Azoknak nyitottam ezt a témát akik nem rendelkeznek olyan tudással hogy készíteni tudjanak maguknak egy jól kinéző avatart.Ezért ebben a topikban a képszerkesztésben jártasabbaktól lehet kérni avatart persze ha elválalják.Amennyiben készítettek neked avatart legyetek szívesen írjátok ki az adatlapotokra hogy ki készítette!Ennyivel ugyanis minimum tartozunk.Kezdeném is.Nem tudna valaki nekem készíteni egy király avatart amibe benne van természetesen a nevem és az újabb Sam Fisher (a Convictionból).Előre is köszönöm!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
am meg azbizony ha érdekel még én is majd csinálok eggyet neked.
ha nm akk meg csinálok de csak gyakorlásként 😃 😆
ha igen akk bocs de így sikerült
[LINK]
[LINK]
Szerintetek milyen lett ?? Első probálkozásom és egyben első művem is 😃 Szal ne fikázzátok 😂 Am. PS CS3-al csináltam 😉
Sztem klassz... 😀 😉
nekem kiv vok miet tudnál csinálni legyen dmc-s és oasmi legyen mint ami most van h a dragking mögött legyen az a logó és ha lehet dmc-s betűtípus és dante meg nero is legyen rajta kiv wook nekem miet tudsz csinálni 😃
na ? 😃
[LINK]
naon zsír de én is csináltam eggyet kiv vok a véleményetekre :
de naon zsír el tod küldeni a betűtípus nevét ????
amint megunnom a mostanit kiteszem az újat 😃
nekem kiv vok miet tudnál csinálni legyen dmc-s és oasmi legyen mint ami most van h a dragking mögött legyen az a logó és ha lehet dmc-s betűtípus és dante meg nero is legyen rajta kiv wook nekem miet tudsz csinálni 😃
na ? 😃
[LINK]
Amugy ha kell valakinek még az szoljon 😃
Előre is köszönöm bárkinek aki megpróbálja!😀
de téll jól sikerült 😃
ma elolvastam itt hogy miket írogattok és ezen felbuzdulva csináltam magamnak én is egy avatar-t:
na milyen lett szerintetek?nekem nagyon tetszik😃😃
háát ien lett