heló.valaki tudna segiteni?ujra kellene raknom 1 gépet és nem találom sehol az alaplapjának a driverét. ez a neve:MSI N1996 PM8M-VMS-7104 VER 2.A.ha vki megtudná adni a linket ahonnan le tudom tölteni az jólenne. előre is thx
full max órajelre húzva 4óra játék után eccer nekem is kockásodott crysisnál, majdnem szétvertem a gépet😂 de akk csak túlmelegedett nekem hálaistennek😉
DeathTheKid írta:
Sziasztok!
lehet nem ide tartozik de azért leírom hátha tudtuk segíteni.
ma mikor neteztem hirtelen elkezdett vibrálni képernyőmön és ilyen színes nyégyzetek jelentek meg ( gondolom textúra hiba) Ati Radeon HD 4650 -es vidikarim van. próbáltam driver frissítéssel,rendszer visszaállítással és vírusírtásssal de nem segít :S kipróbáltam másik monitoron de azon is ilyen volt. Ha valaki tudna segíteni plz help! előre is köszi
Nekem volt egy ati 9200, egy idő után az "kockásodott" be-illetve vizszintes sorokban kis álló téglalapok voltak.irány szerviz-még garanciás volt-kaptam újat.Állítólag besült a memória a vga-n.
Kmisi99 írta:
Van egy creative Sound Blaster Live SB0220 5.1 es hangkártyám van valami külön driver vagy valami amivel win 7 en megszólaltathatnám? Mintha úgy hallottam volna hogy készültek ilyen driverek csak nem a creative csinálta
keress rá googlen h Daneil K.Ez a csávó csinál régebbi creative hangkarikhoz drivereket.Nekem igaz h xp-m van de tőle van driverom és azóta nem ugrik ki a hang játék közben.Am. nekem SB Audigy 2ZS (7.1) kártyám van.
Ja és lenne kérésem tőled.Ha találsz a kártyádra drivert és működik fajául akkor szólj pls mert egyik ok ez volt h levettem a win7-t mert nekem nem akart szólni az 5.1 :S Majd a választ pm-be küld pls. 😆
Sziasztok!
ma mikor neteztem hirtelen elkezdett vibrálni képernyőmön és ilyen színes nyégyzetek jelentek meg ( gondolom textúra hiba) Ati Radeon HD 4650 -es vidikarim van. próbáltam driver frissítéssel,rendszer visszaállítással és vírusírtásssal de nem segít :S kipróbáltam másik monitoron de azon is ilyen volt. Ha valaki tudna segíteni plz help! előre is köszi
...ha a gyarto oldalan nincsen, mivel maszek-driver, akkor csak a google segithet +talizni, + a forumok bongeszes....nalam 1 regi laptophoz kellett keresni anno, ATi-VGA-hoz, 1 havernak. ( mert Vista-val adtak neki, viszont XP-t akart a laptopjara ertheto okokbol, a laptophoz viszont csak Vista-driver-eket adtak neki )😜
Van egy creative Sound Blaster Live SB0220 5.1 es hangkártyám van valami külön driver vagy valami amivel win 7 en megszólaltathatnám? Mintha úgy hallottam volna hogy készültek ilyen driverek csak nem a creative csinálta
Szecskkaa, valszeg 2 dolog is okozhatja, ill. ez a 2 dolog a legvaloszinubb:
1. Rossz driver-t telepitettel, pl. nem mind1, h 32, v. 64-bites, h XP, v. Vista/W7- driver-t raksz fel. A laptopok meg alt.ban meg erzekenyebbek es csak a gyarto altal ajanlott driver-eket szabad telepiteni. 😉
2. Lehet, h rossz a VGA-ad, esetleg a hutessel van gond, talan poros a masina....latatlanban ennyit tudok hirtelen mondani.
NAGY HEEELP!
