Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spoiler!
Hát én is majdnem kidőltem a székből, de gondoltam nem szólok közbe.
R7 370 nem sokkal marad el a gtx 960-tól és ár érték arányban a legjobb.
20-25 ezzerrel drágább is lehet típustól függően a 960 viszont, annyival nem tud többet mint a 370... 😀
[LINK]
[url]http://www.emag.hu/sapphire-radeon-r7-360-nitro-videokartya-2gb-gddr5-128-bit-11243-02-20g/pd/D5GHXYBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=d2adb04e35a7a88e2677718af2394180[/url]
[url]http://www.emag.hu/zotac-nvidia-geforce-gtx-750-ti-videokartya-2048mb-gddr5-128bit-mini-hdmi-2-x-dvi-zt-70601-10m/pd/DTYLZBBBM/?ref=similar_right-1_1&recid=il0s3ozi-fjmi4nhr108-C.c17_a185.S.SIMILAR-16miafu[/url]
meg a géped többi alkatrésze is érdekelne minket mert pl 2magos procihoz 2gb ramhoz megint felesleges ilyen vga-t venni
Zsuzsi Mond 1 árat amire gondoltál?
A neten már kerestem, ugyanilyen persze nincs de milyen alternatív lehetőség lenne, amivel az eddig működő programok biztosan működnének tovább?
hogy te hol olvastad ki ebben, hogy neki egy új 9800gt kell, nem tudom... új kell legyen. igen, amit majd vesz, aminek hasonlóak a paraméterei mint a réginek...
ööööö
[LINK]
gtx 670/760 is szokott lenni 40körül!
Egy Gigabyte 9800GT Silent Cell GV-N98TSL-1GI kártya volt a gépben ami tönkrement, a pótlására keresek valamit. Új kell legyen és legalább azokkal a paraméterekkel bírjon mint a régi. Egyéb igényem nincs szóval a legolcsóbb amivel Újra működni fog a gépem 😀 előre is köszi. 😀
Meglevő Asus HD 7770és kártyámat szeretném lecserelni valami korszerubbre. Viszont túl sokat nem szeretenek rá költeni :-) Olyan 40 ezer Ft rá gondoltam kB. Használt is lehet, a cél hogy az új NFS hez elég legyen valamilyen szinten.
A segítséget köszönöm :-)
Ha jól emlékszem, akkor SAPPHIRE-ból van 2GB-os r7 250 is.
Szerk: Jól emlékszem. [LINK]
Amúgy a fiam gépében 250 van, de a 2GB-os verzió, szóval javaslom, azt vedd, mert úgy látom, hogy az újabb játékoknál már kell ennyi memória ahhoz a kártyához is.
Szemezgettem egy kártyával, ami pedig a GTX 750Ti lenne. A kérdésem annyi lenne, hogy a mostani gépemnél (https://gepigeny.hu/user/zelko315/eszkozok/75192) a táppal lenne gond? Mert épp azért néztem ezt a kártyát, mert nem valami nagy a fogyasztása, de azért valami igazán hozzáértő megszólalhatna.
Valamint azt is szeretném megtudakolni, hogy ha ezt a kártyát venném, akkor milyen teljesítményt tudnék elérni mondjuk ilyen "mai" játékoknál, mint mondjuk Witcher 3, AC Syndicate? HD-s a monitorom, és nem is maximum grafikán akarok játszani ezekkel, csak hogy ne legyen az, mint a mostani kártyámnál, hogy diavetítést nézek már-már. 😃
A választ előre is köszönöm!
Valakinek van ezzel a kártyával tapasztalata? [LINK]
http://gepigeny.hu/user/just-gabe/eszkozok/127548
Miért nem írja le valaki hogy 180w? 😃
Persze, ha tudsz olvasni. (személyeskedésről ennyit) 😉
Egy egyszerű kérdés.
Ha Ref kártya tdp-je max 125% lehet, amiről tudjuk 225w, akkor mennyi a 100%?