S az elképzelhetetlen, hogy nem 965 be lesz neki mert lesz új alaplap,proci,vga? Miért állna meg 7850nél? Lehet annál is jobbat akar majd beletenni. Bár akkor már lehet jobban megérné egy FSP Raider 550😃 Bár ahogy nézem olyan nincs😃
Leírtak alapján tápot akar cserélni nem komplett gépet, 965Be 125w jelenlegi 85....
Akárhogy számolom max 300w a teljes rendszerfogyasztása, új proci, új vga társaságában, persze 100% terhelésen amit soha nem fog elérni, még tuning is belefér.😆
Beelzebul: Dobjál pár román boltot de ott sem vészes a helyzet bár chieftec ténylegk evés helyen van😃 De FSP, Seasonic, Cooler Master GX-ek(jó is rossz is) szoktak lenni.
Hogy érted, hogy dobjak pár boltot?😆 ne rendeljek onnan vagy linkeljek 😜
De itt van pár amikről szoktam rendelni : [LINK], [LINK], [LINK]
Az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom melyik lenne megfelelő a gépemhez, azok közül amik a fentebb említett oldalakon találhatóak. Lehet az lesz, hogy a mostanit addig használom míg el nem romlik.
Beelzebul: Dobjál pár román boltot de ott sem vészes a helyzet bár chieftec ténylegk evés helyen van😃 De FSP, Seasonic, Cooler Master GX-ek(jó is rossz is) szoktak lenni.
Kösz a gyors választ, minden itteni oldalt átnéztem és sajnos nincs ilyen táp, amelyiken volt is ott jelenleg nincs raktáron. Romániába úgy látszik ez nem ismert termék/márka. A mostani tápom is valami olasz gyártmány, tecnoware, vagy mi.
matth1004: azt szokták mondani, hogy a legjobbak között is akad néha selejt, és a kevésbé jók között, néha tűrhető. Itt viszont a HKC USP5550 táppal kapcsolatban (1 év gyári garancia magasan tükrözi a minőségét, ahol 2 év van írva ott jobb rákérdezni, mert szerintem elírták) elég sok a panasz. Én biztos cserélném egy ajánlottra (pl: Chieftec CTG, FSP GHN, Corsair CX v2...)
Sziasztok.
Úgy néz ki lassan tápot kell vegyek. Az érdekelne, hogy milyent ajánlotok a gépemhez? A lényeg, hogy ne legyen túl drága de megbízható legyen.
Csak össze kell dugni de azért ez is korlátozott ha kevés a molex csatlakozó. Én nem támogatom az átalakítózást. Olyan kártyákhoz elég a csatlakozója ami 1 db 6 tűs csatlakozót kér. Chieftec CTG 500-80P tápon 2db 6+2 tűs csatlakozó van egyébként. Ha meg olyan teljesítményű kell mint az FSP Raider 550 akkor meg Chieftec CTG 600 80P.
A GX 450 csatlakozói mire elegek, és mire nem? Az átalakítózás mit takar? Jól értem, hogy része alapból a csomagnak? Forrasztani kell hozzá és vagdosni, vagy csak össze kell dugni vmit és kész?
Egy átalakító amit a gyártó mellékel is és kész. Ezt vehetjük plusz hibalehetőségnek is, de aki így gondolkozik annak pl a moduláris tápok is nem mások mint a kontakt hiba újabb lehetőségei. Ez is érthető szempont, de mégis gyártanak ilyen tápokat és átalakítókat 😀
Ez az 500 wattos táp elég butaság. Egy ideje a konfigok a teljesítmény felvételük nagy részét 12V-ról igénylik. Ilyen szempontból 500 és 500-as táp között is lehet hatalmas difi, szóval ez a wattozás már itt bukott. Aztán egy HD7870-ból(komolyabb tuning nélkül) 150W-os fogyit is nehéz kihúzni. A GX450 egy 12V-os ágon max 420W-ot bír. Ez sok kategóriájában mozgó 500-as táp is megirigyelné.
A VS annyira nem gáz, de a CWT-nek ezen belsői már nagyon a határon mozognak(bár a corsair szeret mindenbe belenyúlni és ez a GPA verzió teszteken is jobban bizonyult mint egyéb hasonlók).
A Thunder egy érdekes széria, ez valami enhance belsős, de nincs róla valami sokkal pontosabb adat, jobb a biztosra menni. Még mindig GX450-et mondom.
Ez már nekem magas : )
P C X volt igen, onnan tervezek rendelni.
A VGA-hoz olvastam valahol, hogy 500 wattos táp kell.
Akkor végülis mit ajánlanátok? Corsair ennyire nem jó?