Van 3 Realtek PCI hálózati kártyám, az egyik ebben a P1-esben van, de az OvisLink driver van alapban. A másik kettő csak egyforma "RTL810X/RTL8130/ RTL8139(A/B/C/D) PCI Series Drivers" van telepítve, de a PII-es gépben mind3 kimutatja hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott", még ezzel az OvisLinkkel is, USB sajnos neki nem jutott külön, ezért csak floppy van abban is. Google-ban olvasgattam ilyeneket de nem igen tudtam velük kezdeni. Szal ha vki tud ebben segíteni akkor megköszönném, vagy PÜ-ben írjon hosszan ha csak úgy tudna 😀
Megoldódott, az eredeti driver install cd-vel és a Windows 7-el összehoztam, bár magátol a CD nem akarta telepíteni, de a Win7-el betallóztam neki a driver filekat az meg felrakta =) Szal minden jó, köszi hedzsooo
cső
nekem most a 7600gs emen az 196.21 es driver van fent de mióta feltettem az óra nem számol esténént
valamint az előző driver (196...)ot miután felraktam fekete képernyő fogadott(betöltötte a windows de ahogy megjelent a tálca fekete képernyő)
nem tudjátok esetleg hogy ezek miért lehetnek?
Helloh! Próbálkoztam vele, de nincs visszaállítási pont( pedig csináltam már). Na mind1. Am használtam jah, és most meg telepíteni akarom a Catalystet és kiírja hogy Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen. Help pls!!!
jtrlvksz írta:
Hello! Leszedtem egy Driver Checker progit ami elvileg lehúzza az újabb drivereket, de az a gond, h miután ujrainditottam fekete képernyő..., safe modba tom csak inditani, a drivert meg nem engedi újrarakni mert vmiért azt írja nem érhető el a driver. Help kéne, ilyennel még nem találkoztam, nem vok gépzseni se, nem tom mit tegyek.
Most akkor picit pontosabban,,,MILYEN DRIVER-t nem enged visszarakni ???
Felraktad a progit, addig vilagos...utana nem ment a windows ? Vagy hasznaltad is a progit, leszedtel, toroltel vele vmilyen driver-t a rendszeredrol ???
Probalkozz a rendszer-visszaallitasi-ponttal, az tobbnyire bevalik ilyenkor !!! 😉
( A START-menuben, a kellekek kozt, a rendszer-eszkozoknel talizod a rendszer-visszaallitasi lehetoseget. 😉 )
Na, majd irj, h mi a helyzet, Sok Szerencset hozza ! 😉
Hello! Leszedtem egy Driver Checker progit ami elvileg lehúzza az újabb drivereket, de az a gond, h miután ujrainditottam fekete képernyő..., safe modba tom csak inditani, a drivert meg nem engedi újrarakni mert vmiért azt írja nem érhető el a driver. Help kéne, ilyennel még nem találkoztam, nem vok gépzseni se, nem tom mit tegyek.
vki nem tudja hogy lehet megoldani azt a problémát hogy a 7600 gt-m a saját hozzá adott driver-jét nem akarja felrakni és folyton elcseszi a gépet!
ha tucc PÜ ben ird le
samdav írta:
sziasztok!
ethernet vezérlőhöz kéne nekem driver, csak nemtom milyen
mit kell ahhoz megnézni, alaplap típusát vagy mit?
Itt a link az Ethernet/LAN driverodhoz [url]http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2358&ost=xp#anchor_os[/url] a 8.6.11.0-át húzd! 😉..ám sztem upgradelhatsz mindent! 😀
elállítottam a realtekbe a csúszkákat:S és nem tudom belőni olyanra amilyen volt és tök torz a hang:S nincs benne valami vissza állítás alap beállításokra funkció?
Akkor driver inkompatibilitáció van jelen vagyis, használd hozzá azokat a a drivereket amik jól mennek. A 7-es széria egy kicsit válogatós az újabb driverekböl.
Segítsen valaki van egy másik gépem amd athlon xp 2000+ 1gb ram egy geforce 7300gt-vel és mikor felrakom a legújabb drivert a vga-ra pl 182,5 akkor minden játékban csikok vannak még az alapjátékokban is mért van ez és csak a 163.??-es driverekkel megy csak rendesen.😞
Mindegy itt van vistához és xp-hez is.
XP : [LINK]
Vista :[LINK]
Mindkét esetben el kell fogadni a licenszjogot akkor tudod letölteni, remélem segítettem.
Nekem egy 8500Gt 512-es karihoz kéne a legújabb driver!Nem tudnátok egy linket küldeni mert múltkor letöltöttem egyet de megszívtam vele mert nem volt jó hozzá:S Segítsetek légyszi!Köszi😀
Startmenü-->Vezérlőpult-->rogramok telepitése és Törlése és Ati Catalyst,Ati Display Driver és a Registert ha van(elméletileg egymás alatt van mind a 3).utána ha megvannak ezek jöhet a 9.4-es telepitése.
