcI írta:
játék közben a gépem néha leáll de van amikor meg 4-5 óráig megy a játék és semmi baja
az lenne a kérdésem hogy mért áll le lehet hogy melegszik valami ? mert am meg semmi baja ha nem játszok akk egész nap is megy ha kell

vagy játék közben megemelkedik a feszültség ? és a táp lövi le magát?

Nálam ugyan ilyen gond volt és szerintem nálad is a táppal lesz baj.Én is inkább vettem egy normálisat mielőtt nagyobb baj nem lesz.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de am csak akk fordul elő ha játszok amúgy meg nem na de majd meglátom a metro alatt mit csinál most leszedtem az oldalát meg már kicsit hüvösebb is van errefelé
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hardX írta:
A táp lesz bibi. Azt a Codagány-t azzonal cseréld mer annál nincs rosszabb! És viheti magával a többi alkatrészt is! FSP HEXA 500W 11ezer forint!

Hidd el van tőle roszabb a codegen még viszonylag "normális" rossz táp. Sokkal nagyobb csúnyaságot is képesek a hülye boltosok gépekbe rakni
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
most kipróbálom ha leveszem a gép oldalát is ezt csinálja e?
mert ugy nem melegszik annyira

na majd írok mi a bibi
rem nem vga mert most múlt még 1 éves és azt sem tom van e rá még gari

na dirt 3 kitörölte a profilom így rakom fel a metro 2033-at majd azzzal meglátom mi lessz
rem csak melegszik mert most nincs cash
0
0
0
0
_AsheXp avatar
A táp lesz bibi. Azt a Codagány-t azzonal cseréld mer annál nincs rosszabb! És viheti magával a többi alkatrészt is! FSP HEXA 500W 11ezer forint!
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nem indúl újra csak leáll
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
MC MaRcI írta:
játék közben a gépem néha leáll de van amikor meg 4-5 óráig megy a játék és semmi baja
az lenne a kérdésem hogy mért áll le lehet hogy melegszik valami ? mert am meg semmi baja ha nem játszok akk egész nap is megy ha kell

Az én gépemnek is ez volt a baja.
Mikor újra indul a gép nem ír ki valamit a gép? vagy csak újraindul?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar

0
0
0
0
lumosnina avatar
volga: nem mondták még mivel szórakozz, ha unatkozol?😠
0
0
0
0
volga avatar
Édes Istenem! Engem ki engedett ki a zárkából???
0
0
0
0
ujjzalan avatar
áh túl bonyolult dolgokra gondolsz! szigszalag!! 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mikor 2 ATI kártyát összekötnek.

Az SLI Pedig mikor 2 Nvidia kártyát összekötnek.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
segítsetek már az én procimat lehetne húzni ?
ha igen meddig ?
ha nem baj gépemhez írjátok már köcce
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció