~ DiRT (Colin McRae)
~ Red Faction: Guerrilla
~ Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder
~ Machinarium
~ Dark Void
~ Defense Grid: The Awakening
~ Beatbuddy: Tale of the Guardians
~ Anna's Quest
~ Badland (ANDROID)
Az elmúlt évekből én csak a Far Cry 3, May Payne 3, Need for Speed The Run, Euro Truck Simulator 2 amiket úgy igazán tudtam élvezni. Szomorú dolgok ezek, pedig egy jó játék, jó grafikával nagyon ütős kombó tud lenni. De majd az idei NFS, az majd talán megváltja a szériát (talán), addig is reménykedek. A legrosszabb érzés számomra az, hogy konzolra jönnek ki a minőségi konzolexkluzív játékok, mint pl. a Uncharted 4, csak a PC-seket szarják le ennyire.
A 6-os körözöttségi szint. 😃
Szinte én is ugyanezt tudom elmondani kivéve a GTA V-ös dolgot mert azt nem próbáltam sok mást viszont igen a 2012-2015-ös évből és a nagyrésze (nem mind) eléggé elfuserált végeredményt produkált, nem mellesleg az dühít fel, hogy húzónevekről van szó. 😕
LJSPQK, az melyik is?
Én is így vagyok ám ezzel, egyszerűen a régi játékokban még volt egyfajta hangulat, ami megunhatatlanná tette a játékokat. Nálam még a GTA5, amiben érzem ezt a hangulatot, amit oly régóta hiányolok. Néha belegondolok, hogy a sok mai szar miatt nem is igazán érdemes gépet fejleszteni, ha úgyis leginkább a régiekkel játszok, amiknek hiába gyengébb a grafikája, ha egyszer ezerszer jobban élvezem őket. Meg valahogy mostanság elfelejtenek optimalizálni is 😠
A nagy fittyfenét az LJSPQK kell ide meg WANRLTW és hadd szóljon. 😀
Abban az időben a játékoknak volt egy bizonyos varázsa ami számomra már főleg lassú tempóban kezd végleg eltűnni. 😢
Gyyóóó először nem tudtam mi van odaírva aztán esett le, hogy a repülő autók kódja. Basszus most felidézve még mindig tudom a legfőbb kódokat. Sőt régen annyira hardcore voltam, hogy első pillantásra megjegyeztem az RTCW telepítőkódját, azóta is fejből tudom.
De ha komolyra fordulna a helyzet akkor HESOYAM. 😀
Max Payne. Bezony ismerem de csak a második részével csapattam az nagyon de nagyon tetszett. 😀
RIPAZHA, ha elfelejtenéd 😃
Én egyszer körberepültem az egész mapot egy lakókocsival 😆
Max Payne, csak ismered? Na az is egy nagy alkotás az én szememben.
Óó te szent GTA San Andreas mennyire is elfeledtem az utóbbi időkben. Ezt be kell pótolnom, újra repülnöm kell autókkal (elsősorban). 😀
Serious sam First és Secon Encounter, Rtcw, Gta San Andreas, Tomb Raider Legend és Anniversary, need for Speed Most Wanted. Számomra ezek jelentik az etalont. Imádom őket egytől egyig. 😀
Egyszer majd neki akarok kezdeni, én a San Andreas-sal vagyok így, hogy hetente belépek, azt elhülyülök pár órát 😀
Nekem perpillanat Need for Speed Most Wanted 2005 és újra elkezdtem előlről a GTA5 single playert.
Játszik valaki mostanság a Return To Castle Wolfensteinnel?
Én szinte minden héten legalább kétszer belekezdek. 😀
Az megérdemli a "Játék" megnevezést sőt! Akár még többet is.
Assassin's Creed Unity , The Witcher 3:Wild Hunt , Call of Duty AW , Bioshock Infinite
Uplay nevem: george940203 <---- nyugodtan vegyen fel aki szeretne ACU multizni 😀 Steamen ugyanez a nevem fokepp COD AW-n jatszom 😀 , de rengeteg jatekom van , szoval itt is nyugodtan fel vehet aki szeretne 😀
BenjaminHun: Cod4-nél még nem dedikált szerverek voltak, szóval annak még egy jó darabig kitart a multija. Én is néha játszok vele, ha már megvettem, de a legtöbbször csak fölidegesítem magam, szétverem a billentyűzetet, aztán rohadtul fáj a csik, akarom mondani a csuklóm 😆
~ Rayman Legends
~ S.K.I.L.L. Special Force 2
~ Filedrunners 2
~ Shank
~ Stick it to the man!
