Vannak olyan vgak amik ket gpu-val vannak, ezek x2 jelolest kapnak!
dx10 azert nem birod bejelolni mivel xp-d van fent es az dx9-tol nagyobbat nem hasznal!
Köszi : D és asszem DirectX 10-em van de miért csak a 9-et lehet bejelölni?
"Full Microsoft DirectX 10 Support
A DirectX® 10 GPU with full Shader Model 4.0" ezt a mondatot találtam róla 5 perce.
Ja és ha már ennyire benne vagyunk GPU magok száma(egy kártyán) mennyi lehet? Szerintem 1 de ha tudnál róla valamit mondani az nagyon jó lenne. Előre is Köszönöm.
handris írta:
http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-9300m-g
Mekkora lehet a legújabb, támogatott pixel shader verzió? Sehol sem találom. Előre is köszi.
Mekkora lehet a legújabb, támogatott pixel shader verzió? Sehol sem találom. Előre is köszi.
http://ark.intel.com/products/37160/Intel-Pentium-Processor-T3200-(1M-Cache-2_00-GHz-667-MHz-FSB)-Socket-P
Ez a proci van a laptopomban.
A gép adatainál ahol kéri a proci magjának órajelét oda 2000MHz-t kell írnom vagy az FSB speednel feltüntetett 667MHz-et??
Tudom buta kérdés de nagyon új vagyok ebben a témában előre is köszi a segítséget.😃D
olyan kérdésem lenne, hogy a VGA adatoknál a memória órajelhez a valódit kell írni, tehát amit állítgatok pl. az msi afterburnerben, vagy amit effektívként ír, azaz a dupláját ?
( csak mert fura, hogy a mem. órajelem elég sok helyen piros 😃 )
furu83 írta:
az alapvető dolgokat tudom,de a többi nekem magas!jo nem vagyok egy zseni,hozzá teszem!kerestem a gép papirjai között semmit nem találtam!
AIDA64 progi, CPU-Z, GPU-Z progik mindent adatott leirnak a gépedröl.😃
Szedj le egy GPU-z -t és mindent megmutat amire kíváncsi vagy a VGA val kapcsolatban.
Ez egy netes gép, egy belépő szintű noti, ezzel játszani nem nagyon fogsz tudni. Max régebbiekkel. Újakat ezen nem tudsz futtatni sajnos.
sziasztok a videó kártyámról lenne szükségem infokra mert nem igen találok meg h kb mire használhatom a gépem amit tudok róla azt leirom ide engem az érdekelne h kb mi az amit bir játékok terén meg ha esetleg valakinek van tapasztalata h milyen is ez a gép várom a válaszokat,véleményeket amit tudok róla: a tipusa msi cr 650 hdd 500 gb ram 4 gb ddr3 led:15.6" HD 1366x768 VGA: amd radeon HD6310 graphics CPU amd dual core processor E-350, srs pc sound röviden ennyi amit tudok köszön előre is a segitségeteket
Nekem az everest nem ismer fel mindent!? a procit is csak 4magosnak látja, és az alaplapot ismeretlen-ként tünteti fel. Gond?? ja itt a gépem adatlapjánál nem lehet bejelölni h 8 magos a proci, csak 6-ot
buza82 írta:
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni Sajnos nem vagyok benne biztos,hogy a videokártyámnak az adatait helyesen adtam-e meg.
Ezért segitséget szeretnék kérni
Vga. adatai: Integrált Ati Mobility Radeon HD 4200 (RS880M)
és Laptopról van szó.
Válaszotok elöre is köszönöm!
Én egy Everest-et ajánlanék, és amit ott ír, azt írd be te is ide!😊
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni Sajnos nem vagyok benne biztos,hogy a videokártyámnak az adatait helyesen adtam-e meg.
