MrPKD írta:
Az még a régi gépem adatai nincs frissítve
Win7em van azóta
arra tudnál adni?
32 bitesre :[LINK]
64 bitesre :[LINK]
mindkettonel az legfelsot kell leszedni.
Felraktam.
De ismét ezt írja:
"No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning
Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware."
az, hogy radeon 4600 ir, az normalis, mas kariknal is van igy, drivertol fugg hogy kiirja e pontosan.
A dirver problemadat orvosolja a legujabb driver letoltese az AMD oldalarol.
Sziasztok.
Kb. 1 hete vettem egy asztali gépet.Az ember akitől vettem azt mondta hogy ATI Radeon HD 4670-es van benne de az everest 4600 ír ki...Nem értem ez mért van.
A másik meg hogy egyszer már előfordult olyan hogy kikapcsoltam a gépet és újra indítottam és nem hozott be képet és mikor átdugdtam a monitort az alaplapra azt írta hogy valami driver hibája van leszedtem ati 4670est ugyse ment aztán 4600 ugyse...Aztán felidegesített egy olyan másfél óra múlva bekapcsoltam és helyre jött ez volt múlt pénteken.
És most ismét nem kapcsol és fogalmam sincs mi lehet a baja... valaki segítsen pls!
forestgreen írta:
Ha a játék tudja, akkor ott tudod beállítani...
Te a dx 11-es játékok nagy részénél ne várd hogy van ON/OFF (eddig csak az alien vs predator-nál láttam ilyent), általában a max grafikai részletességgel kapcsol be...
játék függő, hogy hogy lehet Dx 11et elérni, vannak játékok, amik pl automatikusan a VGAnak megfelelő legmagasabbat használják, állítható Dx11re még példa a Metro 2033
Te a dx 11-es játékok nagy részénél ne várd hogy van ON/OFF (eddig csak az alien vs predator-nál láttam ilyent), általában a max grafikai részletességgel kapcsol be...
Sziasztok!!! lenne egy kérdésem. Egy GTX560 GIGABYTE OC videókártyám van, támogatja a DX11-et. Hogy tudom a Tessellation-t bekapcsolni? vagy az alapból bevan? vagy azt csak megadott játékokban lehet bekapcsolni? pls választ!:S
Az én problémám: Minden nap, az első bekapcsoláskor a biosz nem tudja "betölteni" a dátumot, időt. Ezért mindig manuálisan kell beállítani. De miért nem tudja betölteni? csak annyit ír ki hogy error (vagy valami nagyon hasonlót). Hogy lehetne megcsinálni? Egy Fujitsu Siemens alaplapom van.
nekem most gyari van egy 4 magositott huzott procival, es elbirja 😃 😃 😃 😃 😃
Most hogy kicsit huvosebb van, most jatekok alatt is alig hallom. amikor nagyon meleg van, akkor van hangja, de akkor sem megyen 60 fole, meg terhelve sem 😀
ugyhogy elegedett vagyok ezzel a hutovel 😆
nyaloka írta:
Sziasztok
olyan problémám lépett fel hogy amikor a gép járatva van akkor egész egyszerűen kikapcsol magától mint ha áram szünet lenne és miután ez megtörtént egyből bekapcsol
valaki esetleg megtudná mondani hogy mi lehet itt a gubanc?
Előre is köszönöm a válaszokat
vagy túlol túl érzékeny az áramkilengésekre vagy a tápban van valami gubanc esetleg érintkéz
Sziasztok
olyan problémám lépett fel hogy amikor a gép járatva van akkor egész egyszerűen kikapcsol magától mint ha áram szünet lenne és miután ez megtörtént egyből bekapcsol
ne egy alaplapirol nyomasd ezt is vagy ne egy alaplapirol csináld azt hogy 3 venti egyböl szétosztva hanem vegyél táprol való elosztót valami 150 forint, a molexröl alakítja át molexre + egy 3 pinesre amiben 2 pin csatlakozó van, az az 1 pin pedig csak érzékelésre kell
Razor1911: Hát sztem igen. De inkább várj meg egy tapasztaltabb ember hozzászólását.
Az én problémám: Minden nap, az első bekapcsoláskor a biosz nem tudja "betölteni" a dátumot/időt. Ezért mindig manuálisan kell bemenni a setup-ba és beállítani. De miért nem tudja betölteni? csak annyit ír ki hogy error date (vag valami nagyon hasonlót). Hogy lehetne megcsinálni? Egy Fujitsu Siemens alaplapom van.
Hali!Nekem az a problémám, hogy a gépem be 2 venti van és én akarok bele rakni még egyet.Piros led fénnyel van a helye meg van a csatlakoztató is meg van meg minden csak azt nem tudom, hogy hogyan kell "telepiteni" ha van ilyen.Bedugom az alaplapba és ennyi megy is?Venti:Cooler Master 12 cm led fan red link [url]http://bookline.hu/product/product/home!execute.action;jsessionid=y4wKlhYzCLjCOcm9kLXW0w**?_v=CoolerMaster_Cooler_Master_12cm_LED_ventillator_voros_fennyel&id=99185&type=5042[/url]
Win7em van azóta
arra tudnál adni?
