Neked mi volt a legelső játékod?
ezt azért nyitottam mert csak kíváncsi vagyok kinek mi volt a legelső játéka pc téren én kezdem;) Mace griffin bounty hunter:2003 as de akkoriban az olyan grafika tarolt mint most a skyrim. íme
ha 720pont hd nézitek akkor az eredeti grafika
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sega Mega Drive: Sonic
PC: UGH
[LINK]
a grafkártyán valami ilyesmi hűtésszerűség volt mint az autóduda, csak rézből
sajnos még a google sem talált nekem olyan grafkártyát, de azt tudom hogy csak pár megás volt azis. márcsak a hdd van meg a gépből, mert ahogy áramalá kapcsoltam kiégett a gépe, szóval csak azt tudtam kimenteni.
Seagate Medalist 4312 Model: ST34312A és csak 4,3 Gigás.
Bár elég komyol lett a vége,ha jól emlékszem lekellett lökni a BOSS-t és megfojtotta egy inda.
Mindezt 6 évesen 😆
Hazavittem,feltelepítettem őket,de mindkettő aggatott mint az állat!😆
OFF:
PSX-en ha ez számít Tony hawk pro skater 2 volt!!😃
Szintén tuskóból!
Azon a gépen még volt kígyós játék is. Meg volt valami olyasmi amikor egy karatés kutyával voltunk. Ezeknek se tudom a nevét. Gyakorlatilag azt se tudom, hogy milyen op.rendszer volt a gépen. Csak annyira emlékszek, hogy a játékokat egy kék ablakból kellett indítani. Fekvő házas gép volt, amit le lehetett lockolni egy kulccsal, így illetéktelenek nem tudták bekapcsolni a gépet! 😆
Havindr:
Rengeteg atari játékot játszottam, de nem tudom melyik az, amelyikre te gondolsz. Esetleg jobban körül tudánd írni?
Kérdezted, SNES-e volt valakinek. Az egyik havermonak volt is, valami írtózatosan csúnya dobozban, megint csak kínai hamisítvány. Viszont a Sonic -ot rohadt sokáig nyomtuk rajta, igen jó volt
majd besikerült szerezni nekem egy 16 biteset is. ilyet ni:
és azután jött a ps 1, és a pc.
A PS1-ig játszott játékaimra nememlékszek, de ps1-en az első két játékom a Stuart Little 1, és a Rayman 1 volt.
Majd PC-re pedig az eggyik Star Trek, és a Mafia volt...
Ja és az első gépem még mindig megvan, meg az az első képen szereplő 8 bites másolat is, sőt a playtation 1 mini is... sajnos a 16 bites tönkrement, így kukába merült :S
Nekem a Motocross Madness 2 volt 😆 😆
Mekkora játék te jó ég 😃 Mikor felmész e hegyre.eldob pár száz métert..tiszta bugos az egész game 😃
ja-ja jó kis nintendo
Ez nem nintendo. A kínaiak előszeretettel koppintották le és építették bele pl a MDII-es dobozba, vagy sega genesis dobozba. Ami a képen van, az a sega mega drive, az egyik első 16-bites csoda. Az eredeti Nintendo 8 bites, így néz ki:
Nekem is fake nintendom volt, ugyanolyan dobozban, mint ami a képen van, csak kék gombokkal.
Akkoriban nagyon jó játék volt és a grafikája is szép volt! 😃
Nekem is volt nintendo-m és nagyon elvoltam a Márió-val és (nem tudom a nevét) valami tankos játékkal 😃 De b*romi jó játékélménye volt, volt hogy ha nem keltettek fel apámék akkor ott ültem volna órákig 😃
Márióval én is toltam, de nekem valamiért nem tetszett 😃 A tankos viszont nagyon jó volt, szerintem egyre gondolunk. Ilyan kocka volt az egész, kocka falak, kocka tankok, az egész egy nagy pixelhalmaz volt, de imádtam. Sőt még anyuval is toltuk coop-ban 😃
Egyre gondolunk! 😃 kocka volt, és egymás ellen harcoltunk tankokkal. És igen, lehetett coop-ba is, emlékszem régen mennyit toltam faterral is. Hát nagyon jó visszaemlékezni ezekre 😀 😃
Xal egyszer rég egy messzi messzi galaxisban :
ZX Spectrumon: Full Throttle
Videoton TV computeren: Repülésszimulátor
Commodore 64 : Elite, Pitstop , Barbarian
Amiga 500 : Ultima, Lemmings, Arkanoid
PC : Doom, Return to Castle Wolfenstein
Anno 30 éve kezdődött a játékszenvedélyem, és nem tudom emlékszik e még valaki a PECSA-ban hetente ,kéthetente tartott játékcserélgetős, "illegálisan másolt" játék adok-veszek partikra 😀
arra volt egy ilyen játék hogy kacsával kellett ugrálni. Azzal játszottam akkor sokat 😃
PS2: God Of War II,Mortal Kombat Shaolin Monks
XBOX360: Fifa Street3,NSUNS2, Gears Of War