Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Milesz, ha beviszem a Java Monstert...😂
Amúgy Demoz nem terveztél csinálni képet/képeket az egész gyűjteményedről? Az újakkal, régiekkel, mindennel együtt. 😃
Ha a héten majd lesz időm, akkor leszedem az egészet, és letisztogatom őket, és majd csak utána csinálom meg a képet. 😀
lumosnina: Egyenlőre még nem iszom meg őket, sulira tartogatom. A reggeli kóma-kelésekre. 😆
Jó kép, csak sajnos Mo ehhez képest sehol nincs. 😞
Amúgy Demoz otthon vagy már?😀
Még nem. Ma este 10-kor indul a busz. 😀
És holnap megkapom a Java Monstert Codwaw kollégától, jövöhét pénteken pedig a Monster xpresso hammer-t, és a Rockstar 😆urance-t. 😜
Akkor jó utat és sok sikert a dobozokhoz. 😀
Jó kép, csak sajnos Mo ehhez képest sehol nincs. 😞
Még nem. Ma este 10-kor indul a busz. 😀
És holnap megkapom a Java Monstert Codwaw kollégától, jövöhét pénteken pedig a Monster xpresso hammer-t, és a Rockstar 😆urance-t. 😜
Most szereztem egy burn-os dobozt. Semmi extra, csak kapóra jött és elvittem magammal 😜
Hell vodka, whiskey, rendes
RedBull
Burn Day
Burn
Monster
Rienergy
PlayBoy kék
és még egy zöld Absinthes üveg 😆 azt hiszem ennyi 😆
egy ilyen csak üres
az a Cobrás dolog nagyon komoly 😆
nekem a NoFear doboza tetszik, van belőle nekem egy 😆
Ezekböl volt nekem 500-as és 250-es. Meg most van elvileg Batman-es verzió, mint amilyen a rockstarokból van.
Szerk.:
Amcsi benzinkút:
thepatrick: Codwaw kollégával ezt csináljuk lassan 2 éve. 😂
Én is tervezek egy olyat majd szeptemberben, hogy körbe járom és járjuk haverommal a boltokat és veszünk párat, ami hiányzik a gyűjteményből. 😃
rendben, szerintem én is lépek, majd délután leszek én is 😃
Hello! 😀
Kobra energia ital 😜
Demozzal és a családjával már nagyon rég jó kapcsolatban vagyunk. Mondhatnám egy családba tartozunk. 😃
Ezek:
Van neked is egy jó pár doboz 😆
😃 Neked milyen dobozaid vannak? 😃
Az eleje kicsit hangos, meg tettem alá zenét, de nincs ott 😆
Ismeritek ezt gyűjtőt? Nézzétek hogyan issza az eitalt, de mindig így issza 😆
Maximum Power? Nem is hallottam rôla 😆 Maximum Speed -ez már Crysis 😃
Speed In kinek van? Tudtommal csak Szabolcs megyében árulják.
Maximum Speed-et ki szereti ? 😊