Nekem volt 3 papagájom..1. Robi 2. Szendi 3. Harapós volt 😆 robinak az lett a veszte h meghalt mint 1 rendes papagáj de elég fiatal volt...Harapós-nak pedig az lett h leesett az alsó csőre 😢 Szendi gondolom még él csak azt eladtuk 😆
Hát nekünk van két kutyánk, egyik nőstény 7 éves asszem, a másik (fiatal korcskeverék de jó) hím kutya, és van egy nőstény szürke macskánk, elég ha belép a házba, tudja hol van a konyha.
Kutyámat meg megszökött ? 😆 rossz lehet. Nekem nem volt egy állatom se, de a közeljövőben ha sikerül kisirni akkor "Venni" fogok egy golden retrivert.
Itt egy kép egy kölyök retriverről :
berki_zsolt írta:
Huhh, ezek aztán az extrém háziállatok!! Ak. az avatarodon az a saját leguánod???
Hát nem mindennapi állatkák az tény...😀, amúgy nem nem az avataromon egy komodói varánusz látható, amik azért picit veszélyesebbek és nagyobbak a leguánoknál és nme igazán könnyen beszerezhető állatok😀
Nekem van egy lucas nevű macsekom😃. Amikor leülök gépezni(PL cod 2 multi)akkor odaül az ölembe és nézi a monitort vagy alszik. Nagyon bírom a kis mocskot😀
azta de mien verszomjas bergyilkos,huuuu ocsem aszem mar be is sza*tam😆😆nah jo a viccet fereteve igen szep kis allatka,de most telleg,amugy komoly neve van Gyilkos😃
de már öregszik mert mindig morog 😜 már vagy 7-8 éves 😆
Itt egy kép egy kölyök retriverről :
Hát nekem most már csak egy pók van a sarokban!😆 Amíg az asszony ki nem szúrja!
Gyilkos, a törpe vérhörcsögünk tavaly elpusztult! RIP!
Amiket írsz, azokon mindig elröhögöm magam..😆😆 thug basszus, jóra fordítottad az estémet, kösz!😃😆 Egy pók a sarokban, beszarás..😆
Kicsi tacsi nagyon jól elvannak együtt😃
Imádom nézni ahogy nyuzzák egymást😆
Huhh, ezek aztán az extrém háziállatok!! Ak. az avatarodon az a saját leguánod???
Hát nem mindennapi állatkák az tény...😀, amúgy nem nem az avataromon egy komodói varánusz látható, amik azért picit veszélyesebbek és nagyobbak a leguánoknál és nme igazán könnyen beszerezhető állatok😀
Gyilkos, a törpe vérhörcsögünk tavaly elpusztult! RIP!
Van egy macskám. Szereti a degut...
De jópofa kis jószág!
Még szép, hogy komoly. Komplett kutya falkákat fal fel reggelire. Te csak egy kis desszert lennél neki.😆