Poszi...kis stréber 😆 áh nem...😃
én életembe nem voltam kitünő 😆 odajárok ahova poszi és fingom nincs az átalgomról 😆 lesz kb két 3as, többi az 4, meg egy-két 5ös..😃
Általánosba mindig 4.5 körül +- 0.1 kivéve 8.oszt akkor voltam 4.86 😃 középiskolába 1. oszt 4.0 2. Ezt most Várom(deszar lesz me sokat gépeztem ugyhogy kb 2.7-3) 😃
nálunk még a gépező terem is egy kalap szar 5-6 éves gépek újra húzás nélkül
meg nem az én osztályomból köptek be hanem a spur csicska másik osztály tisza kocsogok
hallod a mi osztályunk olyan mindenki a strébereket kérdezi meg azokat akik tudják azt pl mat. meg fiz. meg kém. meg ilyesmik tiszta jó az osztály közösségünk
csak a másik osztály rontja le meg a tanárok
mi általában segítünk egymásnak puskázni😆 Történelemdoga úgy néz ki hogy kiossza a lapot, leül a tanár, mindenki előveszi a füzetet,be a padba és írjuk a dogát 😆
Jaja kmisi99. Mi is így csináljuk. Tanár előtt kinyitjuk a könyvet, vagy elővesszük a puskát, nem szól érte pedig látja 😃 Nem bánják mit csinálunk, de azért vannak sokkal szigorubbak is :S ott meg se lehet nézni mit ír a szomszéd, vagy valami, mert egyből elveszi a dogát..:S 😃
nekem nagyon jó az iskolám meg az osztályom seni se köpi be semmiért a másikat 😆 szóval már doga közben röhögök és már magamtól csukom be a könyvet mert a tanár nem bírja észrevenni hogy nyitva van. mindig ha doga van én csak kinyitom a könyvet és még olvasgatok belőle unalmamban de nem sokat csalok meg alig tanulok de így is 4-5 ös tanuló vagyok 😆 meg doga végén már mutatjuk a másiknak hogy ide mitirtam meg minden és tanárt nem érdekli mert látja hogy már nem írunk 😆
haver bukott matekból majd puskázok sokat bár ma írtunk oszt kiszúrta a füzetemből mert beleraktam amibe írunk és megkéredezi hol a puska mondom:sehol oszt erre nyisd ki a füzeted de nem szúrhatta ki mer süket meg vak is
úgy hogy köptek
david1414 írta:
1-5ig 4-5 voltam most 5-6-7-meg olyan 3mas hát de náálunk ami van az brutál.Leköpik a tanárt és már kamera is van a sok lopás meg rongálás miatt de hiába.
Az nem is iskola akkkor hanem fegyhaz 😆:Ð ... brutal ...
jah es a jegyem hat reg volt 9 esen felul utana lett 8as kornyeken es most egyetemen tolom 😀 (romaniai vagyok a szamoktol nem kell megijedni 😆😉
Én jól tudok puskázni. Még 1x se buktam le.
Énse habár én nemszokszor szoktam puskázni 😃
én életembe nem voltam kitünő 😆 odajárok ahova poszi és fingom nincs az átalgomról 😆 lesz kb két 3as, többi az 4, meg egy-két 5ös..😃
meg nem az én osztályomból köptek be hanem a spur csicska másik osztály tisza kocsogok
hallod a mi osztályunk olyan mindenki a strébereket kérdezi meg azokat akik tudják azt pl mat. meg fiz. meg kém. meg ilyesmik tiszta jó az osztály közösségünk
csak a másik osztály rontja le meg a tanárok
De egyet ne felejtsetek ell mingyárt NYÁRI SZÜNET 😀 😃
úgy hogy köptek
1-4. 4-5 5. 4 6. 3 7. 2 8. 1/2
most fogok bukni németből
most fogok bukni németből
1-5ig 4-5 voltam most 5-6-7-meg olyan 3mas hát de náálunk ami van az brutál.Leköpik a tanárt és már kamera is van a sok lopás meg rongálás miatt de hiába.
Az nem is iskola akkkor hanem fegyhaz 😆:Ð ... brutal ...
jah es a jegyem hat reg volt 9 esen felul utana lett 8as kornyeken es most egyetemen tolom 😀 (romaniai vagyok a szamoktol nem kell megijedni 😆😉
7.-ben 4-es
8. első félévében pedig 4,46 volt az átlagom