Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
igen igen a" szinte" jo kifejezés 15 év helyett 13 megy 😆 😀
Csak 15 bírnak a VGA-k?
jo hütövel persze nincs küömbség... OC -s videokarira megfeleö hütést raknak ..erre a kérdésre a gyárto is gondol 😀
Ja értem,akkor szinte ugyanannyit bír a kettő,akárTuningoltat veszek ,akár nem,ugye!?
4890, hát hasonló lenne a végeredmény a 4870-nél is, csak mindenhol kb 10-15%-al kevesebb.
[LINK]
35ért akkor nagyon spécik vannak 😃 meg 1gb verziók.
értem, és ha Nvidiát akarok?😃
inkább ATit akarjál 😆 GTS 250-nél jobbak emezek az ATik
hát igen, főleg egy jó állapotba lévő 4870, pazar vétel! és hát az erejéről ne is beszéljünk ugye..😀
hát igen,ahogy irtam, az tökéletes lenne,de nem könnyű találni
hát igen, főleg egy jó állapotba lévő 4870, pazar vétel! és hát az erejéről ne is beszéljünk ugye..😀
akkor gts 250!
Igaz az inkább használtan, de a legjobb vétel, az fix.
max 35 ezer forintból melyik a legjobb VGA manapság?😀
annyiért van DX10-ben 4850,DX11-ben már 5770-et is lehet kapni!
köszi!
david hol láttál ilyen tesztet? mert én is ránéznék! 😃
amugy akkor azt veszem amelyik az olcsobb 😃
Hardver-teszt .hu és ott a jobb felső sarokban van olyan hogy VGA összehasonlító!
Aha értem, csak mert most VGA-t szeretnék venni, és kinéztem kettő fajtát:
SAPPHIRE HD 4670 512MB DDR3 (gpu:750MHz/mem:1746MHz) PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI - 68euro
vagy
SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5 (gpu:775/mem:4000MHz) PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI, Display Port - 107 euro
az 5670 árából inkább ati 4830 at vegyél az jobb mindegyiknél
Mik vannak még?
SAPPHIRE HD 4670 512MB DDR3 (gpu:750MHz/mem:1746MHz) PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI - 68euro
vagy
SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5 (gpu:775/mem:4000MHz) PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI, Display Port - 107 euro
1gb felesleges rajta, gondolom nem fullhd-ba tolod + a kártya GPU-ja kevés a fullhd-hoz.
Meg az ár.
Mi a véleményetek egy SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5-ös videókártyáról? (Játékra használnám) .
[LINK]
[url]http://vgaspeed.hu/graph3.php?mode=compare&p2=aJaxakabem&p3=adaCakabec&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=2[/url]
hát az játéktól függ.mert ami nvidára van készítve akkor jobb az nvidia.de inkább az ati a jobb sztem
Igen,sztem is,de mint mondtam nem sok a kül,attól is függ meik gyártótól van éppenséggel a 9800 GT vagy a 4850(ki mennyi + ad nekik!)!!
david hol láttál ilyen tesztet? mert én is ránéznék! 😃
amugy akkor azt veszem amelyik az olcsobb 😃
raedon 4850 vagy Nvidia 9800 Gt a jobb?
Szinte egyformák ahogy most néztem teszteket, 1 FPS különbség sem volt szinte a kettő között!
hol láttál 4870-et 25-ért? :S
36 ezer a legolcsóbb amit találtam -.-
36 ezer a legolcsóbb amit találtam -.-
ami most megéri videokártya az ami nekem van én 25ezerért vettem...és jobb a 5770nél is..dx10be ...és a 5770sehol nem ér meg 40ezret
emlékszem még amikor nagy 5770 fan voltál..😆, de látom azért átgondoltad a dolgokat!😉
picit alul értékelek mindent 😆 de még sztem attól icipicit lesz drágább
Te tudsz már róla vmit,mikor lehet???
nem vagyok jártas ilyen ügyben 😕
jah értem,no problem,hátha vki tud vmit!?
picit alul értékelek mindent 😆 de még sztem attól icipicit lesz drágább
Te tudsz már róla vmit,mikor lehet???
nem vagyok jártas ilyen ügyben 😕