és Laptopról van szó.
mtrelax írta:
egy hülye kérdés:
a vidkarim órajelét keresném pontosan de két külön értéket is találok
http://kepfeltoltes.hu/view/120506/797175129desktop_www.kepfeltoltes.hu_.png
akkor most??
Az Engine a gpu órajele, a Processor után található érték pedig a shader órajel.
egy hülye kérdés:
akkor most??
Köszi! Most 1366x768-ban jól megy minden. A fullhd monitoron milyen hasonló felbontású /torzításmentes/ képet állíthatok be? 1280x720? esetleg vmi magasabb? Köszönöm a segítséget! 😀
Sziasztok! Én mindent tudok a gépemről, csak az érdekelne, hogy kb. milyen felbontást vesznek alapul a követelmények.... Most akarok full hd monitort venni és nem tom egyáltalán van e olyan játék, ami el is menne ezen a felbontáson a cuccommal.
Köszi! Most 1366x768-ban jól megy minden. A fullhd monitoron milyen hasonló felbontású /torzításmentes/ képet állíthatok be? 1280x720? esetleg vmi magasabb? Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!Azt meg tudnátok mondani,hogy hol nézzem meg Everestben a Memória,Tápegység és az Optikai meghajtó nevét?
Meg a merevlemezt sem tudom,hogy jól írtam-e be. 😶
Sziasztok!
Egy régebbi gép adatait töltötem fel nem is olyan rég és a helyzet az , hogy ezen a gépen még windows 2000 professional oprendszer van, de az adatok kitöltésnél nem tudok windows xp-nél régebbi rendszert kiválasztani.
Van erre valami megoldás, vagy így marad ?
😀
Sziasztok!
Lenne egy pár problémám az órajelekkel kapcsolatban.
1:A CPU órajelének a gép adatlapján azt a maximális értéket adjam meg amit a CPU elérhet? Pl.: A procim 2,2ghz-es de TurboBoost-al automatikusan felhúzza 3,1ghz-re, szóvla akkor 2,2-t vagy 3,1-et adjak meg?
2:A grafikus egység órajelei sem tiszták: van-e olyan program amivel megtudom a mag/memória órajel maximális értékét pontosan?
Sziaztok,Megint én lennék.Annyi bajom lenne hogy én nem igen értek az everest programhoz éshát nem igen tudtam megnézni h mekkora is valojában a gépem. ugyhogy ha valahogy tudnátok segiteni megköszönném.(És egy játékkal kapcsolatban aki ért hozá irjon kéremszépen) (Call Of Duty 4 Modern Warfare)
😀
victorio85 írta:
de nekem 2 magos,az nem szamit?akkor is 2,91,az nem azt jelenti hogy a mint ha 2szer annyi lenne???
De, számit. De azt be tudod jelölni ott a Processzor menüpont alatt lévő "processzor magok száma"-ba. De a 2 mag nem azt jelenti hogy kétszereződik a Ghz száma.
Katka33 írta:
Hello,Én sem tudom a gépem adatait hát megprobálnám😀 Nvidya Gefore 9500Gt videokártya van a gépbe.alapbol 512mb ram van a gépbe. és ha valahogy megtudnád mondani a gép adait is akkor nagyon ürölnék elöre is köszi😀
A géped adait a(z) everest ultimate nevű programmal meg tudod nézni.
Hello,Én sem tudom a gépem adatait hát megprobálnám😀 Nvidya Gefore 9500Gt videokártya van a gépbe.alapbol 512mb ram van a gépbe. és ha valahogy megtudnád mondani a gép adait is akkor nagyon ürölnék elöre is köszi😀
dx10 azert nem birod bejelolni mivel xp-d van fent es az dx9-tol nagyobbat nem hasznal!
"Full Microsoft DirectX 10 Support
A DirectX® 10 GPU with full Shader Model 4.0" ezt a mondatot találtam róla 5 perce.
