Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem az lenne a kérdésem hogy egy 8800GTX menyivel jobb mint az én karim?? Ma mondta haverom hogy tud egy ilyen karit eladót, anyit tok én róla hogy 512mb-s és GDDR3 as. A gyerek szerint az ujj ára 60 ezer volt. Infókat kérnék szépen 😃 előre is kössz
a 8800GTX az egy nagyon erős kártya a korához képest is és még ma is nyugodtan lehet rá mondani h egy jó erős középkategóriába tartozik 😀 annyira nem ismerem a te kártyádat de sztem erősebb nála... mivel használt vétel elött mindenképpen kérd el pár napra vagy legalábbis pár órára kipróbálni tesztelni... ennélkül semmiképpen se vedd meg... 😀 a teszt során ugyis ki fog derülni mit is tud igazából és h mennyivel erősebb a jelenlegi kártyádnál... 😀
Nekem az lenne a kérdésem hogy egy 8800GTX menyivel jobb mint az én karim?? Ma mondta haverom hogy tud egy ilyen karit eladót, anyit tok én róla hogy 512mb-s és GDDR3 as. A gyerek szerint az ujj ára 60 ezer volt. Infókat kérnék szépen 😃 előre is kössz
Előre is kösz a választ
😉üdv mindenkinek
hali haver új gépet akar vagy is naggya már megvan csak a kari nem. hd4470 vagy 5670 lenne. de!! egy asus m4n78 am es lapba belemegy az 5670?? vagy ahhoz már 2.1 es pcie csati kell? pls válaszoljatok köszi.
Visszafelé természetesen kompatibilis, úgyhogy belemegy, nyugodtan megveheti, ha csak ez volt a gond 😀
belemenni belemegy én ugytudom... de én személy szerint nem ajánlom egyik kártyát sem... gyengék már egy új géphez... 😀 HD4850-et vennék a haverod helyébe... igaz már nagyon kevés helyen forgalmazzák de érdemes egyet beszereznie erős kártya olcsón... kb. 25e Ft
Éna múlthéten vettem egy Sapphire 4850-est az iponról!! Nagyon megvagyok vele elégedve, semmi hangja nincs, és sokkal jobb a hűtőkialakítása, mint a többi 4850-esé
szerintetek melyikkel járnék jobban?
-Nvidia Geforce GTS 250
-ATI Radeon HD4770
érdekel a véleményetek, üdv😀
Erre azt mondom hogy játékfüggő. Van olyan játék, amely az ATI-t szereti (bár ez kevesebb), van amelyik az NVidia-t.
Árat írj légyszíves hogy melyik mennyibe kerül!
-Nvidia Geforce GTS 250
-ATI Radeon HD4770
érdekel a véleményetek, üdv😀
Néztem videokártyákat mert az enyém már kevés az újabb játékokhoz, szóval 2 kiszemeltem van:
-Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5
-Sapphire ATI Rad. HD 4870 1GB DDR5
Ha van még ebben az ár kategóriában hasonló vagy jobb teljesítményű kártya akkor írjátok le légyszíves.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:Kisapi😉
Nézzétek meg a gépemet! pls.
Én ATI Radeon HD4850 (1GB)-at néztem!
Szerintetek ez jó? 😆
9800gt
hd 3850
hd 4670
9600gso
gt 220.
-Geforce9600GSO(512MB,256bit,DDR3,Órajel:650/1800)
-Radeon4730HD(512MB,128bit,DDR5,Órajel:750/3600)
-Geforce220GT(1024MB,128bit,DDR3,Órajel:650/1600)
-Radeon4670HD(1024MB,128bit,DDR3,Órajel:750,1800)
-Geforce9800GT(512MB,256bit,DDR3,Órajel:600,1800)
-Radeon3850HD+(1024MB,256bit,DDR2,Órajel:669/1600)
Plusz még odaírhatnátok hogy melyik kártyát miért érdemes megvenni,mik az erősségei,gyengeségei?Köszi
lol Sapphire kártyám van és nagy szar, ennyit erről, de az XFX-ről még csak jót hallottam
Szintén Sapphire, tökéletes és halk működés, semmi gondom vele...
lol Sapphire kártyám van és nagy szar, ennyit erről, de az XFX-ről még csak jót hallottam
Nekem is Sapphire kártyám van, és nekem hibátlanul üzemel. Jól bírja a strapát. Konkrétan mi a probléma a tiéddel, hogy annyira szar?
Szerk: Most nézem mid van. Nekem is volt ilyen kártyám csak Asus-ban. Az akkor aktuális konfigurációmban elment, de ezen ne csodálkozz hogyha esetleg sovány.
Nekem is Sapphire-om van 4830as. És ennek a legjobb a hűtése. IDLE 36°C LOAD 49°C.
És tökéletesen működik, jól tuningolható, csendes.
9800GT..?? ha csak CoD-al játszol vagy csak PhysX-es játékkal akkor esetleg. De egyébként ezt a kártyát ATI-ból a 4830 is széjjel szedi. Csak az a lényeg, hogy normálisat kell venni. (pl. Sapphire, XFX) Club3D kerülendő.
Geforce 9800GT MSI N9800GT-MD1G/PWM nVidia 1GB
-1GB
-GDDR3
-256 bit
-directx10
mag órajel:550Mhz
ram órajel:1800Mhz
Erről mi a véleményetek? engem elcsábított, de én nem vagyok szakértő 😃
ha tudtok jobbat hasonló áron, írhatjátok, csak ne ATI-t, köszi 😀