Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor 2-3 éven át csak dx9-lesz?Mert dx10-eset se csinállnak meg dx11-es játékot se.
Nagy tévedésben vagy ugyanis 2007 óta van DX10, ha nem tűnt volna fel. A Crysis nevezetű remek FPS hozta el nekünk ezt a csodálatra méltó technológiát. A DX11 jelenleg még nagyon drága dolog ha nem akarsz vele szenvedni hanem tényleg élvezni szeretnéd és szerintem ezzel mindenki így van. Egy játék a kikapcsolódást szolgálja, nem pedig azért van hogy idegeskedj vele. Egy ilyen gyenge kártyával nem sokra mennél, de ezt már leírtam nem egyszer itt a fórumon belül és bevallom nem szeretnék segget csinálni a számból újra és újra. Szóval végszóként annyit hogy most sokkal inkább egy erosebb DX10-es kártya, mintsem egy gyenge DX11-es. Ezzel még várni kell amíg jobban kiforr a technológia és lényegesen olcsóbb lesz. Persze akinek van rá pénze az nyugodtan beruházhat egy csinos kis 5870-re, de inkább kettő darabra és Crossfire-t neki és jó lesz minden. Még annyit hogy látom egy-két emberke már idebiggyesztette azt hogy van valami abban amit eddig magyaráztam, végre néhány ember hallgat a józan észre, kösz fiúk. Már látom megérte írogatnom, mert valaki ad a szavaimra😀
Akkor 2-3 éven át csak dx9-lesz?Mert dx10-eset se csinállnak meg dx11-es játékot se.
Nagy tévedésben vagy ugyanis 2007 óta van DX10, ha nem tűnt volna fel. A Crysis nevezetű remek FPS hozta el nekünk ezt a csodálatra méltó technológiát. A DX11 jelenleg még nagyon drága dolog ha nem akarsz vele szenvedni hanem tényleg élvezni szeretnéd és szerintem ezzel mindenki így van. Egy játék a kikapcsolódást szolgálja, nem pedig azért van hogy idegeskedj vele. Egy ilyen gyenge kártyával nem sokra mennél, de ezt már leírtam nem egyszer itt a fórumon belül és bevallom nem szeretnék segget csinálni a számból újra és újra. Szóval végszóként annyit hogy most sokkal inkább egy erosebb DX10-es kártya, mintsem egy gyenge DX11-es. Ezzel még várni kell amíg jobban kiforr a technológia és lényegesen olcsóbb lesz. Persze akinek van rá pénze az nyugodtan beruházhat egy csinos kis 5870-re, de inkább kettő darabra és Crossfire-t neki és jó lesz minden. Még annyit hogy látom egy-két emberke már idebiggyesztette azt hogy van valami abban amit eddig magyaráztam, végre néhány ember hallgat a józan észre, kösz fiúk. Már látom megérte írogatnom, mert valaki ad a szavaimra😀
az bőven elég lesz még 3évre is szerintem.
Nagy tévedésben vagy, nem lesz elég a kártya 3 évre. Ez a kártya bár DX11-es, de akkoris gyenge. Gyengébb mint a 4870-es. Miért nem felejtitek már el végre ezt az igénytelen kártyát??? Ja igen, mert a DX11 majmolás megy. Nekem így kell, nekem meg úgy kell. Értsétek már meg hogy hiába lesz DX11, de normálisan nem fogtok vele játszani. Nem fogjátok tudni kiélvezni a DX11 adta lehetőségeket egy ilyen gyenge kártyával. Max ha képregényre vágytok DX11 minőségben. Annak meg nincsen értelme és annak sincs hogy DX11 low vagy esetleg medium grafikai beállítás.
Hát ja van benne valami most inkább erős dx 10 kártyát kell venni ami olcsó vagy erső dx11 es kártyát ami viszont drága
Nagy tévedésben vagy, nem lesz elég a kártya 3 évre. Ez a kártya bár DX11-es, de akkoris gyenge. Gyengébb mint a 4870-es. Miért nem felejtitek már el végre ezt az igénytelen kártyát??? Ja igen, mert a DX11 majmolás megy. Nekem így kell, nekem meg úgy kell. Értsétek már meg hogy hiába lesz DX11, de normálisan nem fogtok vele játszani. Nem fogjátok tudni kiélvezni a DX11 adta lehetőségeket egy ilyen gyenge kártyával. Max ha képregényre vágytok DX11 minőségben. Annak meg nincsen értelme és annak sincs hogy DX11 low vagy esetleg medium grafikai beállítás.
van benne vmi...
Szeretném leírni hogy akik ilyen gyenge 5770 meg ilyen szarokon gondolkodnak azok felejtsék már el. 10%-al gyengébb mint a 4870-es. Akkor már inkább GTX 260-t javaslok. 40-43 ezer környékén már lehet kapni és nem rossz kártya. Az 5000-es széria bár tudja a DX11-et, de egy gyenge szar kártyával semmit nem értek. Olyan ez mintha lenne egy jó jégkoritok, csak éppen kicsi lenne a lábatokra.
az 5700 széria tényleg nem egy erőbajnok, de azért az 5800 szériára már nem lehet panasz!
Kérdezném h a 9500 vagy a 9600 GT 1GB DDR2 -es közül melyik a jobb😕
a 9600gt, de ddr2-es kártyát szerintem ne vegyél már!
Kérdezném h a 9500 vagy a 9600 GT 1GB DDR2 -es közül melyik a jobb😕
A 9600 GT a jobb. De a DDR2-vel már nem érdemes foglalkozni. DDR3-ast nézzél!
Persze ez csak az én véleményem 😀
Én a Sapphire-t venném!
Én azt venném. Az Asus az egyik legjobb márka!
Az Asus mind alaplapban, tápban, videokártyában az egyik legmegbízhatóbb márka! Én mindig olyat vettem a gépeimbe. A jelenlegiben csupán azért nem az van, mert nem volt rá keret.
Én a Sapphire-t venném!
Én a Sapphire-t venném!
Én a Sapphire-t venném!
Persze nem mind 😃
Én max 45ezret szánnék a videókarira, 4890re gondoltam de most megjelent az 5000res széria és már nem igazán tudom hogy melyiket vegyem.
Szerintetek 4890 vagy 5770?
Szerintem még nincs értelme pénzt kiadni az 5000-es szériára, mivel a 4890 is tökéletes kártya a mai játékoknak.
Ha ennyi pénzed van akkor HD5770
Szerintetek 4890 vagy 5770?
Ander, mivel a laptopokba gyárilag szerelik be a GPU-t az alapra, így lehetetlen cserélni
laptopba lehet már video kártyát rakni?? mert már halottam ilyen megoldásról
Már csak a ramokkal van gondom.Aki azt is nagyon vágja please nézzen át a milyen ramot vegyek témába...
Köszi srácok a segítséget!!!!
Sziasztok. Olyan gondom lenne hogy 20-30k körül tervezek videókártyát venni, de nem tom melyiket érdemes.(tervezett gép:asus p5p43td deszka, Intel q8200(4x2,3), 2GB ddr3 ram). Mindenféleképp Ati.
DE A LÉNYEG: DDR3 1GB vagy DDR5 512mb?
Radeon 4850 v 4770
hát azért egy ilyen procihoz én nem vennék egy 4770-est vagy 4850 est ami már kifutoban van!!!
minimum egy 4870 es 1GB ost.Ami ez fölött van az bármi jöhetne😉 talán csak az 5970 es nem /túl nagy/😂
Sajnos a pénz nagy úr! Azt vesz amire telik!
Én személy szerint AMD 4850-et, vagy 9800GT-t vennék ennyi pénzből.
A 4850-es lenne szerintem a jobb választás a kettő közül.
Hogy DDR3 1GB vagy DDR5 512mb? Én az előző mellett voksolnék!
Sziasztok. Olyan gondom lenne hogy 20-30k körül tervezek videókártyát venni, de nem tom melyiket érdemes.(tervezett gép:asus p5p43td deszka, Intel q8200(4x2,3), 2GB ddr3 ram). Mindenféleképp Ati.
DE A LÉNYEG: DDR3 1GB vagy DDR5 512mb?
Radeon 4850 v 4770
hát azért egy ilyen procihoz én nem vennék egy 4770-est vagy 4850 est ami már kifutoban van!!!
minimum egy 4870 es 1GB ost.Ami ez fölött van az bármi jöhetne😉 talán csak az 5970 es nem /túl nagy/😂
Van egy ilyen alaplapom:
MSI 845PE Max/Neo (MS-6580), hozá egy 2,4GHz-es pentium proci, 2GB DDR1 RAM, meg most van benne egy ATI 9600Pro 128MB videókari és érdekelne, hogy milyet ajánlotok helyette!
Előre is köszi a segítséget! Köszi