3DMark Teszteredmények és Tapasztalatok
A korábbi 3DMark témák mintájára
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
i7 4790k
De gondoltam lefuttatom én is.
Erősebb VGA val többet hozna a géped.Biztos hogy a 750 TI miatt ennyi a pontod.Nekem a 9550 miatt lett ennyi. A VGA bírná jobban is jobb procival.Neked is ha minimum 660-s lenne ezer százalék hogy több pontot dobna.
Tudom én azt nagyon is jól.Mikor vettem a VGA-t tervben volt hogy 1-2 hónappal utánna átállok Haswell alapú i5-re, de nem valósult meg mert másra kellett a pénz.Most meg hogy van már pár Skylake proci így egyenlőre várok hogy teljes legyen a paletta belőle és akkor fejlesztek.Most még elég magasan vannak az áraik a prociknak is meg a hozzá tartozó lapoknak is.
Talán 1500pont köré felmegy az értékelés. Na meg akkor már elmondhatom, hogy teljesen új a gép 😆
Spoiler!
120e ft cpu van😃 azért csodákat ne várjunk 60 e ft tól😀
az enyém meg volt 60eft😃a cpu meg 21eft
Csak 5000 ponttól mégsem vagyok annyira lemaradva, mint 17000től
minden gyári értéken nincs tuning.
Nyilván ma már ilyen eredmény röhejesen alacsonynak számít. Program szerint (is) ez egy Office PC 😆
[LINK]
[LINK]
Vigilante: Ok, akkor majd ráírok valamikor, még lehetőleg ebben az évben. 😀
Köszönöm, a proci adata látszik a cpu-zn, egyébként elvileg 4725 környélén lehetett boost-tal...
Bios moddal mennyire vagy képben? Vagy inkább menjek, és keressem a ph-n ffodi-t? Ha jól rémlik, mintha őt javasolták volna valakinek anno a custom vga bios kapcsán.
De emlékszem anno az i7 920-al is sikerült mérhetően csökkenteni a fogyasztást csak azzal hogy sok feszültség értéket manuálisan állítottam a lehető legkisebbre BIOS-ban. Mondjuk volt vele meló mire nagyjából összeállt hogy mit mire érdemes belőni.
Nekem külön van csak a gép szünetmentesen, meg külön más szünetmentesen a többi cucc.
Na meg az intel is bezabál rendesen ezen az órajelen, de főleg ekkora fesszel. Elvileg az órajel emelésével kb. egyenes arányban nő a fogyasztás, de a fesz emeléssel meg négyzetesen.
Na meg ugye amit mondtam, most ebbe bele tartozik a monitor, a hangfalak, külső vinyó, router is.
Kehbya: Jaja, mostanában nálam is sokszor ez van, az elmúlt hetekben szinte soha nem szabadultam el időben a melóból. Na de majd legkésőbb a két ünnep között lesz időm év végén.
Táp szerencsére nekem nem kell másik, elég ez is, meg megelégszem a hatásfokkal is, nem hiszem hogy megérné azért a pár watt spórolásért egy platimum-os vagy titaniumos minősítésű tápra váltani. Ez sem volt éppen olcsó anno.
Sokszor hazaérek fürdeni + aludni akarok... GF esetén sokszor az lenne a jelszó, fordulj a falfelé vagy fordulj fel. 😆
Táp... hát nálam is fejleszteni kell.
procinál ne 1,48V legyen a core voltage értéke, mert az baromi sok. Evett a gép 622W-ott amikor néztem. 😆
Mondjuk ebben minden benne van, meg ugye számolni kell a táp hatásfokával is, szóval nem ennyi a gép valós fogyazstása, hanem kicsivel kevesebb, de ezt így akkor is sokallom picit.
Spoiler!
Pedig ha nekiállnék foglalkozni vele, szerintem kicsit még lehetne feljebb tornázni mindkét értéket. Csak hát az idő hiánya ugye. Most szombaton is meló lesz, és nem biztos hogy rászánom magam a maradék időben arra hogy egész nap a gépet bütyköljem.
toopa: jó az! 😃
Nekiálltam kicsit játszani az órajelekkel, ezt sikerült összehozni.