Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
bocs,most értem haza melóból le vagyok kicsit lassulva és nem figyeltem eléggé... 😊
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Ezt nekem írtad? Mert ha igen akkor szerintem olvasd el még egyszer.

Azért kösz.
0
0
0
0
Bronson avatar
Left4dead,Dead Island részek?
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Tudnátok mondani egy olyan játékot ami kissé hasonlít a rust-ra csak nincs az az este jönnek a zombik meg ilyesmi. Jó ez a zombis téma csak már annyi van belőle és nem csinálnak egy normális survivalt se. Még a Minecraft volt az ami elment, de abba meg elvitték az egészet az építkezésre meg a voxel grfra. Kérdésemhez visszatérve nem survival horrort hanem sima survivalt valaki tudna mondani?
0
0
0
0
alvast avatar
low11:http://www.creativesectors.tk/Downloads/details/id=1.html de ez még nem végleges verzió
0
0
0
0
no avatar
SZia tudom hogy nem ide kéne de nem tudjátok honnan lehet leszedni a torchlight 2 magyarositását lécci nagyon kéne elöre is köszi!
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
@Fenix: Próbáld ki a Saints Row sorozatot, nagyon hasonlít a GTA-ra, de ebben van humor is.
0
0
0
0
cian880123 avatar
sziasztok tudnátok fil adaptácios játékokat köszi 😀
0
0
0
0
sachme avatar
boldikaSimcity,Cityes XL 2012. Hirtelen ennyi jutott eszembe 😀
0
0
0
0
no avatar
Devil May Cry? Egyébként nekem meg valaki tudna olyan gamet amiben példál neked kell fejleszteni a gazdaságod a városodat neked kell építeni a dolgokat meg ilyenek pls ha valaki tud írja 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
SwellHD DC Universe online, RaiderZ, Vindictus, C9 (az utolsó kettő nekem nem nyerte el a tetszésemet). Ezek mind Non-targetes, vagy true-action-combatos MMO-k.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
@SwellHD- Ami szerintem hasonlít rá az talán az AION.

Nekem tudnátok néhány (epic) varázslós játékot ajánlani? (Ami nem a Magica irányába megy, és lehetőleg 3D-s, sőt akár belelőghat ilyen Tekken stílusú arcade verekedős játékba is)
0
0
0
0
SwellHD avatar
Tudnátok nekem ajánlani valami jó MMORPG-t? Olyan kéne, ami hasonlít a TERA Online-ra (jó, tudom.. minden MMORPG hasonlít rá, de azok közül is a legjobbal szeretném tolni)
0
0
0
0
no avatar
sziasztok segitséget szeretnék kérni leszedtm a transformers fall of cybertront elinditom el kezd tölteni de nem történik semmi van valakinek ötlete köszi
0
0
0
0
Bronson avatar
Crysis,Half life,(ha nem is fps de talán nem játszottad még😃ead space,Mass effect)Deus Ex,Star wars...
0
0
0
0
cian880123 avatar
hellosztok ajánlanátok nekem sci fi fps játékokat géepm paramétereit profilomon találjátok köszönöm
0
0
0
0
etneveL avatar
Köszönöm az ötleteket.Van pár amivel nem játszottam,szóval köszönöm 😀
0
0
0
0
etneveL avatar
orodreath:Leginkább autós,vagy FPS legyen.Amúgy amiket ajánlottál azok a KOTOR amit nem ismerek,azt szerintem meg is lesem,de ha tudnál még írni azt megköszöném. 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Sziasztok, valaki tudna nekem hasonló játékot mondani mint a magyar Nexus? (jupiter incident) EEEEszméletlen jókat játszottam vele, de most már elkéne egy 2. rész is 😃 Valami ilyesmire gondoltam... van 1 hajóm, amit fejleszthetek, és mehetk vele csatába, mindezt ilyen stratégiai beütéssel. Lehet túl nehezet kérek, bocs srácok 😆
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Ajánljanátok nekem bármilyen játékot,kivéve horrort és ami elmegy a gépem?