Ez pl. jó lenne?
http://www.***/termek/cooler-master-600w-thunder-rs600-acabd3-e1-tapegyseg-19297
Szerintem p c xről volt szó ott meg ilyenek nincsenek😀 Jó HEXA van de jobb annál a CTG és specifikációja alapján azon nincs két 8 tűs PCI-E csatlakozó csak 1. Igaz 7870hez nem is kell de máshoz kellhet. Bár lehet a HEXA is.
Hali!
Corsair 550W VS550 CP-9020050-EU tápegység elbír egy gépet a köv. configgal:
Intel Core i7-4770 processzor
Gigabyte 7870 2GB DDR5 GV-R787OC-2GD videókártya
Meg még 8 vagy 16 gb ram, ssd, miegymás.
Előre is kösz a választ.
az nagy baj lenne hogy csak 1 darab 6 pines csatim van a tápon, és a másik 6 pinest egy molex átalakitoval adom a kártyámnak?
nem nagy fesz különbség vagy mindekkö ugyanabbol a forrsábol jöhet?
Kolink KKCHS600w vagy HKC V-POWER V-650 650W
Ezen felül nem vagyok látnok, nem tudhatom mikor vált platformot. 😜
Akárhogy számolom max 300w a teljes rendszerfogyasztása, új proci, új vga társaságában, persze 100% terhelésen amit soha nem fog elérni, még tuning is belefér.😆
Amúgy meg 7850 ami 2x erősebb kevesebbet fogyaszt.😆
Synda Rebirth: Tecnoware 550W, valami olasz cucc.
400w bőven elég felesleges nagyobbat venned.
[LINK]
http://www.price.ro/preturi_chieftec_a-80_ctg-500-80p_281036.htm
Esetleg a Sirtec HPC-500-G12S BR is jó.
[LINK]
http://www.price.ro/preturi_sirtec_hpc-500-g12s_br_427584.htm
Hogy érted, hogy dobjak pár boltot?😆 ne rendeljek onnan vagy linkeljek 😜
De itt van pár amikről szoktam rendelni : [LINK], [LINK], [LINK]
Az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom melyik lenne megfelelő a gépemhez, azok közül amik a fentebb említett oldalakon találhatóak. Lehet az lesz, hogy a mostanit addig használom míg el nem romlik.
Kösz a gyors választ, minden itteni oldalt átnéztem és sajnos nincs ilyen táp, amelyiken volt is ott jelenleg nincs raktáron. Romániába úgy látszik ez nem ismert termék/márka. A mostani tápom is valami olasz gyártmány, tecnoware, vagy mi.
Tudsz/tudtok esetleg valami mást ajánlani?
Viszonylag hangos, eléggé rossz csatlakozó és ág elosztás, éles áramlimitekkel(ettől független megbízható darab).
[LINK]
[LINK]
Beelzebul: Chieftec CTG-500-80P.
Úgy néz ki lassan tápot kell vegyek. Az érdekelne, hogy milyent ajánlotok a gépemhez? A lényeg, hogy ne legyen túl drága de megbízható legyen.
máshol olvastam olyat is hogy, megbízható nincs vele baj.. veszélyes lehet a konfigomra ?
http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
[movie=youtube]http://youtu.be/XhCnwiWBbUY[/movie]
http://www.***/termek/cooler-master-silencio-450-500w-rc-450-kka500-szamitogep-haz-117256
Szerk.: lehet ez inkább felejtős, mert problémát okozhat a szellőzés hiánya.
A VS annyira nem gáz, de a CWT-nek ezen belsői már nagyon a határon mozognak(bár a corsair szeret mindenbe belenyúlni és ez a GPA verzió teszteken is jobban bizonyult mint egyéb hasonlók).
A Thunder egy érdekes széria, ez valami enhance belsős, de nincs róla valami sokkal pontosabb adat, jobb a biztosra menni. Még mindig GX450-et mondom.
P C X volt igen, onnan tervezek rendelni.
A VGA-hoz olvastam valahol, hogy 500 wattos táp kell.
Akkor végülis mit ajánlanátok? Corsair ennyire nem jó?
Ez pl. jó lenne?
http://www.***/termek/cooler-master-600w-thunder-rs600-acabd3-e1-tapegyseg-19297
Corsair 550W VS550 CP-9020050-EU tápegység elbír egy gépet a köv. configgal:
Intel Core i7-4770 processzor
Gigabyte 7870 2GB DDR5 GV-R787OC-2GD videókártya
Meg még 8 vagy 16 gb ram, ssd, miegymás.
Előre is kösz a választ.
Nem lesz baj.
tucanagabor
Kb 6 TX 750 verzió van("imádunk corsair" ), nem írtál pontosat, igaz egyiknek se lesz vele gondja.
nem nagy fesz különbség vagy mindekkö ugyanabbol a forrsábol jöhet?