Ja és ha már ennyire benne vagyunk GPU magok száma(egy kártyán) mennyi lehet? Szerintem 1 de ha tudnál róla valamit mondani az nagyon jó lenne. Előre is Köszönöm.
Ez a proci van a laptopomban.
A gép adatainál ahol kéri a proci magjának órajelét oda 2000MHz-t kell írnom vagy az FSB speednel feltüntetett 667MHz-et??
Tudom buta kérdés de nagyon új vagyok ebben a témában előre is köszi a segítséget.😃D
beírom akkor az effektívet : D
köszönöm.
olyan kérdésem lenne, hogy a VGA adatoknál a memória órajelhez a valódit kell írni, tehát amit állítgatok pl. az msi afterburnerben, vagy amit effektívként ír, azaz a dupláját ?
( csak mert fura, hogy a mem. órajelem elég sok helyen piros 😃 )
az alapvető dolgokat tudom,de a többi nekem magas!jo nem vagyok egy zseni,hozzá teszem!kerestem a gép papirjai között semmit nem találtam!
feltettem az everestet de azon se igazodtam ki nagyon
előre is köszi
Ez egy netes gép, egy belépő szintű noti, ezzel játszani nem nagyon fogsz tudni. Max régebbiekkel. Újakat ezen nem tudsz futtatni sajnos.
Mennyi a Pixel Shaderje?
és a többit is leírnátok?
memória órajele stb... előre is köszi
UI: +ba leírnátok hogy vinné-e a GTA 4 et Mediumon?
Előírt Busz-sebesség 798.0 MHz
Mag frekvencia 1800 MHz
Busz frekvencia 200 MHz
ezek közül melyik a memória órajele?
Próbálj meg felrakni egy újabb Aida-t. Annak már biztosan fel kell ismernie mindened.
Köszönöm megpróbálom!!
Na meg is van tökéletesen működik, mindent felismer köszi a tippet és ajánlom mindenkinek!! 😀
Everest a legjobb progi nekem mindenben segített 😆
Én is azzal tudtam csak kitölteni! 😀
Sziasztok!
és Laptopról van szó.
Én egy Everest-et ajánlanék, és amit ott ír, azt írd be te is ide!😊
és Laptopról van szó.
egy hülye kérdés:
akkor most??
Az Engine a gpu órajele, a Processor után található érték pedig a shader órajel.
akkor most??
Köszi! Most 1366x768-ban jól megy minden. A fullhd monitoron milyen hasonló felbontású /torzításmentes/ képet állíthatok be? 1280x720? esetleg vmi magasabb? Köszönöm a segítséget!
Meg a merevlemezt sem tudom,hogy jól írtam-e be. 😶
Egy régebbi gép adatait töltötem fel nem is olyan rég és a helyzet az , hogy ezen a gépen még windows 2000 professional oprendszer van, de az adatok kitöltésnél nem tudok windows xp-nél régebbi rendszert kiválasztani.
Van erre valami megoldás, vagy így marad ?
😀
Lenne egy pár problémám az órajelekkel kapcsolatban.
1:A CPU órajelének a gép adatlapján azt a maximális értéket adjam meg amit a CPU elérhet? Pl.: A procim 2,2ghz-es de TurboBoost-al automatikusan felhúzza 3,1ghz-re, szóvla akkor 2,2-t vagy 3,1-et adjak meg?
2:A grafikus egység órajelei sem tiszták: van-e olyan program amivel megtudom a mag/memória órajel maximális értékét pontosan?
Előre is köszi!
😀
de nekem 2 magos,az nem szamit?akkor is 2,91,az nem azt jelenti hogy a mint ha 2szer annyi lenne???
De, számit. De azt be tudod jelölni ott a Processzor menüpont alatt lévő "processzor magok száma"-ba. De a 2 mag nem azt jelenti hogy kétszereződik a Ghz száma.
A géped adait a(z) everest ultimate nevű programmal meg tudod nézni.
[LINK]