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
meg találtam a játékot amit kerestem de azért le írom mi a címe nehogy valaki ugyan így keresse és akkor ne múljon rajtam 😃
Contagion a játék neve
0
0
0
0
no avatar
jatekot MINDEN fajtát erre a konfigra:128mb integrált vidi kari 2 gb ram 3ghz virtuális 2 magos
Bronson az elöbb csak fps kelett
0
0
0
0
szabyy avatar
Igen ez a baj :/ Sajnos egy ideje halott a kormányom :/
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Félig árkád kb a Forza 4-hez tudnám hasonlítani persze kevesebb autóval. Controller nélkül persze elég nehéz irányítani.
0
0
0
0
szabyy avatar
Azzal játszottam régen, de nem jó emlékeim vannak az irányítással kapcsolatban
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
NFS Shift szerintem nagyon jó lett.
0
0
0
0
szabyy avatar
Inkább árkád. A Dirtekkel, meg a Griddel játszottam, de pl nekem a Dirt 2 tetszett még utána már nagyon egyhangú volt számomra. Nfs-ek közül a régiekkel toltam, az Undercoverig, és nekem a tuningolás tetszett. Az újakba van erre lehetőség, vagy ezekkel már felhagytak?
0
0
0
0
sudosu avatar
szabyy: Attól függ milyet akarsz.
Árkádból: Need For Speed széria. Kivéve a két Burnout címet a Mostwanted-et (2012) és Rivalst (bár ha szereted a burnout-ot megér egy próbát) , Grid , Dirt ... (Lehet valakinek ez már szimulátor de nekem nem)
Szimulátor: Rfactor
0
0
0
0
szabyy avatar
Valami jó autós játékot tudnátok ajánlani?
0
0
0
0
sudosu avatar
Street Fighter jó lesz hát a RE6 azért nem lesz olyan kellemes részegen 😆
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: resident evil 6, street fighter x tekken, how to survive, hmm nem ugrik be több, talán egyik jó lesz...
0
0
0
0
sudosu avatar
Aha, köszi azért még várom a javaslatokat 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az összes LEGO játékot lehet split-screenben játszani. Szerintem megpróbálhatod.
0
0
0
0
sudosu avatar
Valaki tudna ajánlani valami könnyedebb játékot, ami szórakoztató is és grafikája se csúnya? Ja és lehessen 1 képernyőn multizni (Split Screen, vagy úgy mint MK-ban 😀😉
pl.: Mortal Kombat, Injustice Gods Among us
Ilyesmikre gondoltam
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Coach: A Killing Floor-nak minimumon 64MB-s kártya kell és szerintem nem rossz játék.
0
0
0
0
Coach avatar
Olyan Coop moddal rendelkező játék kellene ami elmegy egy 64MB -os VGA-n.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
TerrorDom Borderlands 1/2, Dead Island.
0
0
0
0
Bronson avatar
sniper elite nazi zombie army?
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Valami lövöldözősre gondoltam.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Rayman Origins/Rayman Legends

nagyon jók co op ba
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Nem tudna valaki mondani jó Co-opos játékokat?Lehet valami jó akció, de az is jöhet amibe lehet hülyéskedni.
Előre is kösz!😃
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Ajánljanátok nekem bármilyen játékot,kivéve horrort és ami elmegy a gépem?

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Bronson avatar
low11 : alább irtam nem akarom elhinni h egyik sem keltette fel az érdeklődésed vagy már minddel játszottál? 😜
0
0
0
0
no avatar
jatekot minden fajtát erre a konfigra:128mb integrált vidi kari 2 gb ram 3ghz virtuális 2 magos
0
0
0
0
no avatar
érdeklődni szeretnék hogy Resident evil 6-nak van e magyarositása? mert nem nagyon találtam...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció