Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A lényeg, akkor is a 100watt különbség így is úgy is...
[LINK]
Spoiler!
175 watt a hivatalos tdpje 7870-nek terheles alatt,65 watt a 750ti de sztem is ilyen kategorias kartyaknal a 175 watt sem mondhato nagynak foleg abban a tudatban hogy joval erosebb mint a 750ti.Nem is a 7870 fogyaszt sokat hanem a 750ti keveset 😃
És akkor hol vagyunk még, ha egy kicsit megpiszkáljuk az órajelet. 😊
De fhdra mar elegge karcsu,ezert irtam a 7870-et.
Cube Man : gtx 750ti!
És én is a 380-at mondanám. 😀
Viszont 4Gb kell, mert nekem is kevés FHD-ban a 2 GB, szóval akkor már 270x, mert azok 4 GB-al vannak ellátva, vagy tényleg a 380. Vagy a 960 is jó választás. nagyjából az a sorrend, hogy r9 280 - gtx960 - r9 380. (Persze ez nem egzakt, de nagyjából valahogy így alakul játéktól függően)
DomY: Ha sportkocsit veszel és a fogyasztási adatokat kezded nézegetni a szalonban, akkor valamit elrontottál... 😜
Bud😜acsi,most elegge egy velemenyen vagyunk 😃
Én a 380-at venném ! 😀
msi felé hajlok én is...
meik a jobb játékra?
MSI GTX 960 4GB
v.
Gigabyte GTX 960 G1 Gaming OC 4GB
Na akkor következő kérdés. R9 285-re váltás esetleg valami érdemleges változást hozna ? Alig van köztük pár ezer FT.
A mostani R9 270X kártyámat érdemes lenne lecserélni egy GTX 760-ra, vagy annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább ?
Hibákkal találkoztam már nVidia és AMD kártyáknál is, már ami a szoftveres részét illeti, szóval butaság amit írsz, bár sokan így vannak vele. A fogyasztás engem nem érdekel, azért veszek kártyát, hogy játszak. Ha nem lenne selejtes a GTX970 széria, elképzelhető, hogy azt veszem, de így nem is volt kérdés, hogy 390 mellett döntsek-e.
Egyebkent mindket kartya jo de ugy tudom amdnel jobban oda kell figyelni melyik gyartot valasztjuk mert vrmeket pl az asus nem nagyon szokta normalisan huteni.
Kivancsi leszek dx 12 mit hoz majd.
Sztem az idle tempek azert magasabbak mert akkor passzivban mennek a kartyak enyem is 61 vagy 63 foknal kapcsolja be a ventit.
lehet estig dobálózni a képekkel...