Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
A ramot azóta már megigazítottad?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
dexi írta:
Fejlemény! Ha kiveszem az alaplapot és úgy indítom akkor jó. Szóval ötletek? (Köszi az eddigi dolgokat)

Ha kiveszed az alaplapot, akkor mi marad a gépben a tápon kívül? 😆

Vagy az asztalon összeraktad a gépet és úgy indítottad?😂
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Milyen alaplapot vettél ki?Én tápegységet mondtam.
0
0
0
0
P Elastik avatar
Fejlemény! Ha kiveszem az alaplapot és úgy indítom akkor jó. Szóval ötletek? (Köszi az eddigi dolgokat)
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
dexi írta:
A táp teljesen új . De most közelebb hajoltam a géphez.. és a proci környékérol jött a hang.
Jól tetted be a procit?A tápegységet próbáld ki gépen kívül is és úgy kapcsold be.Azaz vedd ki a tápegységet dugd be a konnektorba és a zöld!!! vezetéket érintsd össze valamelyik feketével.Ha elkezd forogni a ventillátor akkor nem a tápegység a hibás.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja most néztem az alaplapod kézikönyvét. A szerint akkor a jobb felső sarokban lévő két pöcköt összeérinted csavarhúzóval akkor be kell kapcsolni ha nem kapcsol más a gond
0
0
0
0
kisteker avatar
Sziasztok!

Azért írok ide, mert egy dolgot nem nagyon értek, illetve nem vagyok benne otthon. EZ pedig az nVidia chipsetek sorszámozása. Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy mlyen logikát követnek a kombinációk? Mert az ATI-kat még csak-csak megértem, mert ugye ott asszem a százasoktól jobbra a fejlettség van az ezresek meg az évjárat..?
0
0
0
0
P Elastik avatar
A-a. Amelyikbe dugtam azis ilyen csak nem latszik
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
dexi írta:
A kézi köny szerint sem megy.. hogy kell csavarhúzóval inditani?

Össze kell érinteni azt a két pöcköt ami az alaplap szerint a bekapcsológomb pöckei. De amúgy ezen a képeden nem ezeközül valamelyikre kell dugni a dolgokat? Mert álalában így néznek ki azok a csatlakozók ahova dugni kell
[LINK]
0
0
0
0
P Elastik avatar
A kézi köny szerint sem megy.. hogy kell csavarhúzóval inditani?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát akkor meg nézd meg a bekapcs gombot hogy jó helyen van e bekötve. Gondolom az alaplapi leírás alapján nézted aztán minden csatlakozást nézz meg nyomkodd meg. És valóban a felső ram nincs jól benyomva azt is nyomd a helyére
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
De ha a bekapcs gomot nyomod semmi? Mert akkor tuti rossz helyre kötötted
0
0
0
0
P Elastik avatar
A táp teljesen új . De most közelebb hajoltam a géphez.. és a proci környékérol jött a hang.
0
0
0
0
Ducky avatar
dexi írta:
Chieftec 450W

A főkapcsolót megnyomtad a tápon? Egyik haveromnál is ez volt! 😀
0
0
0
0
Ducky avatar
gyenesmartin írta:
dexi írta:
Segítsetek légyszi! Megjött a gép amit rendeltem, elkezdtem összerakni mindent bedugta ma helyére.(Azt hiszem jó helyre de nem biztos) Mikor bedugom a tápot ad egy ki zörejt majd elhalkul, és megint ad egy kis zörejt. Van amikor 2-szer. A gombal nemkapcsol be. Mit kötöttem félre?
Tudsz csinállni egy képet a belsejéről?

Én arra tippelek, hogy gyenge a táp teljesítménye. 😕
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
dexi írta:
Segítsetek légyszi! Megjött a gép amit rendeltem, elkezdtem összerakni mindent bedugta ma helyére.(Azt hiszem jó helyre de nem biztos) Mikor bedugom a tápot ad egy ki zörejt majd elhalkul, és megint ad egy kis zörejt. Van amikor 2-szer. A gombal nemkapcsol be. Mit kötöttem félre?
Tudsz csinállni egy képet a belsejéről?
0
0
0
0
P Elastik avatar
0
0
0
0
gytomi avatar
Egy LG Flatron L204WS hány hz-es?
0
0
0
0
Rolando avatar
xbox kontrollert mert annak nagyobb a támogatottsága én is megjártam egy genius maxfire wireless granidasal
0
0
0
0
beowulf avatar
császtok lenne egy kérdésem a kontrolerekhez nem nagyon értek és nem tudom miet vegyek x box kontrolert vagy logitechet
0
0
0
0
niteforce avatar
az alaplapod gyartojanak vagy az alaplap kezikonyvben nezd meg a processzor tamogatasi listat. ha az adott tipus rajta van, akkor mukodni fog
0
0
0
0
no avatar
ha veszek 1 procit akkor hogy tom kideriteni h fog e müködni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akos328 írta:
Előre is bocsi tudom hardver szobában vagyunk, de a szoftvernél nem találtam ilyen témát. Movie makerrel videót akarok csinálni, de amikor mentek akkor akkor .msmvm formába ment. Ezt mivel, vagy hogy lehet .avi, .mp4 vagy egyébb videófájloká konvertálni, esetleg mentemi, mert a MVM-be csak .msmvm-et találtam.

