Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ezeket külön tesztelik, hogy vigye a superoverclock órajeleket.
Lehet olvasni az egyik gigabyte gtx260 SO tesztben is.
itt: [LINK] a jobb oldalát érdemes elolvasni.
Ha jó a hűtése én nem nagyon melegebb 80-90 foknál akkor akár 500% os túlhatásnál se kéne tönkremennie 😆
Kmisi: te tudsz már valamit,hogy mikor lehet/lesz Gigabyte 5770 SO-ja,mert azt mondták,jobb lesz mint a referencia 5770,kíváncsi lennék az árára,remélem hamarosan lesz😀
ez egy 4850 amúgy 😃
hát nem tudom nekem 4830 -am van és így néz ki 😆
Ha véletlen nem sikerülne vennem egy 4830 at akkor kb ugyan ilyen árba mi lenne még jó választás (22-24 ezer).Esetleg 5670??
Itt az oldalon gaboo7 árul egy 4830 at pont tegnap kapta 2 év garival
de a 4830 is szinte ugyanúgy néz ki.
amúgy 4830/4730 ami jó ilyen árban
4670 1gb-t meg ne vedd, az 1gb ram ára nem ér annyit, mivel a gpu gyenge.
Hali!
Vennék PCI-E videókártyát lehetőleg ATI-t!
20e-ig!
Kérlek segítsetek mi érné meg!
PÜ-ben ha lehet!
Előre is köszi! 😀
Radeon 4730 a nyerő szerintem..
ez nem rossz 😉
Vennék PCI-E videókártyát lehetőleg ATI-t!
20e-ig!
Kérlek segítsetek mi érné meg!
PÜ-ben ha lehet!
Előre is köszi! 😀
az XFX HD 4830 512 MB ről mi a véleményetek?
Meg talán fogyasztásban is jobb?
Nameg dx10.1-t tud.
egy teszt: [url]http://vgaspeed.hu/graph3.php?mode=compare&p2=aEaCakabe0&p3=a5axakabe5&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=1[/url]
Itt pcland-on ez a minimum.:[LINK]
Nemtudom, de 1-2 ezret össze lehet gyüjteni...
Itt egy neked való teszt!!!
a 4650 felejtős, egyrészt mert ddr2, oda meg semmit se ér az 512mega.
A 9600gt lenne a legjobb ezek közül.
De ha tudsz nézz ati 4830-t, 4730-t, esetlen 4850-t.
http://www.pcland.hu/shop+AMD-Athlon-II--X3-425-BOX_74450_30015 itt
Inkább ilyen különbség van a gyártók között....
jónak mndhato az xfx márka?
Rettentő jó márka! 😉
dupla, valaki modi törölje, thx.
Először volt a 8800GT, GTS, ULTRA, 9800GT. GTX, GTX+, GTS250 és ha jól tudom, a GT 340-es is a 92-es magra fog épülni! 😆
Ezáltal egy és ugyanaz a kettő, max jobb vram-t tetetk rá.
Aztán ott a 9800gtx, abból lett a gts250, ami már g92b, de amúgy full ugyanaz. ph-n volt is egy teszt.
szóval nvidia - 0 innováció.
mod: segítek: [LINK]
8800gt újonnan már sehol, de a 9800gt ugyanaz, csak az nvidia átnevezős kedvébe volt.
nanana 😃 azért nem "csak" átnevezve van !! joval nagyobb a teljesítménye... főleg ha egy 9800GTX-ről van szó 😉