Saját Videóid Publikálása
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Itt is lenne a második videóm a mostani csatornámon, hogyha elnyerte a tetszéseteket akkor nyomjatok egy "Tetszik"-et és iratkozzatok fel a csatornámra, hiszen ez nekem olyan pozitív motivációt adna, ami alapján sokkal eltökéltnek érzem magam, ami alapján sokkal jobb és mozgalmasabb videókat tudnék készíteni! Köszönöm hogy elolvastad ezt a kis leírást, további szép napot, estét!
https://youtu.be/zrM81rCMvsg
A napokban készítettem egy YouTube csatornát, amivel egyben az egyik álmom vált valóra, hogy a házilag legyártott kis videóimat feltöltsem egy csatornára és ezzel együtt szétkürtöljem a nézőközönség felé. Most biztos gondolhatjátok, hogy egy újabb olyan "Videós" aki elkezd egy végigjátszást, és egy adott résznél abbahagyja azt. Nem, ez nem így lesz. Én egy mondásnak élek bár kissé szkeptikusnak hangzik, még pedig: "Amit elkezdesz, azt fejezd is be". És a csatornámra feltöltött további tartalomnál is így lesz, és úgymond a GTA San Andreas végigjátszásommal szeretnék debütálni, úgy hogy itt is lenne az első része. Hogyha elnyerte a tetszésedet, akkor dobj egy ... áhh hagyjuk, tipikus sablonszöveg. 😃
Ha tetszik, fel lehet iratkozni!
Call of Duty 2 - Végigjátszás 1.rész - A kiképzés