A film mentésére kell menni. Amúgy virtual dub az egyik legjobb konvertáló csak elsőre nem olyan nehéz érdemes utána olvasni
0
0
0
0
Sanchez avatar
Próbáld ki a Hamster Convertert.Nekem bevállt, és teljesen ingyenes program. 1-2GB-os videókat, amik a renderből jöttek ki, 10-15MB-osra konvertál és nem nagyon romlik a minőségből.(Kb semennyi)
0
0
0
0
akos328 avatar
Előre is bocsi tudom hardver szobában vagyunk, de a szoftvernél nem találtam ilyen témát. Movie makerrel videót akarok csinálni, de amikor mentek akkor akkor .msmvm formába ment. Ezt mivel, vagy hogy lehet .avi, .mp4 vagy egyébb videófájloká konvertálni, esetleg mentemi, mert a MVM-be csak .msmvm-et találtam.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
galex írta:
hali. tom hogy nem ide tartozik de ez a legolvasottab segítség fórum. na tehát ha törlöm az email cimet amivel msnre vok regizve attol be birok jelentkezni msn-re?
Igen.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
hali. tom hogy nem ide tartozik de ez a legolvasottab segítség fórum. na tehát ha törlöm az email cimet amivel msnre vok regizve attol be birok jelentkezni msn-re?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
gytomi írta:
Hy all! Mi kell a 3D játékok futtatásához az nVidiánál a szemüvegen kívül?

(GTX550Ti-n tudnák 3D-ben játszani?)

[LINK]

itt megtalálsz mindent
0
0
0
0
Cooley avatar
gytomi írta:

Egy 120Hz-es frissítésű monitor, más nem, de az a kártya nem a legalkalmasabb a 3D-re. 😕
0
0
0
0
gytomi avatar

0
0
0
0
Devis avatar
tasiadam írta:
Rolando írta:
a külsö winyóról ugye lehet játékokat lejátszani?

ja csak lassabb lesz

én régen külső winyóról wowoztam 😀 sztem gyorsabb volt mivel nem kellett neki a sok egyéb buta programrammal foglalkoznia 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Sztem azzal az van h gyorsabban végzi a művleteket, de az adatátvitel USB-n lassabb, hacsak nincs USB3.0-ád
0
0
0
0
Rolando avatar
azt olvastam hogy ugyanolyan gyors
[LINK]
és mi van ha nagyobb a fordulatszáma mint a belsö winyó-é?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Rolando írta:
mennyivel lesz lassabb?

az USB jóval lasabb mint az IDe vagy akár a SATA... az adatátvite lesz lasabb lehet hogy felteszed rá 1 óra alatt meg mire betölt eltelik 10 perc....
0
0
0
0
Rolando avatar
mennyivel lesz lassabb?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Rolando írta:

ja csak lassabb lesz
0
0
0
0
Rolando avatar
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Akkor mi a gond? Amikor kiírja a hibát hogy nem jól van csatlakoztatva a nyomtató akkor ott kiírja a hibákat! Szó szerint írom: Windows nyomtatásisor - kezelő szolgáltatás.Na ezt írja ki. Mi lehet a hiba?
Valaki tudja a választ?
0
0
0
0
Rolando avatar
akkor nem adja le?nem menne vele egy Phenom II x4,GTS450 és 8GB ram?
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
Nem ez a gond. Kekem HP 2050 nyomtatóm van és ahhoz sem adtak kábelt. Én is csak a régiről leszedettet használom (az egy Lexmark Z610) és csont nélkül megy vele.

De ha emiatt aggódsz, 100Ft egy USB kábel. Próbáld meg egy újjal.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Sziasztok!
Ma vettem egy HP Deskjet 1050 típusú tintasugaras multifunkciós nyomtatót.A csomagolásban nem találtam USB kábelt de szerencsére nekem volt még egy régi hp 3920-as nyomtatóm és az jó volt ehez is.lehet ez a probléma?.Elkezdem feltelepíteni és amikor ahoz a részre érek hogy csatlakoztassam az usb kábelt akkor csatlakoztatom és hibát ir ki.Szerintetek mia probléma?Lehet az hogy egy régebbi nyomtató Usb kábelét használom?
Légyszíves segítsetek.Nagyon pipa vagyok.😞 Utóirat:TESCOBA VETTEM.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Rolando írta:
a chieftec az leadja a 400W-ot nem?

ha van rajta kimenet akkor nem biztos.
400W 80+ hatékonyság......
akkor 320W amit le tud adni de ha kimenetes akkor olyan 250Wot tud leadni a belső rendszernek. De ha nincs rajta (és általába nincs) akkor 320W.
0
0
0
0
niteforce avatar
Rolando írta:
tessék ez remélem segít [LINK]
am 8GB ramhoz egy Phenom II x2 vagy x4hez és egy gts450 hez elég 400W?

boven eleg ha normalis (chieftec/FSP vagy jo marka)
0
0
0
0
Rolando avatar
a chieftec az leadja a 400W-ot nem?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
akos328 írta:
foxbet végülis a minőség tápok amit leadják a ráírt teljesítményt, legalább is 90%-t. Egy HKC is lehet h leadja(amit kötve hiszek) csat hazavágja az egészet az esetleges feszültségingadozás miatt, vagy a 12V ágon minden kijön csak éppen nem 12V.

egy HKC 5550-t teszteltek... 12 volton 19 volt is meg 3 volt is előfordult 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
foxbet végülis a minőség tápok amit leadják a ráírt teljesítményt, legalább is 90%-t. Egy HKC is lehet h leadja(amit kötve hiszek) csat hazavágja az egészet az esetleges feszültségingadozás miatt, vagy a 12V ágon minden kijön csak éppen nem 12V.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gytomi írta:
Hy!

A billentyűzeten át tudok cserélni 2 gombot?
pl a Z-t az Y-al, hogy a betűket is helyesen írja?

ha angol akkor persze. Csak mivel magyaron lesz az ékezetes gombok helyet lesznek a ,.-;>*?:_ -½½¸
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció