Ajánljatok nekem filmet!
Üdv!
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Mivel van játékajánló,ezért gondoltam,ugyanezt meg lehetne csinálni filmekkel is. Nekem kellene egy olyan film amit csajjal érdemes megnézni,meg egy jó horror,amitől igazán lehet félni :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bicike kösz majd rájuk keressek 😃
Akció: A mestergyilkos, Max Payne, A sólyom végveszélyben, Volt egyszer egy Mexico, Machete
xddd ez mekkoraXD
ugyi XDDDÉn amikor először láttam ezt a képet akkor majdnem infarktus kaptam xd :O ugyanis amxon volt a subwooferem xd
akkor ehhez mit szoltok
[LINK]
elég brtal? 😂
2006-ban csinálták meg a 2003-as Texasi Láncfűrészes előzményeit.
-The Texas Chainsaw Massacre (2003)
-The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
-The Texas Chainsaw Massacre 3D (2012 ???) Pontos dátum szerintem nincs, arra majd kíváncsi leszek.
Ezeket csak ajánlani tudom😀😉
Amúgy ezeket láttam, kivéve a Sikoly 4-et, de azt nem is fogom megnézni. Az előző részei se tetszettek...
Paranormal activity 3...De ez szar
Sikoly 4
Donner.Pass.2012
A lényeg az, hogy jó története legyen.
Nekem valaki jó horror film kellene😀
(Zombis még jobb lenne😆😉
Ezt láttam:
REC 1
Zombisak: 28 héttel később, 28 nappal később, Karantén
30 Days of Night, Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Köszi😆
Ezek nagyon fosatósak?😊
Nekem valaki jó horror film kellene😀
(Zombis még jobb lenne😆😉
Ezt láttam:
REC 1
Zombisak: 28 héttel később, 28 nappal később, Karantén
30 Days of Night, Ördögűzés Emily Rose üdvéért
(Zombis még jobb lenne😆😉
Ezt láttam:
REC 1
Nekem valami olyasmi film kéne ami bolygókról szól, vagy úgy általában a világegyetemről. Dokumentumfilm szerűség inkább😃 Animációkkal, sok magyarázattal, igényesen😃 Ha van ilyen sorozat, amibe ilyenről van szó az is jó, vagy egy film. De még olyan is érdekelne, ami az esetleges világvégét mutatja be. TUDOMÁNYOSAN, nem ilyen maja meg ilyen csodás dolgok...😃 Kösz!😀
Szélsőséges világegyetem
Pusztuló univerzum
Utazás az Univerzum peremére
A világegyetem titkai
Világvége filmek:
Holnapután
Armageddon
Deep Impact
A függetlenség napja
28 nappal később
Dokumentum:
A világ vége
Kösz, majd utánanézek ezeknek😃 A szélsőséges világegyetem ismerős, talán a Spektrumról.. Nem tudom😃
Szerintem a National Geographic-ról 😀
Lehetséges😃 Akkor Spektrumról a Világegyetem titkai ismerős😃 Valamelyik biztos😃
Nekem valami olyasmi film kéne ami bolygókról szól, vagy úgy általában a világegyetemről. Dokumentumfilm szerűség inkább😃 Animációkkal, sok magyarázattal, igényesen😃 Ha van ilyen sorozat, amibe ilyenről van szó az is jó, vagy egy film. De még olyan is érdekelne, ami az esetleges világvégét mutatja be. TUDOMÁNYOSAN, nem ilyen maja meg ilyen csodás dolgok...😃 Kösz!😀
Szélsőséges világegyetem
Pusztuló univerzum
A világegyetem titkai
Világvége filmek:
Holnapután
Armageddon
Deep Impact
A függetlenség napja
28 nappal később
Dokumentum:
A világ vége
Kösz, majd utánanézek ezeknek😃 A szélsőséges világegyetem ismerős, talán a Spektrumról.. Nem tudom😃
Szerintem a National Geographic-ról 😀
Szélsőséges világegyetem
Pusztuló univerzum
A világegyetem titkai
Világvége filmek:
Holnapután
Armageddon
Deep Impact
A függetlenség napja
28 nappal később
Dokumentum:
A világ vége
Szélsőséges világegyetem
Pusztuló univerzum
A világegyetem titkai
Világvége filmek:
Holnapután
Armageddon
Deep Impact
A függetlenség napja
28 nappal később
Dokumentum:
A világ vége
Valami 2 világ háborús filmet tudtok ajánlani? Mint például Ryan közlegény megmentése, elit alakulat, hős alakulat... Köszi😀
Ellenség a kapuknál
Stalingrad
Bukás-Hitler utolsó napjai
A zongorista
Kelly hősei
Piszkos 12
Pearl Harbor - Égi háború
Valami 2 világ háborús filmet tudtok ajánlani? Mint például Ryan közlegény megmentése, elit alakulat, hős alakulat... Köszi😀
Ellenség a kapuknál😉
Tééényleg😃 köszi, erről meg is feledkeztem
Ellenség a kapuknál😉