Nem kell ahhoz 80+. A vga gyártók mindig túlzóan követelőznek táp után. Ha meg nincs is olyan dugó rajta, ami ahhoz a kártyához kell, a dobozban mellékelnek redukciókat, amit hozzá lehet illeszteni a molex dugókhoz. Nincs igazam?
Biztosan nem 80 plus. Az sem mai gyerek már😃 De szerintem elbírná. Konkrétabban leírnád milyen GTX 470ről van szó akkor meg is lehetne nézni pontosabban milyen csatlakozók kellenek neki.
Segítsetek nekem: ez a táp: chieftec gps-500ab-a 500W bírni fog egy GTX 470-vent? azt olvastam elég neki egy
500 W-os táp ami 80+ minősítéstő csak azt nem tudom ez milyen minősítésű 😞
TaylorXIII
"Jól van épüljön AURUM belsőre de akkor is 4 ágas."
És? 4 ága és 4 ágas táp közt is van difi(attól függetlenítsünk, hogy milyen forrásból vannak eredeztetve). Nem mind1 az ágakon a csati elosztás, az ág közti szabályzás, áram limit stb. Szélsőséges példa, de elég megnézni egy újabb Chifi CFT. jó példa, hogy ezt hogy lehet elcseszni. az AU meg jó példa a jó megoldásra(ha más nem nézz bele pár tesztbe, jól bírják a strapát).
helló aszt szeretném meg kérdezni hogy ez a táp : Cooler Master 500W Thunder RS500-ACABM3-E1
elegendő lenne egy AMD FX 6300 és egy Sappire 7790 Dual-x videokártyához és úgy egyébként is mi a vélemény róla ?
amúgy 12 ezer forintba kerül ( ennyiért meg éri ) ?
Tudomásom szerint egy nagyon jó moduláris táp az aerocool GTX 1050W, 80Plus Bronze hitelesített, akár 90%-os hatásfok és 120.000 üzemórát biztosít a cég, viszont az ára is elég magas.
nlacka13: ez a Corsair GS800 V Chieftec Aps 850W SLI rendszerhez, elég tág fogalom.
Mert egy 2 x GeForce GTX Titan 6GB SLI rendszerhez nem elég, viszont 2 x GeForce GTX 660 SLI rendszerhez elég. Milyen sli rendszerhez szeretnéd a Corsair GS800 V Chieftec Aps 850W tápot?
BukoTt: bőven elég. De minek a Core i5-2500K 4.5 mhz-re felhúzni? A HD7790 mellett, alapórajelen is bőven elég a Core i5-2500K proci. Esetleg ha 2 x hd7790 crossfire-be kötnéd, akkor mehetne 4,5 mhz-vel.
500 W-os táp ami 80+ minősítéstő csak azt nem tudom ez milyen minősítésű 😞
"Jól van épüljön AURUM belsőre de akkor is 4 ágas."
És? 4 ága és 4 ágas táp közt is van difi(attól függetlenítsünk, hogy milyen forrásból vannak eredeztetve). Nem mind1 az ágakon a csati elosztás, az ág közti szabályzás, áram limit stb. Szélsőséges példa, de elég megnézni egy újabb Chifi CFT. jó példa, hogy ezt hogy lehet elcseszni. az AU meg jó példa a jó megoldásra(ha más nem nézz bele pár tesztbe, jól bírják a strapát).
lehet majd a kettő közül valamelyik lesz
elegendő lenne egy AMD FX 6300 és egy Sappire 7790 Dual-x videokártyához és úgy egyébként is mi a vélemény róla ?
amúgy 12 ezer forintba kerül ( ennyiért meg éri ) ?
a válaszokat előre is köszönöm
SoNeX
A CX500 a jobb, de a Bronze verziót nézd belőle(ne a V2-őt ha még azt adják)
Ez elbirja GTX760OC SLI +4670k-t?
Mi a vélemény erről a tápról: Sirtec HPC-500-G12S?
Corsair CX500 és OCZ COreXstream 500 is elég.
Chieftech APS 850 V corsair ax850-et 😃 és azok tuti elviszik 😃
FSP Raider 550 /// 15k
Alaplap: Gigabyte G1 Sniper b5
Processzor: Intel Core i5 4670 3.40Ghz (4mag)
Videokártya: Sapphire 11196-19-20G Hd7950 3GB
Memória: Corsair 16GB Vengence DDR3 1600MHz
Ház: Aerocool Strik-x GT fekete
Ehhez konfighoz néztem egy Corsair GS series GS800W 2013 Edition-os tápot. Elég lesz hozzá?
[LINK]
Mert egy 2 x GeForce GTX Titan 6GB SLI rendszerhez nem elég, viszont 2 x GeForce GTX 660 SLI rendszerhez elég. Milyen sli rendszerhez szeretnéd a Corsair GS800 V Chieftec Aps 850W tápot?
V cooler master silent pro 850W??,