Ja! A 32 játékost úgy értem, hogy pl. van 5 XBOX! Ha azokat hálózatban összekötitek tudtok egymás ellen játszani! Vagy simán fölmész XBOX LIVE-re és ott tolod a játékot annyi különbséggel, hogy különböző országokból vannak a játékosok és azok ellen nyomod!
dave500 írta:
Na ne haragudj! De ekkora hülyeséget még soha nem hallottam! A Cryengine 3 már next gen konzolra is fel lesz készítve, szted 9 év? év mulva már küszködni fognak a mostani konzolok a grafikval. Itt 2012 legkésöbb uj konzol lesz ezt 100%!
Bocs lehet igazad van!! Néha én is hűlyeségget beszélek!!😀
dave500 írta:
Na ne haragudj! De ekkora hülyeséget még soha nem hallottam! A Cryengine 3 már next gen konzolra is fel lesz készítve, szted 9 év? év mulva már küszködni fognak a mostani konzolok a grafikval. Itt 2012 legkésöbb uj konzol lesz ezt 100%!
Olvastam, hogy XBOX 720 kb. 2017-18 fele lesz. Egyébként van író XBOX-hoz és ha azzal írsz játékot akkor elviszi! És XBOX-szal 10000-szer jobban jársz mint PC-vel. XBOX-on minden elindul, olcsóbb mert csak egyszer kell venni. PC-ét viszont többször kell fejleszteni.
Na ez olyan kérdés, mit ati vagy nvidia!
Szerintem mindenki másra esküszik, olvastam olyat, hogy a ps3-on szebb a grafika, de xbox-nak ott a live,..... Szerintem nehéz dönteni.
Szerintem szebb az Xbox, mert Ati chipje van, és 512-es.. A PS3 256MB-os chipje nem biztos h sokat fog érni az uj gamenél. Mindenestre lasabb lesz.
Szerintem mindenki másra esküszik, olvastam olyat, hogy a ps3-on szebb a grafika, de xbox-nak ott a live,..... Szerintem nehéz dönteni.
mindenki xboxt vegyen ha átszani akar normálisan csak ps3 at ne vegyen senki
nekem már van xboxom
a ps3 nak rossz a grafikus😃 chipje nagyon rossz
xbox 360 a legjobb
ps3 rossz az xbox a legjobb
a ps3 nem a legjobb sőt a leg olyanabb
A PS2-t még 2000-ben dobták piacra és még mai napig kapsz hozzá játékokat mert van rá igény. Nem hiszem, hogy ez a 360-nál másképp lenne!
de már kezdenek fogyatkozni rá a játékok
És remélem hogy lesz sokáig rá piac! 😃
Semmi gond😃 Emberek vagyunk😀