Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ui: ha a GTX580-at akarod lecserélni a 960-ra,szerintem nagyon nem éri meg....
Az a 128bit zavar engem igazából... Igaz azt hallani hogy nem kell felni tőle ... Mennyire igaz az?
[LINK]
Viszont ha ez már sok akkor a GTX 950-et válaszd.
Asus NVIDIA GTX 950 2GB GDDR5 - STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING
Melyiket választanátok az elkövetkező 2évre mondjuk? mivel nem szoktam sűrűn gépet venni és ezért kérdezem
assasin65: A HD7770 az R7 250x-260-al egyezik meg. [url]http://***/gpus/Radeon-R7-250X-vs-Radeon-HD-7770[/url]
[LINK]
A gépem hamarosan fejlődik, jön egy i3-4170 +4gb ram a mostani 4gb mellé. Szerintetek ehhez a konfighoz milyen kártyát válasszak? olyan 30-35k lenne max a keret 😀
Az elobb emlitett asus gtx 960 4gb oc videokartya "vinne" minden jatekot full hd-ba maxon?
8gb ram mellet
Gigabyte p67-ds3-b3 alaplappal kompatibilis?
tomee : persze,még erősebbet is.A 7870 kb.30-35.000-et érhet szerintem
Ui Bronson gyorsabb volt 😆
tomee : 35-38 között lenne a reális ára. az i52500k még komolyabb vga-kal is elboldogul, szóval nem lesz gond...
Asus gtx 960 oc 4gb ot kihajt egy i5 2500k?
A mostani Sapphire radeon Hd 7870 2 gb ghz edition mennyit erhet ha el szeretnem adni?
Vettem egy gépet és az lenne a kérdésem hogy elég lenne e hozzá egy MSI Gtx 970 Gaming vga .
Nem akarok 4k meg ilyen brutal felbontásokon játszani Elék lenne hd v fhd.
Azért lenne msi mert olvasgattam h elég csendes 1 kártya.
A gépet nem írom le nézzétek meg adatlapon. :-) :-)
További szép napot.