Felraktam.
De ismét ezt írja:
"No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning
Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware."
azt szeretném megkérdezni h mi a kül az am2 és am3 közt
és mit jelent 1 am2 es lapnál h am3 ready?
akkor most belemegy az am3 as proci is?
csak nem ez az AM2+ AM3?
de miélrt?
mivan?
egy alaplap am2+ és am3 procikat is befogad.....
csak nem ez az AM2+ AM3?
de miélrt?
Hali azt akarom kérdezni h valaki le tudná írni mi a külömbség a DVD-R és a DVD+R között? 😃
Másképp tárolják az adatokat, és emiatt van egy kis (tényleg minimális) eltérés a tárolható adatok mennyiségeben.
Win7em van azóta
arra tudnál adni?
Win7em van azóta
arra tudnál adni?
Köszönöm a válaszod.
Kerestem az oldalon de hülye vagyok hozzá..
Nem tudnál megdobni egy közvetlen linkkel?
[LINK]
ez XP-hez van, ezt adtad meg a gepednel.
csak nem ez az AM2+ AM3?
Kerestem az oldalon de hülye vagyok hozzá..
Nem tudnál megdobni egy közvetlen linkkel?
A dirver problemadat orvosolja a legujabb driver letoltese az AMD oldalarol.
Kb. 1 hete vettem egy asztali gépet.Az ember akitől vettem azt mondta hogy ATI Radeon HD 4670-es van benne de az everest 4600 ír ki...Nem értem ez mért van.
A másik meg hogy egyszer már előfordult olyan hogy kikapcsoltam a gépet és újra indítottam és nem hozott be képet és mikor átdugdtam a monitort az alaplapra azt írta hogy valami driver hibája van leszedtem ati 4670est ugyse ment aztán 4600 ugyse...Aztán felidegesített egy olyan másfél óra múlva bekapcsoltam és helyre jött ez volt múlt pénteken.
És most ismét nem kapcsol és fogalmam sincs mi lehet a baja... valaki segítsen pls!
@Tesla God
Köszönöm a segítségeteket😃
ECS A780LM-M
Ha a játék tudja, akkor ott tudod beállítani...
hát ez jó kérdés 😃 Gondolom hogy ha jobb procit akarunk venni akkor alaplapot is kelljen cserélnünk.:/
és az amdnál miért nem?
Igen 😀 Az am3 ready-s lapba belemegy ez am3-as proci is 😀 de nézd meg a gyártó oldalán hogy melyik am3-as procikat támogatja 😀
de ugyan az a foglalatuk?
intelnél meg miért változtatják a foglaltokat?
Most hogy kicsit huvosebb van, most jatekok alatt is alig hallom. amikor nagyon meleg van, akkor van hangja, de akkor sem megyen 60 fole, meg terhelve sem 😀
ugyhogy elegedett vagyok ezzel a hutovel 😆
Volt venti meg a gépház mind2 oldala le volt szedve csakhát olyan szar hűtővel...na mind1 nálam ez okozott fennakadást.
nekem a gyárihoz hasonló de 3szor nagyobb 😃
De volt csak vmi gyári szar ami nem bírta a kiképzést + a nyári 40 fokot 😆
nem zárt helyen kell tartani a gépet, vagy bele egy pár ventit vagy le kell szedni az oldalát
Nekem is ezvolt tavaly nyáron nekem a proci hőmérsékletével volt a gond!
nem volt hűtő? 😆
Sziasztok
vagy túlol túl érzékeny az áramkilengésekre vagy a tápban van valami gubanc esetleg érintkéz
Mindegy 😃 mégegyszer kösz az infót
am az alaplapodon én csak 2-t látok 😆
én is úgy gondoltam, bocsi ha nem értetted 😃 de azért kösz
nincs mit, csak azért meg sok alaplapon a procié meg egy + vagy ritkán 2 pót 3 pines van
de 4 hely van az alaplapomon!? 😃
akkor úgy lehet, de egy csatirol inkább 1-et üzemeltess
Kösz az infót egyébként mért nem az alaplaprol?
mert nem bírja, max 2 lassú és kevés fogyasztásút vagy egy nagyot bír el.
Nagyon szépen köszönöm 😀
ne egy alaplapirol nyomasd ezt is vagy ne egy alaplapirol csináld azt hogy 3 venti egyböl szétosztva hanem vegyél táprol való elosztót valami 150 forint, a molexröl alakítja át molexre + egy 3 pinesre amiben 2 pin csatlakozó van, az az 1 pin pedig csak érzékelésre kell
Az én problémám: Minden nap, az első bekapcsoláskor a biosz nem tudja "betölteni" a dátumot/időt. Ezért mindig manuálisan kell bemenni a setup-ba és beállítani. De miért nem tudja betölteni? csak annyit ír ki hogy error date (vag valami nagyon hasonlót). Hogy lehetne megcsinálni? Egy Fujitsu Siemens alaplapom van.