Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 PCIE erősebb eh mint a Gainward - GF 9600GT PCIe 1024MB DDR3 HDMI ???
Helló! Szerintem egyértelműen jobb az amd!,de én 5770-alá nem adnám...
(nem vagyok amd párti de jobb az 5670 mert a 9600-os NVIDIA korában az Amd 3000-s szériája volt.
nem amd😃 ati😆
De amd ugyanis az amd már rég felvásárolta az atit így amd radeon csak még atinak hívják
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 PCIE erősebb eh mint a Gainward - GF 9600GT PCIe 1024MB DDR3 HDMI ???
(nem vagyok amd párti de jobb az 5670 mert a 9600-os NVIDIA korában az Amd 3000-s szériája volt.
nem amd😃 ati😆
Jah erősebb, nem is kicsivel!..ráadásul hűvösebb is és kevesebbet is fogyaszt!
De én ebben a témában nem vok nagyon benne kérdezz másokat is.
Egy dual core 2.8 as procival viszi a Battlebield Bad Company 2 őt maxon csak füstben akad neki.(DX9)
Szal annyira nem rossz kártya de ha olyat veszel sztem elég gyorsan kell majd újítani
ASUS HD 3850X2 1GB GDDR3 512bit , mi a véleményetek?
csá
HD 5750 -es kártyából melyik lenne a legjobb max 35000ft-ért?
ja és a VRAM az sokat számít hogy 512 vagy 1024mb (a jövőre nézve)?
előre is thx
Mindenképp: Asus 5750 Formula 1GB DDR5 FML/2DI/1GD5--[LINK]
Hát, mivel az 5750-es már tud DX11-et, így ajánlom az 1GB-nyi VRAM-ot, ráadásul mivel DDR5-ös (nagy sebbeség)! 😉
Szerintem a Formulának job ba hűtése, mivel több a lapátja és a MOSFET-okra is fúj 1 kis levegőt!!!!!..ha a Glaciátoron lenne MOSFET hűtő akkor Én is azt ajánlanám!
david: Asus M4A785TD-V EVO
szecskaa:
Köszi a képet,az a % jel azt jelenti mennyire használná ki? Vagy azt hogy mennyit lehet rajta húzni?
Az a relatív teljesítmény ! vagyis ha a HD5770 100% akkor ahhoz hasonlítja a többi VGA-t 😉 rem. megértetted 😃
Jah,értem ,leesett...
szecskaa:
Köszi a képet,az a % jel azt jelenti mennyire használná ki? Vagy azt hogy mennyit lehet rajta húzni?
Az a relatív teljesítmény ! vagyis ha a HD5770 100% akkor ahhoz hasonlítja a többi VGA-t 😉 rem. megértetted 😃
szecskaa:
csá
előre is thx
ha van még +1-2k-d akkor: [LINK]
csá
előre is thx
Hát, mivel az 5750-es már tud DX11-et, így ajánlom az 1GB-nyi VRAM-ot, ráadásul mivel DDR5-ös (nagy sebbeség)! 😉
Szerintem a Formulának job ba hűtése, mivel több a lapátja és a MOSFET-okra is fúj 1 kis levegőt!!!!!..ha a Glaciátoron lenne MOSFET hűtő akkor Én is azt ajánlanám!
csá
előre is thx
csá
előre is thx
előre is thx
szecskaa:
azt szeretném megkérdezni a gts 250, a HD 4850 és a HD 5750 között nagyon nagy különbség van?valamit ezek közül melyik a legjobb?
előre is thx a választ
Az újabb int. vga-k (3200-tól) elég szépen húzhatók, pl 1,5v-n viszi a másik lapomnál az 1ghz-t a mag 😂
De ha procit húzol, akkor nem számít hogy int.vga van-e vagy nincs, ha jól tudom.
És lehet állítani a lapon, hogy melyik vga-t használja, az integráltat vagy ami a pci-e foglalatban van.
Ez jól ki van találva... 😃 Ez nem olyan mint a laptopoknál hogy ha nincs komoly terhelés az alaplapit kezdi el használni.
Persze, míg a BIOS-ban át nem állítod! 😃..de írtad h nem fogsz O.C.-zni, így nincs mit átállítani! 😉
Nem biztos,de még annyira nem tudom/ismerem ezeket az állítgatásokat! Lehet hogy most néztem tesztet és a Gigabyte új Super Over Clock -os kártyáját veszem majd meg az 5770-ből,ami már eleve túl van picit húzva! Akkor egyébként az alaplapba azért építgetik bele mondjuk azt az integrált VGA-t hogy ha valaki nem akar még 1-et venni (erősebbet)azis tudjon pl:játszani?
Támogatnak az integrált vga-k hybrid cf-et, de csak hd3400-s vga-val mennek párban.
De semmilyen hátrányod nem származik az int. vga-ból, inkább csak előny, mivel ha nincs kéznél egy rendes vga, akkor így is tudod használni a gépet. Ezt ne úgy képzeld el hogy benne lesz a pci-e foglaltba egy vga, ez az alaplapra van integrálva.
Nem előny az int. VGA, inkább hátrány, nagy hátrány, amikor O.C.-zel, általában az szokja a leghamaraább feladni a harcot! 😠..az öreg lapomra gondolok!..minden bírta volna, csak a fránya int. VGA nem bírta, a magasabb alaplap frekit! 😕
Olyan meg nincs hogy egy kártyához jó-e, ott a foglalat, az visz mindent.
De semmilyen hátrányod nem származik az int. vga-ból, inkább csak előny, mivel ha nincs kéznél egy rendes vga, akkor így is tudod használni a gépet. Ezt ne úgy képzeld el hogy benne lesz a pci-e foglaltba egy vga, ez az alaplapra van integrálva.
Jah értem már,akkor ezt a videókártyát kapnám hozzá vagy mi,mert nekem akkor az nem kell!? inkább az 5770!
Akkor nézzél egy olyan alaplapot amin nincs integrált vga. Nem hozzá kapod, bele van építve az alaplapba. Nem tudod kiszerelni.
És az nagy baj??? Nem lehet gyorsabb lesz tőle mondjuk amit veszek VGA vagy vmi??