Szóval sajátgép, programok eltávolítása és ott melyiket kell,mert van ott sok minden atis:avivo,catalyst ,display driver,hydravision,melyiket?sorry a tudatlanságomért
Sziasztok!
Nekem volt egy ati 9200, egy idő után az "kockásodott" be-illetve vizszintes sorokban kis álló téglalapok voltak.irány szerviz-még garanciás volt-kaptam újat.Állítólag besült a memória a vga-n.
keress rá googlen h Daneil K.Ez a csávó csinál régebbi creative hangkarikhoz drivereket.Nekem igaz h xp-m van de tőle van driverom és azóta nem ugrik ki a hang játék közben.Am. nekem SB Audigy 2ZS (7.1) kártyám van.
Ja és lenne kérésem tőled.Ha találsz a kártyádra drivert és működik fajául akkor szólj pls mert egyik ok ez volt h levettem a win7-t mert nekem nem akart szólni az 5.1 :S Majd a választ pm-be küld pls. 😆
lehet csak túlmelegedett
eddig sose történt ilyen
Szecskkaa, valszeg 2 dolog is okozhatja, ill. ez a 2 dolog a legvaloszinubb:
1. Rossz driver-t telepitettel, pl. nem mind1, h 32, v. 64-bites, h XP, v. Vista/W7- driver-t raksz fel. A laptopok meg alt.ban meg erzekenyebbek es csak a gyarto altal ajanlott driver-eket szabad telepiteni. 😉
2. Lehet, h rossz a VGA-ad, esetleg a hutessel van gond, talan poros a masina....latatlanban ennyit tudok hirtelen mondani.
Van 3 Realtek PCI hálózati kártyám, az egyik ebben a P1-esben van, de az OvisLink driver van alapban. A másik kettő csak egyforma "RTL810X/RTL8130/ RTL8139(A/B/C/D) PCI Series Drivers" van telepítve, de a PII-es gépben mind3 kimutatja hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott", még ezzel az OvisLinkkel is, USB sajnos neki nem jutott külön, ezért csak floppy van abban is. Google-ban olvasgattam ilyeneket de nem igen tudtam velük kezdeni. Szal ha vki tud ebben segíteni akkor megköszönném, vagy PÜ-ben írjon hosszan ha csak úgy tudna 😀
nekem most a 7600gs emen az 196.21 es driver van fent de mióta feltettem az óra nem számol esténént
valamint az előző driver (196...)ot miután felraktam fekete képernyő fogadott(betöltötte a windows de ahogy megjelent a tálca fekete képernyő)
nem tudjátok esetleg hogy ezek miért lehetnek?
Most akkor picit pontosabban,,,MILYEN DRIVER-t nem enged visszarakni ???
Felraktad a progit, addig vilagos...utana nem ment a windows ? Vagy hasznaltad is a progit, leszedtel, toroltel vele vmilyen driver-t a rendszeredrol ???
Probalkozz a rendszer-visszaallitasi-ponttal, az tobbnyire bevalik ilyenkor !!! 😉
( A START-menuben, a kellekek kozt, a rendszer-eszkozoknel talizod a rendszer-visszaallitasi lehetoseget. 😉 )
Na, majd irj, h mi a helyzet, Sok Szerencset hozza ! 😉
ha tucc PÜ ben ird le
nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét.
Sikerült letöltened és feltelepítened? 😀
sziasztok!
Itt a link az Ethernet/LAN driverodhoz [url]http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2358&ost=xp#anchor_os[/url] a 8.6.11.0-át húzd! 😉..ám sztem upgradelhatsz mindent! 😀
sziasztok!
Igen, az alaplapod megnézed, neten biztos van oldala, és ott driverek, ott biztos találsz.
újra telepítés megoldotta a problémát😀
XP : [LINK]
Vista :[LINK]
Mindkét esetben el kell fogadni a licenszjogot akkor tudod letölteni, remélem segítettem.
Nekem egy 8500Gt 512-es karihoz kéne a legújabb driver!Nem tudnátok egy linket küldeni mert múltkor letöltöttem egyet de megszívtam vele mert nem volt jó hozzá:S Segítsetek légyszi!Köszi😀