~ Singularity
~ Knytt Underground
~ Overlord
~ Castle of Illusion
~ Serious Sam 3 BFE
~ The Walking Dead Season One
~ Sword vs Sword (Android)
S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat - Sigerous Mod 2.2 😃
jó nem full graffon de elkocog 30 fps környékén és a "könnyítések" igazán élvezhetővé teszik a játékot, a plusz küldetések és a mapok egyaránt jól körbefoglalják a teljes játék sorozat részeit és résztvevőit 😃
Just Cause 2
de lenne egy kérdésem h megy a játék minden pöpec csak kb nm látom a mini map-ot meg a hasonlókat játék közben :S valaki valami ötlet (nm tudtam hova irjam rem nm gond ha ide irtam)
Test Drive Unlimited
Illetve a Heroes of Newerth lenne a másik, de állandóan hibába ütközök. A MOBA-s topikban leírtam mi a gond vele, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném!
theavenger: ahogy elnézem a hiba oka ismeretlen, meg egyébként sem találtam rá fix megoldást, szóval szerintem a gw2 supporthoz kéne fordulni, aztán találgatni, hogy mi lehet.
~ Red Faction: Guerrilla
~ Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder
~ Machinarium
~ Dark Void
~ Defense Grid: The Awakening
~ Beatbuddy: Tale of the Guardians
~ Anna's Quest
~ Badland (ANDROID)
Szinte én is ugyanezt tudom elmondani kivéve a GTA V-ös dolgot mert azt nem próbáltam sok mást viszont igen a 2012-2015-ös évből és a nagyrésze (nem mind) eléggé elfuserált végeredményt produkált, nem mellesleg az dühít fel, hogy húzónevekről van szó. 😕
Én is így vagyok ám ezzel, egyszerűen a régi játékokban még volt egyfajta hangulat, ami megunhatatlanná tette a játékokat. Nálam még a GTA5, amiben érzem ezt a hangulatot, amit oly régóta hiányolok. Néha belegondolok, hogy a sok mai szar miatt nem is igazán érdemes gépet fejleszteni, ha úgyis leginkább a régiekkel játszok, amiknek hiába gyengébb a grafikája, ha egyszer ezerszer jobban élvezem őket. Meg valahogy mostanság elfelejtenek optimalizálni is 😠
Abban az időben a játékoknak volt egy bizonyos varázsa ami számomra már főleg lassú tempóban kezd végleg eltűnni. 😢
ASNAEB, AEZAKMI is jól tud jönni húzós helyzetekben.
De ha komolyra fordulna a helyzet akkor HESOYAM. 😀
Max Payne. Bezony ismerem de csak a második részével csapattam az nagyon de nagyon tetszett. 😀
Én egyszer körberepültem az egész mapot egy lakókocsival 😆
Max Payne, csak ismered? Na az is egy nagy alkotás az én szememben.
Serious sam First és Secon Encounter, Rtcw, Gta San Andreas, Tomb Raider Legend és Anniversary, need for Speed Most Wanted. Számomra ezek jelentik az etalont. Imádom őket egytől egyig. 😀
Nekem perpillanat Need for Speed Most Wanted 2005 és újra elkezdtem előlről a GTA5 single playert.
Én szinte minden héten legalább kétszer belekezdek. 😀
Az megérdemli a "Játék" megnevezést sőt! Akár még többet is.
Uplay nevem: george940203 <---- nyugodtan vegyen fel aki szeretne ACU multizni 😀 Steamen ugyanez a nevem fokepp COD AW-n jatszom 😀 , de rengeteg jatekom van , szoval itt is nyugodtan fel vehet aki szeretne 😀
GTA V
CS:GO
BF4
EnY_Aguilera: Annak még megy a multia?
~ Rayman Legends
~ S.K.I.L.L. Special Force 2
~ Filedrunners 2
~ Shank
~ Stick it to the man!
~ Singularity
~ Knytt Underground
~ Overlord
~ Castle of Illusion
~ Serious Sam 3 BFE
~ The Walking Dead Season One
~ Sword vs Sword (Android)
Far Cry 3
Need for Speed Hot Pursuit (2010)
Burnout Paradise
F1 2014
FALLOUT 3
Project Cars
Borderlands:The pre-sequer
Half-Life 2
-World of Tanks
-Project CARS
-Call of Duty 2 SinglePlayer
-Call of Duty 4 - Modern Warfare
-Star Wars Battlefront II (LAN)
jó nem full graffon de elkocog 30 fps környékén és a "könnyítések" igazán élvezhetővé teszik a játékot, a plusz küldetések és a mapok egyaránt jól körbefoglalják a teljes játék sorozat részeit és résztvevőit 😃
de lenne egy kérdésem h megy a játék minden pöpec csak kb nm látom a mini map-ot meg a hasonlókat játék közben :S valaki valami ötlet (nm tudtam hova irjam rem nm gond ha ide irtam)
Eszméletlen jó, minőségi játék a mai napig. Ez tényleg le tud kötni napokig 😀
BF4
~ Amnesia : Machine for a Pigs
~ SW: Battlefront 2 Mass Effect Mod
Illetve a Heroes of Newerth lenne a másik, de állandóan hibába ütközök. A MOBA-s topikban leírtam mi a gond vele, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150515/1138156836K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png